( door Toedeldokie en  Dirk en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Out-of-control Fake money printing from the ‘Federal Reserve -Elite-crime- Bank’ for the ‘Elite-gangsters’& Bomen Kappen in Amazone& GroenLinksRechts met ‘Elite-Maffia- Familie Halsema’ in Amsterdam(Video).

Toedelodokie: Het is duidelijk: ‘PvdA-Mh17–Huil-Komediant &EU Zakkenvuller-Frans Timmermans’ en zijn ‘aangenomen’ geestelijk gestoorde zoon de ‘PvdA-Super-arbeidersverrader -Play Boy Samsom’& Callgril Saar van Bueren(Video) is de zeer gewillige Trekpop van de boven de wet opererende misdaadgroepen Shell (Rothschild)& Exxon (Rockefeller), enz, enz. en van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken –Elite –Gangster’s ’a La de Parasieten zoals de ‘VOC-SS-King -Willem Familie’(Video).

 

Ukraine President ‘CAI-Neonazi-Puppet- Zelensky’s’ (Video) vangt meer dan 11 miljard  subsidie van de corrupte EU, terwijl in Nederland 40 duizend mensen op straat liggen te creperen(Video).

( Taxfree-Shell-Rutte ontmaskert als extreem Corrupte Volks-Verlakker voor ‘Taxfree- Royal Shell van King Willem’ en ‘Maffiaboss Porosjenko’.)

Om de ‘EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite-Green –Deal’ te kunnen uitvoeren is extra veel gestolen  aardgas, aardolie en steenkool nodig. Het liefst afkomstig van de ‘US-Taxfree-War Crime Killer- Rockefeller-fracking- extreem vervuilende industrie’ met Puppet ‘Mad Dog-Killer Trump’. En uit de immense voorraden van de ‘MH17-Doofpot-Oekraïne-regio’ en /of van de geboycotte en onder constante ‘War crime-aanvallen’ van de ‘US-Taxfree-Killer-Elite’& ‘EU- Slaven-SS- NATO- Staten‘(Video)  Iran, Irak en Venezuela, enz, enz..(Video).

‘Inktzwart-Incest-Massa-Moordende- Historisch’ overzicht: Het Volk zit in een Wurg greep van de Rothschilds en de’Taxfree-Oranjes’ en de ‘Bankier-Gangsters’(Video).

Wat u niet ziet in de Westerse Media :’Ukrainegate-Biden’& ‘Mh17-Doofpot-Rutte’& ‘CIA Troll- Petro Poroshenko’ -corrupt tot op het Bot(Video). met behulp van  Levensgevaarlijke  Elite-Gangsters  o.a.  de ‘Incest –Rothschild’-Boy Macron, Kanzler Merkel en Ursula von der Leyen wordt eerst een fop-klimaatbudget van Giga-100000000000 miljard Euro opgesteld en gestolen van de Europese labbekakken, waar Fransje iedereen mee mag omkopen. Wat is Fransje toch een ongelooflijk goede en extreem laffe ‘PvdA-Zakkenvullers -Puppet’ !Mijn complimenten voor de ‘Taxfree-Elite-Misdaadgroepen- Shell& Exxon’, dat moet ik toch wel toegeven.

Poolse –(SS)-Elite’ gaat na ‘Eren-Monument’ voor Hitler in Warschau er ook één plaatsen voor Heil Timmermans& Boy Macron moest rennen voor zijn corrupte leven.’ Pedo-Rapist&Oplichter-Kees van der Spek: Blijf met je tengels af van Macron&Rutte(Video).

How ‘Steel the OIL-Bush-era’ ‘Warmonger-Wurmser’& ‘EU-Killer-Elite’ is helping Puppet ‘Mad Dog Killer-Trump’ take down Iran(Video)

Dirk: Wanneer deze  ‘Mega- Elite-Rovers’ van het Volk ‘Psychopaat-Timmermans’& ‘Taxfree-Shell-Rutte &Co’  allemaal overleden zijn en in de ‘Hel’ zitten, dan pas zal aan het licht mogen komen dat dit de grootste  Elite-Moorddadige-fraude-praktijk is geweest aller tijden, die honderden miljoen mensen in de armoede hebben gestort.Engeland doet er goed aan zo snel mogelijk uit dit wespennest te vertrekken en zelfs Puppet  ‘Mad Dog Killer-Trump’krijgt van mij een dikke plus voor uit deze fraude praktijken te stappen.

Opmerking van Algemene importantieVeterans4Veterans -SALTOTV-Amsterdam  met  Kameraad van de Straat-Amsterdam-Noir Presentator Leo Rewaruw en een delegatie (KNIL)-Veteranen zal aanwezig zijn bij de Auschwitz herdenking Amsterdam 26 januari  2020 en om daar verslag van doen.

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video) , etc,etc, etcetera))