(door  ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare  en Justice Acclimated Growth)

AMSTERDAM-NOIR- Klasse Justitie: Partner Halsema die een Taakstrafje cadeau kreeg van het OM voor Wapenbezit gaat in beroep en eist Koninklijke onderscheiding voor goed gedrag net als Eurlings(Video)

Gisteren was  de  reactionaire Volksmenger  ‘domme’ ‘Boy Baudet’ aka” de Dobberneger partij” bij de Staats-AIVD-NPO dr. Goebbels- Nieuwsuur om in ‘bral-discussie’ te gaan met de gluiperige en extreem corrupte laffe  D66 ‘DDR66 -Freakje –Trol- Robot Jette’ aka “Dood aan alle Labbekakken& Russen”(Video) of Nederland een Rechtstaat  en de Gerechtelijk macht & ‘Nazi-Politie'(Video) onafhankelijk is en de mensenrechten handhaaft.

De  Critical Legal Theory  ,die iedere eerste jaar rechtenstudent kent, maar niet de ‘Ellie- Pedo-Minerva -rechtenstudent -Boy Boudet’(Video)  en de opeens domme gluiperd  ‘Boy Jetten’  heeft als sinds de jaren 1970 aangetoond dat de Westerse Gerechtelijke macht de status quo van de Heersende Klasse meedogenloos  handhaaft.En  daarnaast  heeft Prof Loïc Wacquant in zijn boek:” Straf de armen”,het nieuwe beleid van de sociale onzekerheid”  wetenschappelijk  aangetoond dat de ‘Gerechtelijke Moordende-macht’& Politie er is om  m.n. de Laagste Klasse keihard te vervolgen en te onderdrukken in dienst van de ‘Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist-Killer-Elite Klasse’. Ook daar hadden de Boys Baudet& Jetten & Nieuwsuur geen weet van(Kuch).

Grapperhaus weer ontmaskert als liegende Godfather van het corrupte Ministerie van Justitie&Politie en stopt o.a. Kinderporn& Martelfilmpjes ‘IS-CIA-asielzoekers’ in ‘GroenLinks-Doofpot’(Video).The Boys’ Baudet& Jetten& Nieusuur: “Wir haben es nicht gewußt en dat wellen wij graag zou houden , maar voorlal dat het Volk het niet door krijgt, hihihihihihihhi,  Boy Baudet:”Hee Jetten blijf van mijn kondtje af’, je bent niet mijn ‘Boy -Demente Hiddema’ “.  

 

Na Volksjurist Steven Brown komt Café Weltschmerz ook tot de conclusie dat de Gerechtelijk macht in dienst staat van de Heersende-(Pedo)-Klasse(Video) 

DDR66 & Nieuwsuur de Schaamte voorbij:‘D66-Menno-Snel Moordenaar’(Video) vervangen door het twee koppig  DDR66-Monster  de ex GVB ‘Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video).’Taxfree-Elite Homosexual & Rapist pedophilia’ in the corrupt’ Kill the poor- Dutch government’ from Rutte1,2,3

Tevens bleek tijdens de domme  ‘Boy’s- Bral- discussie’ van Baudet& Jetten dat zij en Nieuwsuur noch nooit naar dit ‘wordt wakker interview’ hierna van Volksjurist & Bijzonder Hoogleraar ing Steve Brown in de ‘Pulp–Media-Maffia’ van ‘Bagger-psychopaat- John de Mol’ met zijn Boy’s – ‘AIVD &Politie –informanten-Junkie-Peter R. de Vries& Hoerenjong- Bruine  Rat- Bas van Hout’(Video)  hebben gekeken, alwaar Brown uitlegt en aantoont dat de (‘Elite)-Wet’ er al meer dan drie eeuwen is om middels de Gerechtelijke macht de Status Quo van de ‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijke-Heersende-Massa- Moordende –Klasse’(Video) meedogenloos  te handhaven(Video):

 

 

The End  van de  ‘Nep en fop- Democratie’ van Trump&Rutte & Co is Nieuwsuur en the Boy’s Jetten& Boudet niet bekend.

The End of  the  ‘Taxfree- War Crime-Killer- Elite-Pedo-Rapist-Gevestigden Orde- Rat in pak -Nep en fop Democratie(video) van  ‘Mad Dog Killer- Trump’& ‘War Mongul Clinton (Video) ’& EU Puppets Rutte & Co & Macron& Boris Johnson & hun ‘Onderdrukkende- Straf de arme-Elite-Klasse-Justitie-Gerechtelijke-Moordende –macht’(Video)& Nazi-Politie & ‘dr. Goebbels- MSM corporate crime ‘CIA-CNN’& Staats ‘AIVD-NPO’(Video)& ‘MI6-BCC’(Video):