(van onze wordt Wakker redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-De Untergang van Nederland:BNNVARA hanteer ook een Witwasconstructie om ‘Pedo-#Metoo-Junkie Matthijs van Nieuwkerk  zijn zakken te laten vullen net als de rest van de ‘Taxfree-Royal-Killer- War Crime-Pedo Rapist-Killer-Elite’(Video).

Wie de waarheid over de Heersende Klasse schrijft en/of uitzend op TV eindigt op straat en/of in de cel: Filmmaker Blamed for Benghazi Attack Now Broke, Living in Homeless Shelter(Video).

Hoe lang pikt het Volk het nog dat het compleet wordt leeg gezogen door de Parasieten van de ‘Taxfree-Pedo-Elite’ en vervolgd tot op het bot door de ‘Gerechtelijk-(Elite-Pedo-Rapist)-Moordende-macht’(Video) en vernederd door de ‘Staats-NPO’ als Tokkies, c.q. Labbekakken en gaan zij net als de moedige en strijdvaardige Fransen de straat op(Video)!   De extreem misdadige ‘Taxfree-Royals’ leven als God in Frankrijk met hun ‘Pedofielen- Epstein& Prince Andrew & Demmink& Leenders & Nijpels’ verkrachtende Miljonairs en OM- ‘vrienden’(Video). In de Tweede Kamer wordt het ene na het andere corrupte Kamerlid betrapt op ‘Prins Bernhard –Haga-Huisjesmelkers’  en als  ‘PvdA-Koppelbaas- Moorlag’ van gehandicapten en het Oplichten & Fraude plegen met het ‘Feodale-Wachtgeld’ van de’ VVD-misdaadgroep’ tot ‘GroenLinksRechts- Barones Diks (Video)’.

Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India(Video).

En daarboven op loopt ProDemos van ‘Rose Pedo Ed Nijpels’(Video) de kinderen op Het Binnenhof straffeloos te verkrachten. Dan vangt  de jongste Zakkenvuller van de Wereld  Prinses Amalia vanaf haar 18de 4 duizend euro per dag(Video) om te gaan ‘studeren’ met ‘garantie-diploma’ aan de corrupte Universiteit van Leiden of te wel de  ‘Elite-Pedo-Minerva’  en om het hele jaar door op ‘VIP-WIP-Vakantie’ te gaan over de rug van het Volk. Dan hebben wij nog in Amsterdam de misdadige ‘Rat in pak-Zakkenvullers’ van  de Amsterdamse ‘Corruptie-Beerput-GVB’. En is er weer  is een vernietigend rapport uitgekomen, waaruit blijkt dat ‘Rat in Pak-topambtenaren’ op de extreem corrupte Stopera van “Deep State -GroenlinksRechts-Burgemeester Halsema‘   stiekem ordinaire zakkenvullers zijn. Zo geeft De Telegraaf aan dat deze hoge heren Ratten in pak zich zelfs ‘onaantastbaar’ voelen. Zo kunnen ze niet ‘boventallig verklaard’ worden. Als ze dan toch moeten vertrekken, verlangen ze een bedrag van 75.000 euro.

Is ex banier-Gangster D66 ‘DDR66 Minister-Menno Snel-( Moordenaar)’ verantwoordelijk dat  zijn ‘Gestapo- belastingdienst’  al een decennia lang mensen  die afhankelijk zijn van een toelage om te overleven uit de Laagste en midden Klasse terroriseert en tot zelfmoord drijft(Video).Toch is het voorgaande slechts peanuts vergeleken met de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam ,want daar wordt dagelijks 2 miljard ‘Bloed-poen’ wit gewassen van de’ Super- Royal- Ultra-Rich -Elite Gangsters’ met als gevolg dat er o.a. jaarlijks  17 miljoen kinderen sterven van de honger(Video).

