(van onze  altijd liegende  ‘Oorlog’s- misdadigers- VVD-misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Int.Oorlog ‘s –misdadiger-Stef blok’ weigert contact met Nationale Oorlog ‘s misdadiger Assad, maar ziet geen probleem in contact met Int. Oorlog ‘s misdadigers Trump& Prince Salman(Video).

De altijd liegende VVD Minister Aasgier &Racist Blok heeft ‘SS-hard’ uitgehaald naar Rusland met ‘dr. Goebbels Fake- News’. In een  leugen ‘Haat&Zaai-brief’ aan de Tweede Kamer met daarin de Nederlandse ‘Taxfree- Royal- War Crime- Pedo-Rapist- Nijpels& Demmink-Hoofdofficier Leenders- Killer Elite –Ruslandstrategie’ schrijft de VVD-er  NSB-er Blok dat het land zich steeds verder afkeert van zijn  ‘Internationale-Taxfree-Elite-War Crime& plunder en dood de arme Rechtsorde’.

( zie hiervoor de ‘Mooie VVD-Doeners’ resultaten van hun Internationale Rechts Orde( John Lennon is uit de door herrezen en te gast in:”Ongehoord, eenmalige De Stem van de Straat ‘Kerst & Happy New Year- Special’ met de Kameraden van de Straat”(Video))

EU companies legally doing business mustn’t be targeted by any US-War Crime-sanctions – European Commission on ‘US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist-Epstein-Killer-Elite’(Video)  move against Russian  Nord Stream 2.

‘SS-NATO ‘all about values, but pay up! Pentagon Maffia-boss reprimands ‘US-Slave-State’s ‘. ‘Oorlog’s Misdadiger- Rutte’&’CIA -Trol Van Oijk’: het is Oke(Video).

Big Brother Award voor ‘Spy-overheidsalgoritme ‘van VVD- Minister Dekker&aangifte tegen CDA Minister Grapperhaus(Video).

“Bovendien probeert Rusland de ‘SS-NATO US-Slaven- lidstaten’ van de ‘EU-Taxfree-Pedo Rapist- Demmink&Nijpels& Hoofdofficier Vincent  Leenders Killer-Elite- Rechts Orde” tegen elkaar uit te spelen en de ‘SS-NAVO’ te verzwakken, aldus de hysterische liegende Oorlog ‘s  Misdadiger Blok .  VVD-er ‘Snake in Suit Blok’: Spionage en hacken doet onze Nederlandse AIVD met zijn Top Spionnen “Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout” &’Junkie -Peter R. de Vries’ niet, dat doet alleen Rusland.

They’ll soon demand we stop breathing’: Moscow slams Nord Stream 2 War Crime-sanctions, says ‘US-Taxfree -Killer-Elite’  hinders economic growth just Like the Nazi and there EU- SS army did it. 

 

De altijd liegende CDA War Mongul- Minister Bijleveld:ik heb het woord Oorlog tegen Rusland niet genoemd en sta achter bezoek Hoekstar aan ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’ ( Video).

 

Snakes in suits when psychopaths like VVD-aasgier en racist Stef Blok go to work.Klasse Justitie:D66 –Menno-‘Snel- Moordenaar’ snel het Wachtgeld in gevlucht ,maar hoor thuis in de cel. Taghi&Holleeder: wij eisen ook Wachtgeld(Video).

Blok wijst in de infantiele Leugen ‘dr. Goebbels-brief’ op spionage-activiteiten van Rusland en het verspreiden van desinformatie via digitale middelen. En dat is pure projectie , want hun ‘Staats-AIVD- NPO’ doet niet anders dan verspreider van ‘dr. Goebbels-desinformatie’ het het bespioneren van o.a. door ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ met D66 ‘DDR66 -ex staatsecretaris-‘Menno-Snel-Moordenaar ‘(Video) kaal geplukte en geterroriseerde Nederlandse bevolking. Russische hackers probeerden bijvoorbeeld de extreem corrupte Elite Fake News Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPC)  in Den Haag in 2018 te hacken volgens de altijd liegende ‘Aasgier&Racist- Blok’ .Of dat waar is bewijst hij niet, wat wel waar is is dat de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) opzettelijk valse beschuldigingen  heeft geuit aan het adres  van Rusland  en kleine Mad Dog  Assad  inzake de Gas aanval in Syrië in dienst van  Blok zijn ‘Internationale -Snake in Suit –(on)Rechts Orde’, waar miljoenen eerlijker mensen al jaren op straat liggen te creperen(Video). Iedereen, op de ‘GroenLinksRechts-CIA Trol-Bram van Oijk’& de D66 ‘DDR66- Neonazi -Rusland Hater -Sjoerd Sjoerdsma’ na (kuch) weet inmiddels wel dat die Gasaanval Fake was en in elkaar gezet door de ‘CIA- White Helmets’, die stiekem Royal Frits Class Nederland worden ingevlogen. 

Met name vanwege het ‘Doofpot-onderzoek’ naar MH17-Slachting(Video)  is Nederland volgens Blok ‘een interessant doelwit’ voor spionage(Kuch).

Blok’s dr. Goebbels strategie : Zogenaamd Samenwerking en zwart maken en Haat zaaien noodzakelijk tegen de Russen net als voor en Tijdens de Tweede Wereld Oorlog: Het Rode Gevaar voor mijn Fascistische Groot Kapitaal

Toch is en blijft ‘selectieve samenwerking’ met het land, vooral op economisch vlak, belangrijk. Rusland is en blijft een grote buur, een kernwapenstaat. We moeten in gesprek blijven, al is het alleen maar om nucleaire ongelukken te voorkomen. Niet voor niets is Nederlandse Taxfree-War Crime-Killer- Elite’ voorstander van overleg tussen de’ SS-NAVO’ en Rusland“, aldus de schaamteloze en gewetenloze liegende ‘VVD Snake in Suit- Blok’.

Dreigende SS-borstklopperij van Psycho-Blok in de NSB- Telegraaf.

In een interview  sluikreclame dr Goebbels artikel met de ‘oude NSB mannen-het Vod- De Telegraaf’, waarin hij uitgebreid ingaat op zijn Haat zaai & Leugen- brief, erkent Blok dat de relatie met Rusland de afgelopen jaren steeds moeizamer is geworden en steeds meer begint te lijken op die van de Koude Oorlog of zelfs de Tweede ererld oologs en toen hebben wij ook een actieve rol tegen Rusland gespeeld met onze echte ‘VVD-Doeners’ de Nederlandse SS-Brigades en het ophalen van de Joden door onze Moedige laffe (NSB)-politie(Video), aldus een trotse ‘VVD-psychopaat Blok’.

“Als je de laatste state of the union hoort van Poetin. De taal  waarheid die hij uitsloeg, de borstklopperij, het was heel dreigend voor ons als ‘Taxfree- Killer-Pedo- Rapist-Elite, Heil Rutte en onze (Taxfree-VOC-SS-King Willem(Video))”, aldus Blok in de ‘NSB-Telegraaf’.

Mededeling van Algemene wordt Wakker importantie, zie:”Merry Christmas & Happy New Year voor iedereen, behalve de ‘Taxfree- War Crime-Royal-Ultra-Rijken’ a La ‘Huisjesmelker- Prins Bernhard Jr.’.