(door  ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR-‘CDA Rat-Minister Hoekstra’: Nieuwe witwaszaak ING is ‘verontrustend’ dat ze weer betrapt zijn en dat wordt niet eens een boetetje van ‘CDA Minister- Gestapo- Generaal- Grapperhaus’. ‘Vrouwenmepper -CDA Captain Gay Eurlings’ ‘Directeur–Witwasser’voor de Massa Moordenaar Sjeik Khalifa(Video).
De ‘NL-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’& ‘SS-VOC-King Willem& Queen Exotica Maxima’ (Video) of te wel de echte machthebbers in Nederland met hun Puppets de corrupte en laffe Gevestigde  Orde politieke partijtjes -CDA,VVD, D66, PvdA, en CU en hun  Gerechtelijk macht zijn de schaamte voorbij: Zo werd gisteren bekent dat de ex GVB ‘Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video) en de Slachter van de gewone Grieken Hans Vijlbrief de nieuwe D66 ‘DDR66-Toeslagen-Snel-Moordenaar-staatssecretarisse ‘van Financiën voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-gangster’ worden in ‘NSB-dienst’(Video) van ‘Taxfree-Shell-Rutte3&Co.

‘EU-Elite-Killer-ECB’ de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door  PvdA-‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de Staats-NOS.

De ‘Staats-AIVD-Dr Goebbels- Nieuwsuur met hysterische ‘nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’(Video) zet het twee ‘Koppige- D66-Monster Alexander van Huffelen&Hans Vrijbrief’ samen met het PvdA Monster Dijsselbloem in het zonnetje. 
“We hebben intensief samengewerkt in de vijf jaar dat ik de PVDA Gluiperd Minister was en extreem ‘Elite-criminele -voorzitter, van de ‘Nazi-Eurogroep ‘in het afslachten van de gewone Grieken en Nederlanders voor de Bankier-Gangsters & Taxfree-Elite-Ultra-Rijken-Gangsters “,  bralt de PvdA ‘Gluiperd- Jeroen Dijsselbloem’ tros in ‘dr. Goebbels-Nieuwsuur’ over het Monster Hans Vijlbrief van D66 DDR66. Die wordt genoemd als een van de twee nieuwe ‘Snel -Moordenaar-staatssecretarissen’ op het ministerie van Financiën voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters, naast Alexandra van Huffelen eveneens van D66 DDR66. “Hij is fantastisch om mee samen te werken. Hij heeft net als ik totaal geen geweten en is crimineel tot op het bot   en is een heel goede ‘Rat in pak- econoom’ en een hele goede ‘SS-ambtelijk-manager'(Video), maar ook nog met een goed misdadig ‘D66-gevoel’ voor pluk de massa kaal politiek’ , net als ik. Die drie  Duivelse dingen zal hij ook op de nieuwe plek, waar hij naar verluidt benoemd gaat worden, dat is natuurlijk een prachtige Duivelse combinatie.”Het Monster Vijlbrief  was een van de invloedrijkste  criminele mensen in Brussel. Als voorzitter van de extreem misdadige  eurowerkgroep zat hij bij alle gesprekken over geld af pakken van de gewone EU burgers in het Algemeen in van de Grieken in bijzonder : van  bankenunie tot beoordelingen over de begroting van de euro-landen en wordt naast ‘Monster- Dijsselbloem ‘nog meer gehaat dan Hitler in Griekenland. Psycho ‘Duivelse Esther de Lange’ ( Nep en Fop Christen-CDA) vicevoorzitter van de grote christen Duivelse democratische fractie in het parlement noemt hem een cruciale  spin in het web. Ook de arbeiders verraden EU Zakkenvuller- Paul Tang (PvdA-Hoertje) looft hem en mist hem nu al. Wie er nu nog vertrouwen heeft in Rutte3 is reddeloos verloren en rijp voor de ‘Elite-slachtbank’

En is nu bekend geworden dat de ‘CDA -Rat’ en levensgevaarlijke psychopaat Eurlings de KLM en het Nederlandse Volk straffeloos weer een mens in de rug heeft gestoken. De ‘Elite-Misdaad zaak-Eurlings’ is het zoveelste  voorbeeld van Klasse Justitie van het ‘Elite-Pedo-Rapist -Hoofdofficier Leenders & Demmink& Moordenaar- OvJ.- H. Hoekstra- OM’&  Elite-Moordenaar-Politierechter Fels- Gerechtelijke macht. ‘
Captain Gay-Camiel Eurlings’ the Wife Beater  en voormalig  ‘Banencarrousel-onbenul-President-Directeur van de KLM’& ‘CDA-Rat Minister’ heeft via zijn huidige Misdadige werkgever in de sfeer van het corporate crime- Taxfree-Elite-Witwas- advocatenkantoor Dentons(Video)   voor het  ‘Taxfree-Witwas-Fonds Knighthood Capital’ van Massa Moordenaar Sjeik Khalifa een duistere ‘Rat in pak- deal’ gesloten met luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, Swiss en Austrian. Op het Facebook- en Instragram account van ‘CDA-Rat -Captain  Guy- Eurlings’ zijn foto’s en documenten van een deal per 19 december te zien.

