(van onze ‘VVD&CDA- Elite Pedo-Rapist-Klasse Justitie’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR-Klasse Justitie:D66 –Menno-‘Snel- Moordenaar’ snel het Wachtgeld in gevlucht ,maar hoor thuis in de cel. Taghi&Holleeder: wij eisen ook Wachtgeld(Video).
Afgelopen week bekend werd dat mensen met z’n tienen in een rijtjeshuis als ‘Plof-Kip’ voor 7000 euro per maand zitten in Amsterdam(Video) en ‘PvdA-Piet’ betrapt(Video) was op de grootste beroving van een Voetbalclub ooit  in Amsterdam zijn geen onderwerpen voor Buitenhof en Vrij Nederland. Buitenhof leende zich samen met zijn gabber in (media) crime Vrij Nederland voor een Hoekstra charme campagne die markant wel een reclame spotje leek voor een Giftig wasmiddel. Dat de extreem misdadige Belastingdienst baas Jaap Uijlenbroek, de Rat in pak met bloed aan zijn handen die er binnenkort bij de ‘Wurg-fiscus uitvliegt maar levenslang thuis hoort in de cel na de misdadige toeslagenaffaire wordt de hoogste corrupte ambtenaar bij de gemeente Den Haag. En dat leidt tot veel Woede en ongeloof bij het kaal geplukte Volk in het Algemeen en in het bijzonder bij zijn ‘Toeslagen-slachtoffers’. De ‘CDA-Rat Hoekstra’ mocht dat gisteren goed brallen & liegen bij het ‘VPRO-Grachtengordel-Elite-Maffia’ elitaire prietpraat programma Buitenhof Buitenzorg.

Corrupte Voorzitter Raad voor Journalistiek & Stimuleringsfonds voor Journalistiek en ex Hoofdredacteur Vrij Nederland Frits van Exter’ is ook ‘AIVD- informant’ blijkens o.a. zijn verdediging van  ‘AIVD Spion- Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout'(Video).

Twan Huys na zich als ‘BN-Hoer’ aan de hoogste bieder te hebben verkocht weer terug bij ‘Zakkenvullers-Publieke-Staats-Bral-omroep Buitenhof’(Video).
De ‘CDA-Rat Hoekstra’ was afgelopen week ook nog door het failliete bejaarde lezers ‘Grachtengordel- Vod -Vrij Nederland’ met als voormalige ‘Fake News–Hoofdredacteur’ de ‘AIVD -Kroonprins- Frits van Exter’ neergezet als de sportieve Vechtsporter en zeer intelligente en integere en knapste man van Den Haag. Een echte Topper die het goed voor heeft  met het Volk volgens Vrij Nederland met het door hem en zijn ‘VVD -Elite-Maffia-Boss  Rutte’ kaal geplukte Volk. De schaamteloze en corrupte Presentator  Rob Trimp die inviel voor de ‘BN-Hoer Twan Huys’ van Buitenhof zorg complementeerde Hoekstra zelfs nog dat hij in Leiden had gestudeerd waar de afgelopen halve eeuw  ook alle Taxfree- Shell-VOC-Koninklijke- Parasieten-  familieleden(Video) en de ‘Rat in Pak- Elite Rapist-Pedofielen’  a La Demmink hebben ‘gestudeerd’ en lid waren van het beruchte ‘Elite-Royal-Nazi- Rapist –‘Pedofielen –broeinest- L.S Minerva’.

PVV-er Gidi Markuszower veegt de vloer aan met ‘VVD-Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ & Minister Grapperhaus & VVD Staatssecretaris Ankie Brokers-Knol(Video).

Dit geloof je toch niet”, zegt SP-leider Lilian Marijnissen. „En je dan nog afvragen hoe het toch kan dat mensen cynisch worden en het vertrouwen in (corrupte) Gevestigde Orde  instituties verliezen?

Spoeddebat om ’bizarre Rat in pak  transfer’.Belastingdeal met Nike is criminele Staatssteun van ‘Taxfree-Rutte&Co’: EU start onderzoek naar de ‘Fraude-Kingping-CDA Minister Hoekstra’(Video).


Ook in de stad Den Haag wordt geschokt gereageerd net als bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De Lokale partij van het Volk de enig partij die niet corrupt is de Groep De Mos heeft een spoeddebat aangevraagd. Raadslid Ralf Sluijs rept van een ’bizarre Rat in pak transfer’. „Iemand die duizenden gezinnen tot de rand van de afgrond bracht en er over heen o.a. Dak en Thuisloos gemaakt  n mensen tot zelfmoord heeft gedreven , doodleuk hier laten werken. No Way! de man hoort thuis in de cel ” De lokale SP-fractie wil eveneens een spoeddebat over de misdadige ‘Rat in pak- kwestie’.

