(Van onze GVB-Klokkenluiders en onder ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Woede en ongeloof om nieuwe baan misdadige belastingdienstbaas Uijlenbroek& Buitenhof &Vrij Nederland zet Hoekstra in het zonnetje(VIDEO).

De corrupte ‘Gevestigde-Orde  Rat in pak- Banencarrousel -politiek ‘van ‘Taxfree-Shell Rutte’&’VOC-SS- King Willem’(Video) met zijn ‘NSB-steunpilaren -CDA,D66,PvdA,GroenLinks en CU’ kennen geen schaamte: Zo werd verleden week nog de ‘Elite-misdadige- rechterhand- Uijlenbroek’ van de D66  ‘DDR 66-Snel- Moordenaar Menno’ voor een lucratief  ambtelijke ‘Graai &Naai baantje’ in Den Haag, die na terechte woede van het Volk op de sociale media snel werd ingetrokken. De ‘Staats-AIVD-NPO’ met Boss- Fraudeur&Pim Frans Klien en zijn ‘Witwas- Ratje-Junkie- Pauw’ (Video) probeerde het nog recht te brallen,maar ter vergeefs.

Schaamteloos; ‘GVB-Top-Gangsterin-Van Huffelen’ voor ‘Rent een D66-Hoer ‘naar de Eerste Kamer(Video).

En  nu wordt volgende ‘Snake in SuitD66 DDR66-Oplichtster-Lady Zakkenvuller-Van Huffelen’ al weer genoemd om de net afgetreden D66’DDR66- Toeslagen -Moordenaar’ Menno Snel te gaan opvolgen om zijn ‘Elite-misdadige –praktijken’ straffeloos  voort te gaan zetten jegens het Volk.

Gevaarlijke Chaos & Corruptie bij GVB: Verantwoordelijke PvdA  Wethouder Miss Cow-Dijkstra kijkt de andere kant op net als haar voorgangers. Waarom? (Video)

GVB Klokkenluider: “ D66 Mega-Fraudeur Alexandra van Huffelen de directie niksnut van de ‘GVB- Fraude Beerput, die zich zelf o.a. een hoger salaris toe kende ( jatte), is genoemd als één van de opvolgers van D66  staatssecretaris Snel, die nu op zijn lauweren rust in het Luxe -Feodale Fraude-GroenLinks Rechts – Barones Diks en VVD-Elite- Gangsters  Dijkhoff & Wachtgeld’(Video)  om hem op te volgen. Het moet toch niet gekker worden”.