( Van onze ‘Wie neukt wie& snuif- BN-hoertjes-privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Junkie-Pa de Vries’ zet zoon blaffende ‘Domme Royce’ in tegen Jan Roos inzake cocaïne levering aan  RTL Boulevard Royal- Os -Junkie Marc van der Linden& Junkie-Gordon e.a..(Video).
Tijdens de zitting moest de Rechter ‘Domme-Royce –Lada’, de inmiddels bekendste beruchtste Oplichter advocaat van Nederland is die al zijn kul ‘Riool-Showbizz–zaken’ voor de ‘Junkie-BN-Hoertjes’ verliest tot de orde roepen: ‘Domme Royce’ was bijna niet te verstaan en de Rechter instrueerde hem in het belang van zijn cliënt Kluivert:” Hou op met dat  domme geblaf Royce,  je bent hier niet bij RTL Boulevard  en spreek gewoon Nederlands ”. Het verlopen en aan lager wal geraakte ‘BN-Junkie-Hoertje Rossana Kluivert’, ook niet de slimste schrok daar zichtbaar wel van, want zij dacht juist dat ‘Domme Royce –Lada’ een intelligent hoogstaand juridisch voor haar niet te begrijpen betoog aan het houden was. Een uitzending van het AVROTROS-programma “Opgelicht?!” rondom de  ‘Oplichters-Witwas & Fraude & hondenopvang’ van ‘BN-Hoertje Rossana Kluivert’ op Curaçao hoeft niet te worden gerectificeerd of offline gehaald. Dit heeft de rechter in een vonnis voor de rechtbank Midden-Nederland bepaald. De rechter constateert dat in de uitzending’ Oplichters & Witwas- Fraude- (geen)-hondenopvang KDRF’ niet rechtsreeks beticht wordt van misleiding, manipulatie of bedrog en witwassen en fraude. Ook wordt dit schokkende laag bij de grondse misdadige beeld, zegt de recht van KDRF door AVROTROS niet op andere wijze geschetst. Ook de door  ‘Honden -Witwas-& Fraude centrale -KDRF ‘ gegeven  ‘Domme Royce Lada’ voorbeelden zijn door de rechter getoetst en als blaffende Kul afgedaan. Het oordeel luidt dat het overgrote deel van dat wat in de uitzending naar voren is gebracht steun vindt in het ten tijde van de uitzending daarvan beschikbare feitenmateriaal.

Ridouan Taghi gearresteerd. ‘Junkie-Peter R de Vries’: dat is jammer ,want nu ben ik mijn laatste fan kwijt &John van den Heuvel piste in zijn broek van geluk(Video).
Van de door  Royce namens de  ‘Witwas-Fraude-centrale- KDRF –Kluivert’ gestelde opeenstapeling en aaneenschakeling van feitelijke onjuistheden, lichtvaardige beschuldigingen en tendentieuze beweringen is geen sprake. Er is geen reden de uitzending offline te halen of te rectificeren”, aldus de rechter, waarop Royce nauwelijks hoorbaar toch weer vals blafte.

‘Junkie-Peter R de Vries’ bekent woest: Ik ben straatarm door mijn verlies lijdende ;Domme Royce advocatenkantoor.  en vlieg Economie Class Transavia(Vidoe).

Willem Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over de perverse afwijkingen van Peter R.de Vries e.a..(Video)

‘BN-Junkie-Hoertje Kluivert & Domme Royce Lada’ eiste kansloos twee weken geleden voor de rechtbank in Lelystad in kort geding een uitgebreide rectificatie van de uitzending, die afgelopen november te zien was. Die zou ook niet langer online te zien mogen zijn. Dit terwijl een integere en kundige advocaat alles in overweging nemende  Kluivert had moeten adviseren geen rechtszaak te beginnen, omdat die gezien de bewijzen kansloos is. En dat een gerechtelijke uitspraak alleen tot gevolg zal hebben dat zij dan een voor recht verklaarde Oplichterswordt over de rug van honden en zo geschiede dat dan ook.’ Junkie-Papa De Vries & Boss van het ‘Riool-advocatenkantoor’ is weer woest.

