(door  ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR- Waanzinnige  KLM Boss ‘Captain Gay Eurling- ’& ‘EU PvdA Zakkenvuller- Timmerman&Rutte liegen tegen nabestaande en het Nederlandse Volk  vlak na de ‘MH17- Slachting’(Video).
Oey, Oey:Klasse Justitie’ is de schaamte voorbij:Taakstrafje van 40 uur voor man Loverboy van Burgemeester Halsema en hoofd van de Politie voor verboden wapenbezit(Video).
‘Ninja-Junkie-Robert Oey’, de partner Loverboy van de Amsterdamse ‘GroenLinks Rechts”-Deep State- “Burgemeester Femke Halsema’ verzet zich tegen het  ‘Klasse Justitie-taakstrafje’van 40 uur,  die hij cadeau kreeg van het corrupte ‘GroenLinks Rechts-Openbaar Ministerie’ van de CDA-Gestapo Generaal- Grapperhaus’ aka “de Kinderporno Doofpot & Beschermheer van ‘GroenLinks- IS-asiel’ zoekers”(Video)vanwege verboden wapenbezit. Van het gegeven ‘OM-paard’ in de bek kijken heeft ‘Junkie -Ninja- Oey’ nog nooit gehoord. Deze extreem domme ‘Elite-psychopaat-Oey’, die zijn hele leven van zijn eveneens extreem domme, maar aan de andere kant o, zo sluwe GroenLinksRechts-Junkie-vrouwtje Halsema en subsidie heeft geleefd als God in Frankrijk en nog nooit een dag eerlijk voor zijn brood heeft moeten werken voelt zich zo boven de Labbekakken verheven dat hij het ‘Gegeven -OM-Paard’ dat hem al vreselijk had gematst een schop onder de corrupte ‘Klasse -Justitie- kont’.Dat melden verontwaardigen politie bronnen aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam en het wordt bevestigd door het corrupte ‘Royal-Pedo- Rapist- Klasse Justitie- (niet)-Openbaar Ministerie in Haarlem(Video).

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in zijn clublad de ‘Elite-NSB-NRC'(Video).

‘Loverboy-Ninja- Oey’ kreeg in december 2019 een taakstrafje van veertig uur vanwege verboden wapenbezit, daar waar de gemiddelde burger 3 tot zes maande cel aan zijn ‘Labbekakken- kont’ krijgt. Dat ‘Elite-Klasse Justitie- strafje’  werd schaamteloos opgelegd tijdens een besloten‘ Elite-cadeau-zitting’ van het corrupte ‘Elite-Doofpot- Openbaar Ministerie’. Omdat ‘Ninja- Junkie Oey’ tegen het strafje van de corrupte Officier van justitie van het type ‘Labbekakken-Moordenaar H. Hoekstra’(Video) in verzet is gegaan, zal de ‘Elite -Doofpot-zaak’ in het openbaar bij de Politierechter van het ‘Klasse-Justitie type’ en eveneens ‘Labbekakken-Moordenaar -Politierechter- Fels’(Video) in Amsterdam worden behandeld, aldus het zeer geschrokken ‘Elite -Doofpot-Paard-OM’.

JP Morgan- Elite-Taxfree-Misdaad-Bank-Coca-boot ‘met 1.3 miljard cocaïne & ‘Elite-Maffia-familie-Halsema’ niet vervolgd(Video)

Maar wie ook een kwalijke en misdadige rol speelt in deze ‘Klasse Justitie- zaak’ is de laffe en corrupte ‘Riool- Showbizz-Advocaat- Plasman’ van zijn  jonge puber zoon , want die had zijn geestelijk gestoorde  cliënt Junkie- Oey uitdrukkelijk moet adviseren af te zien van verzet in deze, al was het maar in het bang van zijn zoontje die er ook al meer dan goed van afgekomen is en nu weer samen met zijn geestelijke gestoorde ouders en ‘Mr-sensatie- Plasman’ in de landelijke publiciteit staat. En laat Plasman nou juist op dat laatste geil zijn, want dat brengt hem ‘Bloed-centjes’ in de Kassa. Het word hoogtijd dat de Amsterdamse corrupte Kinderbescherming van de ex-OM Boss ‘VVD-Griezel Teeven’ ingrijpt in het geestelijk gestoorde gezin Halsema, die bij het minste geringste de kinderen van de Labbekakken uit huis sleept desnoods met harde hand van de corrupte en laffe Politie. Maar ja, laat Halsema nu uitgerekend ook nog het bestuurlijke hoofd van de ‘Amsterdamse- NSB-politie(Video) zijn, Oey, Oey!!!!!!!!!  en om die reden had zij nooit haar man in beroep moeten laten gaan.Totaal geen respect voor haar eigenste Politie&Justitie die haar en haar man en zoon n.b. aan alle kanten hebben gematst in strijdt met het Wetboek van Strafrecht.
Daarnaast was ‘Groene-Mamma-Junkie-Halsema’ afgelopen zondag ook al weer ‘Inktzwart-NBS’ in opspraak,toen zij samen met Rutte weer eens opzettelijk vergaten te vermelden tijdens de Nationale Holocaust herdenking in Amsterdam dat de Russen Auschwitz bevrijdde, bedankt een Auschwitz overlever emotioneel een Russische Soldaat(Video).