Dan vangt een psychopathisch ‘AIVD informant-Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘gabber in crime’ van Jeroen Pauw,  die o.a.  moorden heeft lopen uitlokken op Steve Brown en Ron Ondunk ( is vermoord) (Video) tegen de 1 miljoen euro om zijn mond te houden.En zo kunnen we nog wel 10 pagina’s vullen inzake corruptie en misdaden van de ‘Taxfree-Elite-Ratten in pak’ of te wel de Heersende Klasse. Die Heersende Klasse stopt niet met roven en plunderen van het Volk en het verkrachten kinderen in hoofdzaak uit de Laagste Klasse en daar komt geen Rus aan te pas tot de Untergang: Deja Vu:

De ‘Fake News- Staats-NOS’ en zijn  ‘dr. Goebbels-collega’s ‘RTL- Riool-Lynch- Boulevard’ met de walgelijke Politie & AIVD informanten-John van den Heuvel& ‘Junkie-Peter R.de Vries’  en niet te vergeten de laffe ‘Pedo & Oplichter Kees van der Spek’ aka” het Tijgervlees etende Nijlpaard Hoofd“doen er alles aan om u af te leiden van de echte misdaden van de ‘Taxfree-War Crime-Elite-gangsters’  met de door hun gecreëerde Monsters Holleerder en nu de coming Monsterman Taghi(Video). 

VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreig met ‘NSB-overlopen’ naar ‘Media-Maffia-Boss John de Mol’(Video).

De ‘Mega-beloning-uitkering’ die ‘Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ vangt voor het ‘Bral-presenteren’ van het ‘BN-Hoer-Twan-Huys-Bral-College Tour’ past binnen de maximale beloningsnorm die de corrupte ‘Bral-presentator’ met de extreem corrupte Nederlandse Staat-Publieke Omroep (dr. Goebbels-Staats-NPO) van ‘Pimp & Mega- Fraudeur -Frans Klein’ heeft afgesproken. Dat loog zijn werkgever, BNNVARA, zaterdag. Zijn Zakkenvullers inkomen blijft met de BBNVARA ‘Oplichting-Witwas- truc’ met gemeenschapsgeld een dikke 600.000 euro per jaar en dat is niet mis voor een ‘Bral #Metoo-Junkie- Van Nieuwkerk’ bij de van oorsprong Rode Haan Socialistische omroep. Van Nieuwkerk is dan ook al jaren Door Gedraaid en loopt de hele dag stijf van de cocaïne jonge stagiaires in de kont te knijpen of erger met een levensgrote Rode Haan in zijn broek.

Staats-Bral programma’s Miljonairs Van Nieuwkerk,Pauw en Jinek met Vakantie voor 3,5 maand(Video).

De SP wil dinsdag minister Arie Slob (Media) aan de tand voelen over de beloningskwestie. Kamervoorzitter de ‘PvdA- Mocro -Spion Khadija Arib’ moest nog besluiten of zij de vraag mocht toelaten van ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co ‘in het vragenuurtje. Inmiddels moet  ‘Witwasser- BNNNVARA’ & NTR op het matje komen bij Minister Slob over de duistere ‘Witwas- constructie’ waardoor de kosten van het extreem ‘Grachtengordel-bral- programma -College tour’ met 42,7 procent toenamen om op die manier het ‘Mega- Zakkenvullers’ inkomen van Junkie-Van  Nieuwkerk’ op zijn oude ‘Graai & Naai & Snuif-niveau’ van 600.000,- euro te houden over de rug van het Volk. De Minister heeft onder druk nu moeten erkennen dat de informatie die de ‘Staat- Bral-omroepen’ eerder aan hem verstrekte een ‘ander beeld opleverde( dus Fake News)’ dan het rapport van de Algemene rekenkamer dat deze week verscheen. In gewoon Nederlandse die omroepen liegen allemaal in het algemeen en in het bijzonder BNNVARA, die liegen dat het gedrukt staat staat en lichten gewoon de boel op en De Wereld Draait Door van ‘Zakkenvuller- #metoo-Junkie- Nieuwkerk’.

