(door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIRBig News in De Telegraaf: Opmerkelijke LSD-&Cocaïne Foto ‘Ratje-Jaknikker-Jeroen Pauw’& ‘Callgirl Zoé’ maakt ‘Tv-Zombie-tongen’ los(Video).

Prof.Cees Hamelink: Het ‘Zombie-publiek’ krijgt de ‘dr. Goebbels-NPO’ & ‘RTL-Riool Boulevard’ TV die zij verdienen(Video).
Recentelijk ontmaskerde wij nog als enige de ‘Witwas- Constructie’ die de ‘Staat-AIVD NPO’ van Mega-Fraudeur &Pimp Frans Klein hanteerde middels de ‘Witwas-Smaad & Laster-serie’ ‘Onze -BNN/VARA-Jongens op Java’ van ‘Elite-Zakkenvullers-Coen Verbraak’ & Jeroen Pauw(Video).‘Dat ‘Witwas-programma’ van de ‘Elite-Maffia-Grachtengordel -Oplichter Verbraak’ werd mede  ‘Fake-geproduceerd’ voor meer dan 100.000,- euro door ‘Zakkenvuller & Oplichter & Volksverlakker-Ratje Jaknikker- Pauw’. Wanneer wordt trouwens eindelijk eens de’ NPO-Elite-Crimineel- Frans Klein(Video) op staande voet ontslagen en naar behoren vervolgd door Justitie voor jarenlange Megafraude & Witwassen in het algemeen en in het bijzonder voor zich zelf en al dan niet in vereniging met Oplichters als ‘LSD-Cocaïne -Junkie- Pauw’ & ‘Grachtengordel-Subsidie-Oplichter-Verbraak’? Gert-Jan Hox, één van de twee directieleden van BNNVARA die in 2018 aantrad, stelt dat ‘Ratje -Zakkenvuller-Jeroen Pauw’ geen ‘Witwas & Fraude-contract’ meer heeft met BNNVARA. Dit is het gevolg van een misdadig voorstel van Pauws ‘Witwas-productiebedrijfje –TVBV’ over de corrupte toekomst van de inmiddels gestopte ‘Jaknikker -Bral & Lieg- talkshow-( Ratje)- Pauw’.

AIVD–informant-Bas van Hout’ mag keihard liegen van Pauw’. Brown heeft  aangifte (Video) gedaan tegen Van Hout voor bedreiging en uitlokking van Moord(Video).

Zijn vaste gabber in ‘Fake News- crime’ de ‘AIVD -Spion-Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’(Video) heeft ook net als ‘NPO-Boss-Frans Klein’ woest gereageerd, Van Hout:” Waar kan ik nu nog terecht met mijn lasterlijke leugens over Steve Brown, ik mocht altijd bij mijn vriend Pauw de meeste walgelijke smadelijke en lasterlijk leugens spuien over Brown, wel een geluk voor Pauw dat hij Brown nog niet tegen is gekomen, want dan heeft hij niets meer aan geld, vraag dat maar mijn AIVD collega ‘Junkie- Peter R. de Vries’, die trouwens net als ik ook een gabber is van Pauw”. De NRC meldt vrijdag dat dit ‘Witwas-voorstel’ inhield dat het nieuwe duistere contract van Pauw gekoppeld werd aan een verhoging van de vergoeding voor  het ‘Witwas & Fraude-productie- Nep en Fop bedrijfje- TVBV’ en ook aan de verplichting voor BNNVARA om in 2020 voor 500.000 euro programma’s van het  ‘Witwas-productiebedrijfje Pauw’ af te nemen. Dit zou als gevolg hebben dat het Witwas & Fraude-bedrijfje meer omzet zou maken en dus zou ‘Zakkenvuller-Pauw’ als ‘Witwas & Fraude- directeur’ van TVBV meer verdienen. Dat ‘Mega-salaris’ zou bovenop het geld komen dat de presentator zou ontvangen van BNNVARA voor zijn ‘Graai & Naai-verdiensten’ als ‘Junkie-LSD-presentator’. Hiermee zou ‘Ratje-Pauw’ boven de Balkenendenorm komen van 194.000 euro, wat inmiddels verboden is wanneer er een nieuw contract ingaat.