De ‘Politiemedia- huurmoordenaar John van den Heuvel’ bralt het weer eens voor de zoveelste recht recht:

Captain Gay Eurlings’ komt gedwongen door NOCNSF met valse verklaring over zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin  Callgril (video).

Beroering over ‘Rat in pak-Fraude-truc’ van de liegende ‘CDA Captain Gay-Eurlings’. Rutte: ik sta achter mijn billenmaatje  Eurlings!(Video.
Sinds medio vorig jaar ‘werkt’ de voormalige /onbenul- KLM-topman Eurlings voor Knighthood Capital, een ‘Taxfree-Elite-Witwas-investeringsfonds’ dat gevestigd is in onder meer Taxfree -Genève ‘en ‘Elite- Moorddadige extreem corrupte Witwas-Boevenstaatje-Taxfree-Malta’. Op Instagram deelt ‘Captain Gay- Eurlings’ mee dat het bedrijf Tairs, gevestigd in Italië dat van ‘corporate crime  group- Knighthood Capital’ is. Tairs is een Duivelse ‘Nep en Fop-dienstverlener’ in de luchtvaart en helpt de voorgenoemde vliegmaatschappijen met overboekingen bij crises, uitval of andere verstoringen(kuch). „Het is fijn voor die ‘Onbenul – jonge jongetjes – Kontebonker-Eurlings'(Video) dat hij eindelijk iets weet af te ronden, resulterend in een verkoopovereenkomst, hahahahah die wel stinkt aan alle kanten niet als hij zelf”, meldt een insider uit de luchtvaart satirisch.

Klasse Justitie & Ons kent ons-  Rat in pak Elite-Pedo- netwerk houdt Eurlings uit de cel.

De altijd liegende Rutte heeft ‘RTL-Riool-journalist-Dronkelap&Junkie’-Frits Wester’&’Junkie Gordon’ gemist(Video).
De Captain Gay Rutte reageerde maandagmorgen niet op een verzoek om commentaar, te druk met zijn ‘Vliegend-schandknapen- tapijt’. De voormalige ‘CDA-Rat—kroonprins’ en persoonlijke vriend van King Willem &’Hofnar Rutte’  en minister van Verkeer en Waterstaat was ruim een jaar onbenul  KLM-topman, en moest daar in oktober 2014 het veld ruimen vanwege zijn ronduit debiele en liederlijk functioneren. De huidige KLM-baas Elbers volgde hem toen op. Een paar jaar geleden werd hij gedwongen om zijn zetel in het Internationaal Olympisch Comité op te geven vanwege een zware mishandeling’s zaak van een peperdure Callgirl  in de privésfeer, waarvoor iedere  normale Nederlander de cel in verdwijnt voor een lange tijd, maar niet’ Captain Gay Eurlings’.De Captain Gay leeft zich nu privé uit op jongetjes in de duizend en één nacht ‘Harem- sferen’ van zijn Boss de ‘Massa- Moordenaar Dictator-Sjeik Khalifa’ en laat zich graag privé vastleggen in een drie maten te kleine leren ‘Tarzan -slipje ‘met CDA op de achterkant geprint en met een levensgrote Tulband op zijn Christelijke Duivelse Pan op  een ‘Vliegend- Tapijt’ met wat schaars geklede veel te jonge gedwongen ‘Slaven-Onno-Hoes-schandknaapjes’(Video) naast of boven op hem op zijn ‘CDA-fluitje’ aan het blazen. ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’, de Top-VVD-Gangster& Klimaat-Koning& Pimp’ van ‘Pedo -Rapist -ProDemos ‘ van het  ‘Misdaadcentrum- Binnenhof’(Video) is een vaste perverse bezoeker van de ‘kleine Jongetjes-Eurlings-orgies. Kwade tongen beweren dat ‘Hofnar-Rutte ook af en toe samen met  zijn billenmaatje- ‘Junkie-Gordon’ naar binnen wipt. De AIVD met‘ Miljonair-Spion–Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’ weet natuurlijk weer van niets in dit soort ‘Elite- Pedo- Rapist- Witwas-Zaken(Kuch).

Vorig jaar dook de  CDA-Rat-Limburger Captain Gay Eurlings op bij het ‘Corporate crime-Witwas-Fonds- Knighthood Capital’, dat opgericht is door ‘Katvanger- Elite-gangster James Hogan’, de voormalige baas van luchtvaartmaatschappij Etihad uit Abu Dhabi.  Hogan is de ‘Witwas-Katvanger’ van de ‘Massa Moordenaar ‘Sjeik Khalifa’.  Dat werkte een aantal jaren duister samen met de corrupte Top van de  KLM. De Arabische  ‘Witwas- luchtvaartmaatschappij van ‘Massa-Moordenaar Sjeik Khalifa’ kocht in Europa allerlei zieltogende concurrenten op. Dat kostte Katvanger -‘Elite Gangsters Hogan’ uiteindelijk de kop. Er is verbazing in de markt omdat de Lufthansagroep kennelijk nog niet over de software beschikt die Tairs aanbiedt en die nu moet kopen van ‘Captain Gay Eurlings’ aka de Algemeen bekende vrouwen mishandelaar en kleine jongetjes Kontebonker -CDA- Elite -Rapist Pedo’. Grote spelers in de luchtvaart-IT als Sabre en Amadeus bieden dit aan, vaak in combinatie met andere afhandelingssoftware.