Zaterdag werd bekend dat ‘Zakkenvuller – Pedo-#Metoo- Junkie-Van Nieuwkerk’ zijn top ‘Graai & Naai salaris behoudt nu de NTR het programma College Tour na twaalf jaar niet meer in eigen huis produceert, maar via  de Witwas-productiemaatschappij MediaLane van de corrupte en gewetenloze  Iris van den Ende.Van Nieuwkerk behoort tot de veelverdieners Pedo’s bij de  corrupte ‘Staats-publieke omroep’, maar kan na de zomer bij de  ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ nog ‘slechts’ 194.000,- euro op jaarbasis verdienen met de presentatie van de ‘Bral-talkshow -De Wereld Draait Door’. Volgens de bronnen van De Telegraaf verdient Van Nieuwkerk tonnen extra door de uitbetaling van zijn salaris voor College Tour via MediaLane te laten verlopen.

BNNVARA liegt  dat er geen sprake is van nieuwe ‘Witwas-salarisconstructie’.
De extreem corrupte Leonie Kruisinga en altijd liegende communicatieadviseur van BNNVARA, laat in een ‘Fake News-reactie’ aan NU.nl weten dat er geen sprake is van een nieuwe Witwas-salarisconstructie. “We snappen dat de SP aanslaat op de berichtgeving in De Telegraaf, alleen is deze onjuist onvolledig , want we zijn dezelfde Witwas-constructie ook voor onze ‘BN-Hoer- Pief Paf Pauw’’aan het Fixen“:

Zolang het huidige contract van ‘Elite-Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ loopt (dit eindigt overigens niet deze zomer, red.), geldt de maximale beloning die is afgestemd met de NPO van 6 ton. Wanneer Junkie-Matthijs’ op dit moment een ander ‘Bral-programma’ presenteert voor de bejaarde veelal demente ‘Zombie-TV kijkers’, zoals College Tour, moet vervolgens de Mega-Uitlering-beloning die hij voor die ‘Bral-klus ‘ontvangt, passen binnen dat goedgekeurde bedrag.” De schaamteloze Kruisinga vervolgt: .“Bral-College Tour is een duister samenwerking tussen de NTR, BNNVARA en MediaLane”, besluit Kruisinga. “Junkie-Matthijs werkt graag met zijn eigen team die hij al jaren in de kont knijpt  en bij MediaLane misdaadgroep werken een aantal corrupte mensen Ratten in pak die Junkie Van Nieuwkerk graag in zijn ‘Elite-Fake News-bral-team’ heeft. De  corrupte NTR heeft ook een goede misdadige relatie met MediaLane. Gezien de korte voorbereidingstijd voor de nieuwe reeks was een combinatie van NTR en MediaLane de beste oplossing voor deze ‘Bral-productie’.“Volgens BNNVARA past de Mega-Uitkering-beloning van ‘Junkie-Konteknijper- Van Nieuwkerk’ binnen de maximale beloningsnorm, die de ‘Bral-presentator’ heeft afgesproken met de publieke omroep.SP-Kamerlid Peter Kwint reageerde eerder via Twitter op de Telegraaf en Volksnieuws Amsterdam-Noir berichten. “Al een keer of vijf diende ik een voorstel in om dit soort misdadige ‘Witwas- ontwijkingsconstructies’ van die Junkie BN-Hoeren a La Pauw en Van Nieuwkerk op het corrupte Mediapark te verbieden. Als je bij de publieke ‘Staats-Fake News-omroep’ wil werken doe je dat voor minder dan een minister salaris , anders moet je gewoon oprotten en je als ‘Junkie-BN-Hoer’ verkopen aan de Hoogste bieder net als ‘Callgirl-Suggar Daddy – Eva Jinek’(Video)& Grachtengordel -Flapdrol-Twan Huys al hebben gedaan “