BNNVARA hanteer ook een ‘Witwas-constructie’ om ‘Pedo-#Metoo-Junkie-Van Nieuwkerk’ zijn Zakken te laten vullen over de rug van het Volk(Video).

‘Demente-Bejaarde – Zombie-Show Time’ met de “Natte Doos” van Golddiger Eva Jinek is ( geen) Kijkcijfer succes(Video).
Volgens de NRC gingen Hox en zijn directiepartner Karin van Gilst niet akkoord met het  ‘Witwas & Fraude-voorstel’, met als gevolg dat ‘Ratje- Pauw’ niet meer in dienst is bij BNNVARA en er dus een eind is gekomen aan de ‘Bral-talkshow –Pauw’ met zijn gabbers  in crime de AIVD & politie-informant-Bas van Hout en zijn Coca-dealer- Junkie-Peter R. de Vries(Video).In een reactie hierop laat Hox weten niet op het Witwas-voorstel in te willen gaan, maar bevestigt hij wel dat deze inhoud de aanleiding was om geen akkoord erop te geven. BNNVARA heeft als gevolg hiervan geen misdadig ‘Witwas & Fraude—contract’ meer met ‘Volksverlakker & Zakkenvuller -Ratje- Pauw’, zo bevestigt Hox aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en aan de NRC.

‘Junkie -Ratje Pauw’:’Onzinnig om te praten over Witwassen & Fraude wat niet is doorgaan ‘.Ratje Pief Paf Jeroen Pauw’&NOS durft niet aan de telefoon te komen als Steve Brown belt(Video).

De NRC meldt dat de  ‘Staats- NPO-AIVD’ Boss ‘Mega- Fraudeur & Pimp  Frans Klein’, alsnog  stiekem ‘Witwas-afspraken’ maakte met het Nep en fop bedrijfje- ‘Witwas & Fraude –TVBV’ en ‘Zakkenvuller -Ratje Pauw’. Hieruit vloeide voort dat het productiebedrijf Op1, de nieuwe Bral-talkshow die wordt uitgezonden op het tijdslot van Pauw, produceert. Ook mogen ‘Ratje-Pauw’ en zijn ‘Witwas-bedrijf-Bral-programma’s’ voor de publieke omroep maken, zodat hij zijn zakken kan blijven vullen en dat is hoog nodig want hij is zwaar aan de cocaïne en LSD met zijn peperdure, maar wel verlopen afgelikte boterham ‘Callgirl Zoé’. ‘Ratje Pauw’ Apenstoned van de LSD en Cocaine  in de Boom (Video) zelf wil eveneens niet reageren tegenover de NRC. “Eerlijk gezegd lijkt het mij onzinnig om te praten over iets wat niet gebeurd is, Snif, Snif, Hik”. Er is geen ‘Witwas & Fraude-contract’, er zijn geen duistere Frans Klein afspraken meer en ik ga nu net als  mijn collega Zakkenvullers de BN-Hoeren Jinek en Twan Huys mijn zakken vullen bij de commerciële en neem mijn gabbers Bas van Hout & Peter R. de Vries mee, hihihihihihhi.” Nou, Pauw kon welen van een koude kermis thuis komen, want zijn voorgangsters ‘Golddigger-Jinek’ en ‘Spijtoptant-  Buitenhof-Twan Huys’ (Video) zijn al zwaar geflopt bij de’ Riool -Fake News-Commerciële’. Het is dus maar de vraag of ze nog zo’n ‘Zakkenvuller-Ratje- Pauw’ van de ‘Publieke Staats- Bral-Omroepen’(Video) er bij willen hebben.