(Van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bral-Show’ ‘Golddigger– Jinek’ zonder ‘Gif-reclame’ bij ‘RTL-Riool’, maar met haar Held Peter R. de Vries & ‘Super Allround BN-Hoer Beau’(Video)

Vanavond is de tweede aflevering van  het ‘RTL-Riool- programma de ‘Natte Doos” van Golddigger Jinek. De eerste ‘Fake& Kul-News- Riool-Show-aflevering’ was een kijkcijfer succes en haalde 1,7 miljoen nog levende bejaarde voor het merendeel Demente ‘Zombie- Tv Kijkers’. Kosten nog moeite zijn  gespaard door RTL om haar ‘Fake&Kul-News programma’ hysterisch te hypen middels  o.a. een hausse aan dagblad advertenties o.a. in de ‘oude-NSB-Mannen-Vod de Telegraaf en de  ‘Fake News-Persgroep’ met zijn Talking Heads(Video) . Over de ex VVD Minister ‘Yap Yum Hennis’, een Natte Doos collega die Irak is uit gevlucht zullen wij Jinek vanavond niet horen(Video) .

Het ziet er dus naar uit dat ‘Golddiger Jinek’ met haar Natte Doos niet zoals ‘BN-Hoer Twan’ ook terug moet naar de ‘Publieke- BN-Hoeren- Omroep –opvang’ voor commercieel  gegane BN-Hoeren zoals Twan Huys(Video) om haar zakken Natte Doos te vullen.

Opmerking: Na het verschijnen van dit artikel is de tweede aflevering zwaar geflopt en is het Kijkers aantal al weer gehalveerd. Dus binnenkort zal de ‘Golddiger Jinek’ net als ‘BN-Hoer Twan Hyus’ weer terug moeten naar de ‘Staats-AIVD-NPO'(Video) van ‘Mega- Fraudeur&Pimp Frans Klein‘ afdeling ‘Nep en Fop Christen-NCRV/KRO-Staats-Bral-omroep’ om haar zakken te vullen.