( by Patia en Dirk en Toedeledokie en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin: We’ll shut your filthy ‘US-EU-(SS)-Killer-Elite-mouth ‘:Russia will combat the rewriting of WWII history with free-to-all archive center.Sophie in ‘t Veld brengt de Hitlergroet in EU parlement(Video).

Hulde aan het moedige Franke Volk die zich niet zoals in Nederland en de US willoos laat kaalplukken als een stel Makke Schapen en bikkelhard ‘Nazi-vervolgen’  door de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijke-Elite Gangsters’ met hun ‘Moordende-Gerechtelijke-Pedo-Rapist Leender&Demmink- macht’(Video).

De Moedig Fransen lieten van de week ‘Boy Macron’ de Puppet van de ‘Taxfree-Ultra- Rijken-Elite-Gangster’ rennen voor zijn verrotte en misdadig leven. Hoe lang nog voordat de ‘Parasieten- King Willem & Familie’ met de jongste Mega-Zakkenvuller van de Wereld Prinses Amalia& Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.(Video) en zijn  loopjongens  de  criminele  policie als  ‘VVD Godfather Rutte’& ‘Timmermans& Boy Samsom’ ook voor hun leven moeten gaan rennen?

 

Koning Willem-Alexander& Maxima in Oman voor afscheid van hun gabber in crime Dictator Qaboos &Maxima met Moordenaar Prince Salman(Video).

Er komt  een heel groot ‘Heil-monument’ voor het corrupte volgevreten PvdA- hangbuikzwijntje- ‘MH17- Huil komediant-Zakkenvuller-Frans Timmermans’ met als  Pools jongetje naast hem de super arbeiders verrader  ‘Play Boy Samsom ‘(Video) in Warschau. ‘Taxfree-VOC-SS King Willem’ met zijn boss ‘Poeta – Queen Maxiame’ gaan het ‘Heil-Timmermans -Beeld’  feestelijk openbaren en de ‘Staats-AIVD-NOS’ zal daar zoals gebruikelijk een ‘Fake News-Oranje Boven -verslag’ van doen.

Don’t look there, look here!’ UK& Dutch State-media NPO&BBC much more excited about Iran& Hong Kong protests than those in neighboring France& CIA-Torture(Video).
’ Poolse-SS-Taxfree-Elite’  is inmiddels deze maand omgekocht door de corrupte Raten in Pak te Brussel met 100 miljard Euro voor aardgasleidingen en Nep en Fop klimaatneutrale-installaties om de Poolse labbekakken voor de zoveelste keer te laten vergassen, dit keer dus met aardgas, waarschijnlijk het extreem dure en giftige fracking methaan uit de USA van de ‘US Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist Epstein-Killer Elite’ met Puppet’ Mad Dog Killer Trump’  de NO 1 Terrorist van de Wereld( Video) . 

Zoals vanouds breken er weer gouden tijden aan voor  de Elite Taxfree-Misdaadgroepen Shell en Exxon. Veel ‘Slaven-werk’ aan de ‘Rat in pak- winkel’ voor hen. Arbeit macht frei voor de Labbekakken, zullen we maar weer zeggen.

Dirk: Macron begint nu toe te geven dat er ongepast politiegeweld op protesters is uitgevoerd.Macron wist dit al veel eerder maar ontkende dit altijd stellig, maar nu het te heet gaat worden en er bewijs na bewijs boven komt, probeert hij zijn eigen hachje te redden… de held op sokken. Het Macron Regime is een verschrikkelijk gewelddadig dictatoriaal regime, iets wat we na Hitler niet meer meegemaakt hebben, Hitler en de overeenkomsten met Micron zijn overigens behoorlijk close te noemen.Zowel Macron als velen politieagenten die zich bij het criminele Macron regime hebben aangesloten, behoren voor lange tijd opgesloten te worden en wat mij betreft behoort Macron net als Rutte veroordeeld te worden als oorlogsmisdadiger in het algemeen en in het bijzonder  tegen het eigen volk… want Macron wist dondergoed wat er gaande was en hij heeft hier zelfs opdracht toe gegeven.

March of the mutilated:’Injured Yellow Vests by ‘Nazi-police’ brutality form ‘Boy Macron. Laffe ‘Pedo-Kees van der Spek’: “maar goed ook en eet meer Tijgervlees net als ik”.(Video)</stro

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video) , etc,etc, etcetera))