(Van onze ‘PvdA Untergang- redactie’ i.s.m. onze’ VVD&CDA- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA gek op Heroïnehoertjes, Huichelende Hans Spekman, ‘Playboy Diederik Samsom’ en weer een raadslid betrapt op diefstal.
De voormalige corrupte penningmeester van de Amsterdamse voetbalclub DCG in Osdorp  en ex PvdA Wethouder dronkenlap Piet Dikken heeft een bedrag van zo’n 120.000 euro van de vereniging op zijn eigen ‘Witwas-rekening’ gestort voor zijn drank en seksuele perverse oude mannen- uitspattingen. Op de website van de club schrijft het laffe en eveneens corrupte  bestuur dat de dronkenlap ‘PvdA-Piet’ heeft bekend geld te hebben overgemaakt naar zijn eigen Witwas-rekeningetje. Rond de 40.000 euro is inmiddels terugbetaald, die hij elders heeft gejat zo bevestigt zijn oude gabber in crime bestuursvoorzitter Peter Gerekink. Maar goed wat kan men anders verwachten in Amsterdam?

Gevaarlijke Chaos & Corruptie bij GVB: Verantwoordelijke PvdA-Wethouder Dijkstra kijkt de andere kant op net als haar voorgangers. Waarom?(Video).

Huismelker Prins Bernhard’ grotere (Elite)-Gangster dan Holleeder&Taghi bij elkaar viert verjaardag in Florida en wordt door de Telegraaf in het zonnetje gezet met Kerst(Video) .
Immers ‘Amsterdam & Grachtengordel-Maffia’ is al jaren lang het extreem corrupte ‘Naai & Graai centrum’ van de ‘PvdA-Hoertjes ‘a la de’ Islam-Fraude king ping- Van der Laan’(Video) en  ‘Joodse Raad-Asscher’ en hun Gabbers in Crime de gevestigde Orde partijtjes ‘D66 DDR66′, ‘VVD-Misdaadgroep’ en ‘GroenLinks Rechts’ en helaas ook nu de SP. Daar komt nog bij dat Huisjesmelkers a la Prins Bernhard en ex VVD Boef Haga vrij spel hebben met dank aan het corrupt en laffe OM-Amsterdam en B&W

Wrang en ronduit misdadig in dit verband is dat ten minste 30% van de Amsterdammers rond de armoedegrens moeten zien te overleven en geen normaal mens nog een huis kan vinden. Zie in dit verband:  Happy New Year: Which side ar you on in 2020, Power to the People & Waarheid(Video).

DCG heeft vooralsnog geen aangifte gedaan en dat zegt al weer genoeg. ,,Het enige belang van DCG is het geld terug te krijgen en dat onze ‘PvdA-Piet’ niet de cel ingaat , want de cel ingaan dat is alleen voor Labbekakken uit de Laagste Klasse en daar naar wordt gehandeld”,  bralt het corrupte ‘Rat in pak- bestuur’ op de clubwebsite. ,,In overleg met onze  louche advocaat worden nu de vervolgstappen bepaald om deze zaak zo snel mogelijk in de Doofpot te schieten, haha nee geen goal schieten. Met twee openstaande crediteuren zijn betalingsafspraken gemaakt waardoor het voortbestaan van de vereniging niet in gevaar komt door PvdA-Piet zijn seksueel uitspattingen en gezuip op de kosten van onze leden, Haha, die oude snoepert Piet uit onze Kas.”

‘Play Boy-Samson’ beloont voor zijn Arbeidersverraad en gaat zijn Zakkenvullen& legen in de EU bij Timmermans& Callgirl Saar van Bueren(Video).

Ex PvdA Wethouder Junkie Oudkerk: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje net als ik!(Video).PvdA ‘Daklozendief Bert van de Roest’: ‘Schuld afgelost’ op mijn manier en volgens mijn berekening.
De zoveelste ‘PvdA Daklozen dief Bert van de Roest-misdaad-zaak’ kwam vorig najaar aan het licht. ,,We kregen steeds meer aanmaningen van te laat betaalde facturen o.a. van sexhuizen en viel het ons op dat Rob Oudkerk ook steeds meer langs de lijn stond te brallen met onze Piet als onze jonge meisjes teams speelde ”, bralt Gerekink. ,,Het was onze ‘PvdA-Piet’ zijn laatste jaar als ‘Graai &Naai-penningmeester’, hij deed dit sinds 2012 en kreeg een steeds grotere opgeblazen knalrode alcoholisten pan. We waren al een opvolger aan het inwerken en hebben die toen toegang gegeven tot onze leeg geplunderde bankrekeningen, omdat we al een onderbuikgevoel hadden dat er iets niet klopte.”

‘Creatieve-PvdA- boekhouding’ net als die van Luxe ‘ Wachtgeld-Boeven VVD-Gangster-” Two Face”- Dijkhoff & GroenLinksRechts Barones Diks'(Video). 
Het bedrag is volgens de voorzitter in delen in een periode van 2,5 jaar afgeschreven. ,,Het was een creatieve PvdA-boekhouder.” De club heeft de penningmeester, die eerder corrupte stadsdeelwethouder was voor de PvdA-Hoertjes in Geuzenveld-Slotermeer, onmiddellijk op non-actief gesteld(kuch). Gerekink wil niets kwijt over de verklaring die PvdA-Piet heeft gegeven, ,,Het vertrouwen is helemaal weg”, zegt hij. ,,Ik ken hem al twintig jaar. We vertrouwden elkaar blindelings en hebben samen menig slokje gedaan in onze plaatselijke favoriete Sexhuis met veel jonge meisjes, vaak was daar ook de ex PvdA Wethouder (junkie) Rob Oudkerk ook bij en PvdA-Piet betaalde altijd de rekening, ik dacht dat hij betaalde van zijn Luxe Wachtgeld, maar dat nu is gebleken dat hij dus betaald door telkens een greep in onze Kas te doen” . De voormalig penningmeester ‘PvdA-Piet’ bevestigt telefonisch vanuit zijn vaste sexhuis tegenover het ANP dat het om hem gaat, maar wil verder niet reageren op de zaak want hij is te dronken en ligt nu in bed met een te jong illegaal Heroine hoertje( sexslaaf) .DCG telt zo’n duizend berovende leden en is daarmee één van de grootste roof van een voetbalclub in Amsterdam. Inmiddels heeft de club een nieuwe penningmeester aangesteld. Het corrupte ‘Amsterdamse ‘Pedo-Rapist Hoofdofficier Leenders’&Moordenaars -OvJ H. Hoekstra- OM’ ziet geen aanleiding om ‘PvdA-Piet’ te vervolgen.

Tedsdam:De club heeft de Graai & Naai-penningmeester, die eerder stadsdeelwethouder was voor de PvdA-Hoertjes in Geuzenveld-Slotermeer, onmiddellijk op non-actief gesteld”(Kuch).

Dirk:Zo blijkt maar weer… eens een PvdA-dief, altijd een PvdA-dief.

Tedsdam:Die zal wel een nieuw Graai & Naai-baantje krijgen van zijn corrupte ‘PvdA-Hoeren-vriendjes’.En uiteraard geen dag in de bak net als de ‘GroenLinksRechts -Oey, Oey, -Wapen  Elite-Maffia-Familie Halsema'(Video)

PvdA-Jongeren’ willen af van ‘Kamerlid-Gehandicapte- Koppelbaas-Monster-Moorlag’. Asscher: Moorlag is goede PvdA-er en mag blijven(Video).

Dirk:”Ondertussen wordt er massaal gefraudeerd met zorggeld over de rug van de aller zwakste onderons de zieken en gehandicapten , de meest vreemde ‘Rat in pak- Maffia-zorgbedrijfjes’ worden binnen een paar minuten opgericht en trekken 100 miljoen op jaarbasis op z’n minst weg van de zorgpremies die de  kaal geplukte bevolking maandelijks verplicht moet betalen.Er is natuurlijk weer eens geen haast bij om dit op te lossen, er zullen natuurlijk wel weer wat  PvdA & VVD & D66 & CDA & GroenLinks bendelende bij betrokken zijn. Uw en mijn zorgpremie kan gehalveerd worden als deze walgelijke Rat in pak roofpaktijken opgelost zou zijn en naar behoren vervolgd worden door de corrupte Amsterdamse ‘Pedo-Rapist- Hoofdofficier – Leenders & Moordenaars OvJ. Hoekstra –OM -en de corrupte Gerechtelijke-Moordenaars- Politierechter Fels- Macht(Video)”.
Wij hebben per direct ‘PvdA-Piet’ op het “Elite-Gangsters Billboard”(Video) geplaatst bij de andere Ratten in pak die Straffeloos van de corrupte en laffe CDA & VVD Justitie Ministers’ Gestapo-Generaal Grapperhaus&’Elite Gangster Dekker’ mogen roven en plunderen van het Volk waar Tahgi en Willem Holleeder(Video) een puntje aan kunnen zuigen.