( van onze Wie neukt  wie Privé  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nadat recentelijk de ‘Bral-Show’ van de ‘BN-Hoer -Twan Huys’ is geflopt bij de commerciële en hij weer terug gevlucht is naar hetVPRO-Elitaire-prietpraat -programma- Buitenhof Buitenzorg’ om zijn zakken te vullen(Video)gaat nu zijn collega BN-Hoer ‘Suggar Daddy Jinek’ van start bij ‘RTL-Riool’. De ‘BN-Hoer Eva Jinek’ aka “de Natte Doos” hoeft niet al te veel te wennen aan haar nieuwe ‘Bral-show’ bij RTL-Riool-4. Behalve dat het ‘Bral-programma,’ net als bij de ‘Staats-AIVD-NPO ‘van ‘Pimp & Fraudeur- Frans Klein ‘,Jinek heet wordt ze ook niet onderbroken door ‘Gif-reclameblokken’. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL.

De eerste “Golddigger-Show”in NL met Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz &Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens(Video)

BNNVARA hanteer ook een ‘Witwas-constructie’ om ‘Pedo-#Metoo-Junkie-Van Nieuwkerk’ zijn Zakken te laten vullen over de rug van het Volk(Video).
Publieke Staats- Omroep ‘BN-Hoer-Jinek’ is vanaf vrijdag elke werkdag om 22.20 uur te zien. Alleen na de aankondiging van de ‘Kul-gasten’ aan het begin van de uitzending is er wat goedkope Gif-reclame, daarna is de ‘Bral-Natte Doos- presentatrice’ onafgebroken op de  bejaarde Zombie TV-buis. Eerder bralde Jinek al dat haar bejaarde Zombie Tv-kijkers ook geen totaal andere ‘Bral-show’ hoefden te verwachten. Mijn bejaarde Zombie-kijkers krijgen wat ze van mij gewend zijn:”Een Natte Doos”. De  laffe en corrupte hoofdrolspelers uit de ‘Fake News-actualiteit ‘nodig ik aan mijn ‘Bral-tafel’ uit en ik voer met hen het ‘Natte Doos-gesprek’ van de ‘waan van de Taghi- dag(Video). Geen echte Journalistiek,  niet scherp,  een slaap verwekend onderhoudend en over onderwerpen uit de Riool en Staats media,  Heersende Klasse cultuur, sport en nooit, maar dan ook nooit over de Straf de armen maatschappij. Alleen dan bij RTL-Riool- 4”, aldus de  ‘Natte- Doos-presentatrice’, die in september overstapte van de ‘Nep en Fop Christen- KRO-NCRV’ om dat zij daar slechts 300 duizend euro per jaar kreeg  voor een grote zak met’ Duivelse- poen’ net als ‘BN-Hoer -Twan Huys. Weten die bejaarde ‘ZombieTV -kijkers’ veel.

Jinek: “kijk het is goed om te weten dat als ik ook mislukt bij RTL, ik dan ook weer terug kan naar de opvangen van de mislukte publieke ‘BN-Twan-Hoeren’ bij de commerciële van de ‘Staats-AIVD-NPO van Pimp Frans Klein’.