(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Gerechtelijk-(Elite-Pedo-Rapist)-Moordende-macht’ is corrupt tot aan de Hoge Raad blijkens belasting ontduikende Raadsheer Van der Vorm &’Moordenaars’ Rechter Fels& OvJ Hoekstra(Video).
Corrupt Dubai court rejects extradition request for wanted Russian woman and extradite British brothers(three Snake in Suits brothers were accused of Mega- money laundering, tax evasion and cheating) and the ‘India-Elite Criminal ‘Christian’- Michel en de ter dood veroordeelde militaire dictator Musharraf, maar het ‘Media-maffia pulp’  ‘Monster Taghi’ is in een paar dagen cadeau gedaan aan de  ‘Gestapo-Generaal- CDA Minister van Klasse Justitie -Grapperhaus’, zodat hij gelyncht kan worden door zijn ‘Riool-Showbizz-Gerechtelijke macht’ en zijn bloedhonden ‘AIVD & Politie-informanten-misdaadjournalisten Junkie-Peter R. de Vries’&’Politie-‘Media-huurmoordenaar-John van den Heuvel’& ‘Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout(Video)’.Als dat geen verkapte ontvoering is wat dan wel?

Klasse Justitie:D66 –Menno-‘Snel- Moordenaar’ snel het Wachtgeld in gevlucht ,maar hoor thuis in de cel. Taghi&Holleeder: wij eisen ook Wachtgeld(Video).

Ridouan Taghi gearresteerd. ‘Junkie-Peter R. de Vries’: dat is jammer want nu ben ik mijn laatste fan kwijt &John van den Heuvel piste in zijn broek van geluk(Video).
De corrupte altijd liegende Nederlandse CDA Minister van de ‘Klasse-Pedo-Raptist- Hoofdofficier Leenders-Justitie’(Video)’Gestapo-Generaal- Grapperhaus’ heeft  Ridouan Taghi feitelijk ontvoerd. Wat hebben zij de Dictators die nooit ‘Taxfree-Elite-Gangsters’ (behalve aan de ‘US-CIA-Killer-Elite'(Video))uitleveren in Dubai beloofd en/of al betaald?

The Fascist New ‘Black-(Police)-Codes’ van de ‘Westerse -Elite- Straf de arme maatschappij’.NPO:Pas op voor Taghi&Holleeder(Video).

Terwijl zo’n extreme Elite-misdadiger als D66 ‘DDR66’ die jarenlang 10 duizenden mensen in hoofdzaak uit de Laagste en lage midden Klasse heeft geterroriseerd niet eens vervolgd wordt ,maar beloond met het ‘Luxe -Feodale-Wachtgeld’. Taghi is zonder enige vorm van rechterlijke toetsing uit Dubai door ‘CDA Gestapo-Generaal- Grapparhaus’ opgehaald, om hier te worden vastgezet in een ‘Martel- EBI- isoleer cel(Video)’ . Dat zegt Taghi’s advocaat Inez Weski donderdag meer dan terecht, kort nadat bekend is geworden dat Taghi naar Nederland is overgebracht ontvoerd.Eerder, toen Taghi nog niet was getraceerd en volgens de ‘dr. Goebbels-Staat-AIVD-NPO’ en de ‘Pulp-Media-Maffia’ van ‘Bagger-psychopaat John de Mol’ veilig in Iran zat, stopte Weski met de verdediging. Volgens haar was er geen sprake van een eerlijk proces tegen haar cliënt, hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo en ook daar heeft zij gelijk in. Zij pakt de draad nu weer op. Weski kondigde aan dat zij bezwaar zal maken tegen de misdadige gang van zaken rond de uitzetting ontvoering van Taghi naar Nederland. De advocate is donderdag aanwezig bij een andere groot  ‘Kruimel Criminaliteit'(Video) zogenaamde ‘Mocro-Maffia -Showbizz- liquidatieproces- Eris’,  in vergelijking met de misdaden van de nooit vervolgde ‘Taxfree Royal-Ultra-Rijken- Elite-Pedo-Rapist-Gangsters'(Video) rond leden van motorclub Caloh Wagoh. Zij mag daar als eerste het woord voeren, omdat zij later op de dag aanwezig zal zijn bij een verhoor van Taghi. Weski zij ter zitting dat de rechter-commissaris daarvoor naar de gevangenis zal afreizen. Taghi is geen verdachte in Eris, maar speelt wel een sleutelrol in het enorme  corrupte Amsterdamse ‘OM -Showbizz- Riool-Lynch- dossier’. Hij zou de verdachten in de zaak hebben gebruikt als moordmakelaars.

De Laffe en corrupte John van den Heuvel heeft inmiddels in zijn ‘oude bejaarde-mannen-NSB- Vod- De Telegraaf’ woest uitgehaald tegen Top-Advocaat Weski names zijn indirecte ‘Elite-Maffia-Boss-Grapperhaus’.