“Dit geloof je toch niet de minachting   voor het Volk en  de Rule of Law kent geen grenzen”.

Corrupte CDA-Minister Hoekstra: Nieuwe witwaszaak ING-Misdaadbank is ‘verontrustend’ dat ze weer betrapt zijn en dat wordt niet eens een boetetje van CDA Minister Grapperhaus(Video).

Corrupte gemeente Den Haag met als invaller van de extreem corrupte VVD Burgemeester Krikke (zit ook al in het luxe Wachtgeld, maar hoort ook thuis in de cel) ) Burgemeester de VVD Rat Remkes laat bij monde van een woordvoerder weten geen uitspraken te doen over de komst van Uijlenbroek naar de hofstad. „Dat is dus voor ons een teken dat de geruchten kloppen. Anders ontken je het wel als er zoveel ophef over is”, aldus raadslid Ralf Sluijs van Groep de Mos.Volgens de grootste partij in de Haagse gemeenteraad zou Uijlenbroek gemeentesecretaris worden, een vacature die inderdaad openstaat. „Wat ons betreft is dat spoeddebat pas van de baan zodra de burgemeester een brief stuurt dat er geen sprake van is dat deze man hier de baas over alle ambtenaren gaat worden. Zolang dat niet van de baan is willen wij snel opheldering.”Uit de brief die  de CDA-Rat-minister Hoekstra (Financiën voor de Taxfree-Ultra-Rijken ) zaterdag naar de Tweede Kamer stuurde valt op te maken dat het bedje van Uijlenbroek hoe dan ook wel is gespreid. De vertrekkende misdadige fiscusbaas ’wordt bijzonder adviseur’ bij de Algemene Bestuursdient (ABD) en ’zal zich richten op werkzaamheden buiten het corrupte ministerie van Financiën’.De corrupte Algemene Bestuursdienst is een soort  ‘Ratten in pak- banenpoule’ voor hoge corrupte ambtenaren, waaruit corrupte ministeries en andere  corrupte overheden kunnen putten. Ook hoge  ‘Rat in pak-ambtenaren’ die enorme misdane hebben gepleegd komen erin terecht zodat zij hun mond houden.

’Bijzonder Duister Rat in pak- adviseur’ van de VVD- Godfather Rutte& CDA, D66&CU.
Een van de hoofdverantwoordelijken van de bonnetjesaffaire op het toenmalige ministerie van Veiligheid voor de Ultra-Rijken en Klasse Justitie bijvoorbeeld,  ‘Psycho- Pieter Cloo,’ belandde net als Rat in pak- Uijlenbroek ook als ’bijzonder = Duister -adviseur’ bij de ABD. Dat geldt ook voor extreem corrupte topambtenaar Jenny Thunissen die als top ‘Graai&Naai-vrouw’ van de ILT-inspectie een dikke ‘strijkstok- vinger’ in de pap had ten tijde van het gestuntel met nieuwe Fyra-treinen. Ze werd niet ontslagen, maar kwam bij de sollicitatiepoule van het ambtelijk ‘Rat in pak- topkader’ terecht.Door de misdadige’ Elite-Maffia-toeslagenaffaire’ kwamen honderden ouders in de financiële problemen. Ze werden onterecht door de Belastingdienst als fraudeur aangemerkt en moesten vaak torenhoge bedragen aan al ontvangen kinderopvangtoeslag terugbetalen.

Onverstandige  Rat in pak route’ moet Duister blijven van Hoekstra.
De ‘CDA- Rat-Minister Hoekstra’ wil zich niet uitlaten over de vermeende overstap van Uijlenbroek naar de gemeente Den Haag. „Het is een onverstandige route om een personeelsgesprek via de media te voeren en riep de kijkers op om Vrij Nederland deze week een keer te lezen ”, zei hij in Bral-praatprogramma Buitenhof zorg.De CDA-bewindsman erkent dat er de afgelopen jaren veel dingen bij de fiscus zijn misgegaan, maar volgens hem zijn er ’geen aanwijzingen’ dat er dingen zijn gebeurd die strafrechtelijk niet door de beugel kunnen en dat gelooft alleen ‘Vrij-(AIVD)-Nederland’ en de laffe en corrupte presentator Rob Trimp van de dag  van Buitenhofzorg.

Tot Slot: De Moraal van het verhaal is dat weer eens in gebleken dat het ‘Pro-Pedo -Demos -Binnenhof'(Video) het grootste en gevaarlijkste Misdaadcentrum van Nederland is (Video)en dat zult u nooit lezen in Vrij Laf en Corrupt AIVD-Nederland en/of zien bij Buitenhof: