( door Toedeldoeki en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Dit is toch niet meer serieus te noemen: Schande & hypocriet: Willem-Alexander een nazaat van hoge Nazi’s net op bezoek geweest bij de Martelbaas – Dictator Sultan Qaboos in Oman en daarna naar Israël voor Krokodillen tranen  janken herdenking Holocaust en op de koffie bij Dak en Thuisloze(Video)
De ‘Taxfree- VOC-SS-Miljardair  King Willem’ knipt zijn peperdure Hermes door voor en bij verbijsterde haveloos geklede en honger daklozen. ‘Hofnar-Rutte’:” Mijn King is een echte VVD-Doener”. De laffe ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ kwam onverwachts als een Dief in de nacht op de gratis koffie in de dak-en thuislozen opvang voor ex-verslaafden en mensen die in een extreem moeilijke fase van hun leven verkeren o.a. door de ‘Zorg-Toeslagen- misdaden’(Video) van ‘Taxfree-Sheel-Rutte1,2, 3’. Ook de corrupte en laffe ‘CU-incest-Bijbel-belt- staatssecretaris Paul Blokhuis’ van Volksgezondheid, Welzijn voor de ‘Taxfree-Ultra Rijken-Elite-gangsters’ & ‘Taxfree-VOC-SS- Koninklijke- Parasieten- Familie’(Video) met de jongste Zakkenvuller van de Wereld Prinses Amalia ( die draagt ook al Berlio Jr. Kostuums) en geen Sport voor de armen( Labbekakken) was daarbij aanwezig als zijn persoonlijke Hofnar. Een aantal Dak en Thuisloze wilde de Duivelse King Willem terecht te lijf gaan, maar die werden direct vakkundig de hongerige  mond gesnoerd met een ‘Wurg-Moord-Klem-Henriquez-Steve Brown’ door de King zijn persoonlijke laffe ‘Nazi-Politie-Bodyguard’ en bont en bauw geslagen op straat gesmeten. Mogelijk is er daarna eentje overleden( vermoord) aan een ‘hartaanval’ Daar horen wij  het plaatselijke vod Dagblad De Limburger  en de Landelijke ‘dr. Goebbels-Oranje Boven-Staat-AIVD-NPO’(Video)niet over.

Labour leadership calls for ‘referendum’ on British ‘Royal Pedo-Rapist Andrew family. Wanneer volgt Nederland(Video).
Bolle ‘Taxfree-King’, met al zijn grote lege paleizen en 300 miljoen jaaruitkering, die een daklozencentrum gaat bezoeken met  SP Wethouder Paul Strek van Weert, die met de VVD-Misdaadgroep en de extreem misdadige ‘Taxfree- Super-uitkering-Trekker-King Willem & Queen Exotica Maxima’ optrekt in Weert. Wat een vernedering voor die hongerde en laveloos geklede daklozen en de SP.

‘SP-Oranje Boven- Paul Strek’  is een Schande voor onze Partij de SP.Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India(Video).

De corrupte en laffe  ‘Oranje boven- Kontlikker SP Wethouder Paul Sterk’ bralde dat zijn King  wel even moest slikken. ,,We zagen mijn King even heel bedenkelijk kijken, want het was een hele mooie design dure stropdas met het VOC ( Niet het SS) logo passend bij zijn peperdure Brioni kostuum”, aldus de ‘SP-slijmbal’ Sterk na afloop. Het kostuum dat King Willem voor deze gelegenheid droeg was één van zijn ‘Brioni- kostuums’. Dit kostuum kost $ 48.000.Het ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Duivelse Brioni’ is gespecialiseerd in handgemaakte pakken. Het  ‘Duivelse bedrijf’ heeft ongeveer 25.000 Royal-elite-klanten, die een kwart van al haar producten toewijzen. De prijsklasse is van $ 6.500 tot $ 47.500. Het duurste element is gestreepte kostuums gemaakt van dure wol van een zeldzaam Zuid-Amerikaans dier dat Satanisch ritueel wordt geslacht. Zo ongeveer zoals de Apen in Nederland met goedkeuring van de D66 ‘DDR66- Minister- psychopaat Van Engelshoven’ dagelijks worden gemarteld en vermoord. De Duivelse lijn van het kostuum is gemaakt van wit goud. Dit kostuum kost $ 48.000.

King Willem&Hofnar Rutte betaalde ‘Judas-getuigen’ in ‘Doofpot-Zorreguieta-Poch-zaak’(Video) 

Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag(Video). De Dag of the Walking Deads: Koningsdag weer in Maastricht.

Limburgers moeten volgens Dagblad De Limburger niet vreemd opkijken en zich dood schrikken als ze de komende maanden plotseling oog in oog staan met de ‘Royal- Elite-gangster- Koning Willem-Alexander’&Queen Exotica Maxima &Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.. als voorbereiding op de ‘Hersendode-viering’ van de ‘Walking Deads-Koningsdag’ in Maastricht zal  de Duivelse King en zijn ‘Parasieten–misdadige-Prins Bernhard Jr.-Huisjesmelker – familie’(Video) regelmatig onverwacht opduiken met zijn laffe ‘Nazi-politie-bodyguard’ in de provincie, voorspelt de ‘dr. Goebbels-Oranje Boven-Vorsten-hoofdredacteur- NSB-er Justine Marcella’  in laffe en corrupte Gevestigde Orde  De Limbuger.

Opmerking van Algemene importantieVeterans4Veterans -SALTOTV-Amsterdam  met Kameraad van de Straat-Amsterdam-Noir Presentator Leo Rewaruw en een delegatie (KNIL)-Veteranen zal aanwezig zijn bij de Auschwitz herdenking Amsterdam 26 januari  2020 en om daar verslag van doen.

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Bestseller Auteur, Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video), etc,etc, etcetera))