‘Junkie-Politie-informant Peter R. de Vries’ weer compleet uit zijn plaat :’Junkie-BN-Hoertjes-ruzie’ in ‘Riool-BLVD’(Video).

Royce de Vries  meende dat in het tv-item van ongeveer een half uur twintig fouten zaten. De altijd verliezende advocaat Royce de Vries, die recent ook al zijn zoveelste  nederlaag leed in de zaak van de schaamteloze ‘RTL- Riool- Boulevard’-‘Junkie Bridget Maasland ‘,die zo Stoned al een Aap betrapt was met haar slipje op haar hoofd zich vergrijpend aan een jong jongetje tegen De Telegraaf, stelt een kansloos hoger beroep in de zaak ‘Oplichtster- Rossana’  waar de honden geen brood van lusten te overwegen , maar blafte verhit dat hij  eerst een haring ging eten met mijn lekker dier ‘Junkie-Kluivert’:

Extreem lage Oplichting middels dieren.
De ‘Nep en Fop dierenbeschermster-Kluivert meent dat ze  ten onterechte werd neergezet als Oplichter &Witwasser en Fraudeur. Het publiek in Nederland werd volgens het veelbekeken programma misleid over wat het ‘Kluivert Dog Rescue- Fraude & Witwas- Center’ al(niet) zou doen voor het welzijn van honden. ‘Domme  Royce de Vries’ en zijn Boss ‘Papie -Junkie Peter R. de Vries’ blijven erbij dat alleen de alom bekende titel van het programma al stelt dat als je erin zit er sprake is van foute boel en dat is natuurlijk ook zo Goed daarom dat de rechter stelt dat van rechtstreekse oplichting mijnerzijds geen sprake is. Daar is mijn  ‘Honden-cliënt-Rosanne’ wel blij mee.’, aldus een blaffende Royce. In de schokkende uitzending werd gesteld dat de ‘Nep en Fop-activiteiten’ om honden in nood (niet) te helpen op het eiland nog niet zover op stoom waren als op een website gelogen werd. Ook werden twijfels geuit over het besteden van fondsen. Geld zou volgens de programmamakers zijn opgaan aan marketing en huur van een winkel en het kopen van cocaïne, International rond reizen en vooral om de hele dag op het strand te liggen zuipen en cocaïne te snuiven, al dan niet met een goedkope  plaatselijk Gigolo waar de honden geen brood van lusten. Van dat laatste weten geile ‘Ma & Pa de Vries’ ook alles van en daar kan ‘Domme Royce’ vooralsnog alleen maar van ‘natte dromen’ en af en toe een haringkje eten als compensatie.

Weerwoord had heen zin, want het bewijs was overweldigend, dat berijpt zelfs een Hondtje.
Voor de uitzending heeft, zo staat in het vonnis, uitvoerig contact plaatsgevonden tussen de  domme en corrupte ‘Oplichting ‘s-advocatenkantoor- De Vries & Kasem’ van KDRF en het programma Opgelicht?!. Delen hiervan zijn ook in de uitzending gebruikt. Dat geen weerwoord op camera in de uitzending terecht is gekomen is een direct gevolg van de keuze van KDRF en hun domme advocaten om alleen live blaffend in de uitzending te willen reageren.Zie hierna een historisch  overzicht van de stiekeme corrupte banden van ‘Junkie Peter R. de Vries’ als Politie-informant onder het mom van ‘Pr-loopjongen’ van o.a. de Maffiabazen Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder:

“Stem  van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV”& ‘Underground Presentator ing Steve Brown’&’ Prof Luc van Harvard’ ontmaskeren ‘Junkie-Peter R. de Vries’& Hoerenjong -Bruine Rat-  Bas van Hout'(Video) als zwart betaalde ‘AIVD&Politie-informanten’, die meer dan 25 jaar straffeloos wan en misdaden mochten plegen en nog steeds mogen plegen: