( van onze ‘BN-Hoeren- Wie neukt wie& snuif- privé ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Junkie-Peter R de Vries’ bekent woest: Ik ben straatarm en vlieg Economie Class Transavia(Video).
Pas geleden was ‘Junkie- Peter R. de Vries’ nog woest omdat oude ‘Old Smurrie-Kutjes -foto’s’ van zijn ex vrouw en moeder(Video) van ‘Domme Royce Lada’ weer opdoken op het internet en toen ging de Bluffer De Vries aangifte doen bij zijn ‘vrienden’ van de ‘Vinger-Politie-Amsterdam ‘met corrupte typetjes als ‘Oerdomme-beroepscrimineel Brigadier Sandra de Ruijter(Video).’
Het is algemeen bekend in bepaalde Amsterdamse ‘Onderwereld-AIVD-Politie & OM’ kringen'(Video) dat’ Junkie-Peter R. de Vries’ zelf zwaar aan de cocaïne zit en bij tijd en wijlen zijn gabbers in media crime bij ‘RTL- Riool-Boulevard’ van wat grammetjes cocaïne voorziet tegen een ‘vrienden’ prijsje sinds hun vaste cocaine leverancier ‘SBS-Coca Banana Presentator -Frank Masmeijer’ in de cel zit. Ook was in dezelfde kringen en Amsterdam-Noir (genoeg getuigen) al wijd en zijd bekend dat Peter R. de Vries apestoned tegen verschillende ‘BN-Junkie-Hoeren’ had lopen brallen dat de ‘Junkie-Royal Os Marc van der Linden’ was ontslagen omdat hij te veel snoof van zijn cocaine.

Junkie-Politie-informant Peter R. de Vries’ weer compleet uit zijn plaat:’ Junkie-BN-Hoertjes-ruzie’ in ‘Riool-BLVD’(Video).

Nu is ‘Junkie Peter R de Vries’  weer woest op Jan Roos en heeft zijn zoon Domme Royce Lada ingezet om Jan Roos de mond te snoeren.Waarom is  ‘AIVD&Politie-informant- Junkie Peter R. de Vries’ weer een keer woest en laat hij  zijn zoon Domme Royce Lada weer een lachwekkende Taghi brief(Video) sturen.

Dat leest u hierna:VVD Gay Battle: ‘Royal Os Marc van der Linden en ‘Captain Coca Gordon’ om illegale schandknaap.
Junkie Peter R. de Vries’ begint weer een kansloze ‘Junkie-zaak’ over de beschuldigingen van Jan Roos inzake het  cocaïneontslag van ex Royal-Os Junkie Marc van der Linden bij RTL-Riool-Boulevard met zijn Junkie-BN-Hoeren. Dat heeft opiniemaker Roos maandagavond gezegd in de Riool-show van  de corrupte en laffe Wilfred Genee op Radio Veronica. Roos heeft vorige week in de podcast Littekens van Genee een paar pittige uitspraken gedaan. Zo kwam hij terug op zijn onthulling van eind 2018 dat Van der Linden zou zijn ontslagen bij ‘RTL-Riool-Junkie-Boulevard’ vanwege buitensporig cocaïnegebruik en de rest van de ‘BN-Hoeren-Junkie’s ‘mochten blijven.
Ruim een jaar later onthulde Roos vorige week in de podcast zijn bron: ‘Junkie-Peter R. de Vries’. Hij gaf erbij aan dat hij het niet direct van Peter R. de Vries heeft gehoord, maar via een derde ‘BN-Hoeren-Junkie-persoon’. Net zoals De Vries ook altijd zijn leugen uitspraken onderbouwd met Junkie’s a la Ron Ostrowksi  o.a. tegen Willem Holleeder en Steve Brown.

De Vries heeft zijn eigen louche ‘Riool-Showbizz-Losers-  advocatenkantoor(Pa)- De Vries & Kasem op Roos’ gezet. Domme Royce heeft Roos de volgende brief verzonden:
De mededelingen die u heeft gedaan in de podcast zijn onjuist. Cliënt heeft nimmer de geruchten over de heer Van der Linden verspreid, laat staan dat hij daar met u contact over heeft gehad. Sterker nog, hij heeft de afgelopen jaren überhaupt geen enkele keer contact met u gehad.
Voor zover u stelt dat u dit indirect (‘van horen zeggen’) heeft vernomen van cliënt, dan had het op uw weg gelegen om de juistheid hiervan te verifiëren. U heeft nagelaten dit te doen, met alle gevolgen van dien. Cliënt kan zich ook niet aan de indruk onttrekken dat u deze mededeling louter heeft gedaan uit effectbejag en om te provoceren. Dat is echter geen rechtvaardiging om dergelijke onjuistheden te verspreiden. Uw handelen is dan ook onrechtmatig jegens cliënt.

Cliënt stelt u ook aansprakelijk voor de schade die dit heeft veroorzaakt en die dit zal veroorzaken. U dient de mededelingen die u heeft gedaan dan ook recht te zetten. Namens cliënt verzoek – en zo nodig sommeer – ik u dan ook om uiterlijk maandag 6 januari 2020 om 12.00 uur de volgende rectificatietekst, zonder nader commentaar, in één of meerdere berichten, te plaatsen op uw Twitterpagina (LavieJanRoos).

“Op 2 januari heb ik in de podcast Littekens gemeld dat ik van Peter R. de Vries had vernomen dat Marc van der Linden bij RTL Boulevard was ontslagen door cocaïnegebruik. Deze mededeling is echter onjuist. Ik heb nimmer contact gehad met Peter R. de Vries hierover.”

Indien u niet – of niet tijdig – aan dit verzoek voldoet, dan zal ik namens cliënt rechtsmaatregelen nemen. Alsdan zal in kort geding een uitgebreidere rectificatie gevorderd worden en tevens zullen de eisen vermeerderd worden (waaronder een schadevergoeding).

Hoogachtend, Namens de heer Peter R. de Vries ( papa) Mr. Royce de Vries( zoon)”

Roos heeft er lak aan. “Ik werd opgebeld door een mevrouw en die zegt: ‘Heb je het al gelezen? Er ligt een sommatie in uw bus van Junkie Peter R.’ Uiteindelijk heb ik het gevonden. Het was een of ander e-mailadres dat ik dit niet meer gebruik. Ik had vanmorgen om 12.00 uur een rectificatie moeten sturen op Twitter en dat luidt dat ik nooit contact met hem hierover heb gehad.”

‘Lafbek Peter R. de Vries’ valt weer ‘Jankend & agressief’ een presentator aan in zijn ‘Thuishonk-DWDD’ deze keer hoog bejaarde Sonja Barend(Video).

Een rectificatie is volgens Roos helemaal niet aan de orde. “Ik zeg zelf al dat ik het niet van hem persoonlijk heb gehoord. Hij wil dat ik rectificeer dat ik niet persoonlijk contact met hem heb gehad, maar ik ga natuurlijk niet iets rectificeren wat ik niet gezegd heb. Het slaat toch helemaal nergens op? De Vries moet niet zo veel snuiven en Hoerenlopen” Het is een Junkie-zaak van niks, vindt Roos. “Ik denk dat die podcast door 4,5 man en een paardenkop is bekeken en dan gaat Junkie- Peter mij nu via zijn zoontje Domme Royce rectificeren? Hij heeft geloof ik acht zaken achter elkaar verloren en toen zei Junkie Peter: ‘Weet je wat we doen, Royce? Ik lever jou een negende zaak aan!’ Als je nou toch al je zaken verliest, dan zou ik in elk geval op zoek gaan naar een makkelijke zaak die je wel kan winnen.”“Dit is gewoon kansloos. Het is echt een beetje kinderachtig. Junkie-Peter is lekker bezig en ik heb ook weer wat om over te praten met jullie. Zo houden we elkaar lekker bezig. Dit gaat helemaal nergens over, laten we eerlijk zijn.