( van onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie- redactie’ i.s.m. onze ‘GroenLinksRechts- redactie’)


AMSTERDAM-NOIR- Crisis bij daklozenopvang &Woningzoekende in Amsterdam: ‘Junkie Halsema’& Krankzinnige Wethouder Wassink, nou en? (Video).

Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India(Video)

Huismelker Prins Bernhard’ grotere (Elite)-Gangster dan Holleeder&Taghi bij elkaar viert verjaardag in Florida en wordt door de Telegraaf in het zonnetje gezet met Kerst(Video).De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1(Video).
De woningnood is extreem misdadig  hoog in GroenLinksRechts & PvdA-hoertjes& D66 DDR66 en helaas onze SP Amsterdam.Maar ook in  het ‘MOOIE –VVD-Doeners- Land’ van Hofnar-Rutte&Co en ‘Taxfree-King Willem& Queen Exotica Maxima met hun jongste Zakkenvuller van de Wereld Prinses Amalia(Video)  is de woningnood extreem groot. Men kan het Oranje boven wel letterlijk nemen, niet dan? Parasiet ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ heeft alleen al in Nederland 3 paleizen en één daarvan staat markant hele jaar leeg op de Dam en dat Paleis op de Dam is alleen goed om honderden families meer dan riant onderdak te verschaffen.

Out-of-control Fake money printing from the ‘Federal Reserve -Elite-crime- Bank’ for the ‘Elite-gangsters’ en GroenLinksRechts Bomen Kappen in Amazone& Amsterdam(Video).

Wie een Rijtjeshuis verhuurt uitbeent tot op het bot weet dat hij daar ‘Prins-straffeloos’ veel ‘Bloedgeld’ voor kan vragen in Amsterdam en op heel veel plekken in Nederland, terwijl de rente voor het gewone Volk op nul staat als zij hun geld op de Misdaadbank zetten.Maar sommigen Ratten in pak vragen wel helemaal de ‘Hoofd-Bloed-prijs’, zoals de’ Huisjesmelker- eigenaar'( nee deze keer niet Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr. en/of de ex VVD Boef Tweede kamerlid Haga(Video)) van een rijtjeshuis aan de Pieter Calandlaan in Nieuw-West.

 Pa de Vries’ zet zoon ‘Domme Royce LADA ’ in tegen Jan Roos inzake cocaïne levering van De Vries aan ‘RTL-Riool- Boulevard’  ‘Junkie- Royal- OS Marc van der Linden’ e.a..(Video)
Deze ‘Elite-Maffia-eigenaar’ kocht  een eengezinswoning  in Slotervaart, liet er een verdieping op bouwen met ‘Uitbeen-vergunning’ van B&W en creëerde zo in totaal tien ‘Plofkippen-slaapkamers’ van 8 vierkante meter in het pand. Huurders moeten daarvoor 700 euro per maand aftikken. Deze grove misdaad is niet een strafbaar in Taxfree-Elite-Banana-Fraude-Nederland’ van het Kabinet ‘Taxfree- Shell-Rutte3’ en zijn  ‘gabbers in crime van Klasse Justitie’ de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’(video)& ‘VVD-Elite Gangster-Dekker’. Nee ,die corrupte en laffe  ‘CDA&VVD- Ministers van  Klasse Justitie’ zijn samen met de ‘Pulp- Media-maffia’ van  ‘Bagger-Psychopaat-John de Mol (Video)‘met zijn AIVD & Politie informanten ‘Junkie- Peter R. de Vries’& ‘Politie-Media- Huurmoordenaar John van den Heuvel & ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’(Video) dagelijks druk in de weer om u voor Willem Holleeder& Taghi(Video)en Steve Brown(Video) te waarschuwen met Fake News.

GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar!(Video)

Waarom verbied  ‘GroenLinksRechts Burgemeester Halsema’& Wethouders deze ‘Royal-Prins Bernard Jr.& D66&VVD&CDA-Vastgoed- Maffia-praktijken’ in Amsterdam niet?

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’(Video) .

Zelfs Erik Rezelman, ‘financieel -Rat in pak- expert’ bij ‘RTL-GolddiggerJinek-Riool’ (Video) kon zijn ogen niet geloven toen hij de ‘Huisjesmelker-advertentie’ zag. ‘Ik volg de Amsterdamse huizenmarkt al jaren en dit is echt het meest bizarre en misdadige  wat ik ooit heb gezien’. Ter illustratie laat hij een foto zien van een van de kamers. ‘Dit is de ergste: een slaapkamer met een héél klein raampje , een cel in de gevangenis  is groter.’ Een van de kersverse  ‘Plofkip-bewoners’ denkt hier hetzelfde over, maar zag geen andere optie. ‘De overweging was dat ik mijn andere kamer gedwongen uit moest dus ik moest snel iets hebben. Dit is nu eenmaal de gemiddelde prijs in Amsterdam voor een kamer die niet groter is dan een cel .’

Liberal CDA, VVD&GoenLinks & D66&PvdA&CU ‘humanitarian’ open arms is not a solution to Liberal- War’s & Poverty Victums- migrant crisis; radical economic changes are needed(Video).

Oey, Oey:Klasse Justitie is de schaamte voorbij: Taakstrafje voor man van burgemeester Halsema voor verboden wapenbezit(Video).

Gert Jan Bakker van stichting !WOON zijn dit soort ‘Elite-Maffia- Prins Bernhard Huisjesmelker –praktijken’ erg schadelijk voor het woonklimaat in de stad. ‘Die 7000 euro die de ‘Elite-Maffia -belegger’ straffeloos  maandelijks uit zo’n voormalige eengezinswoning trekt, dat trekt ook alle verhoudingen scheef in de stad. En laat zien hoe de machthebbers met hun ‘Puppet Rutte’ met onze studenten en starters en Amsterdamsers uit de laagste en midden Klasse  omgaan: ze worden uitgebuit tot op het bot ! Dit moet niet kunnen, maar helaas de  ‘VVD&CDA&D66&CU- Rat in Pak-markt’ is misdadig  brutaal en doet het gewoon omdat het niet Strafbaar is in het ‘Mooie -VVD-Doeners- Land’ van ‘Hofnar Rutte’ en zijn Boss ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’.’ De eigenaar van het ‘Plofkippen-  rijtjeshuis ‘aan de Pieter Calandlaan in Nieuw-West en Burgemeester Halsema en Prins Bernhard waren niet bereikbaar voor commentaar.De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV gaf tijdens zijn X-Marry Christmas & Happy New Year Show 2019(Video) al uitgebreid aandacht aan de extreem Woningnood in Amsterdam en de mede veroorzakers Burgmeester Halsema, de aasgier ‘Huisjesmelker- Prins Bernhard ‘en zijn  ‘Rat in pak-gabbers in crime’, die daar hun ‘bloed—poen’ mee binnen halen en prompt daarna werden zij bedreigd met de dood.