(door de ‘Staat-AIVD-Oranje Boven-NPO’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 Ex Bankier-Gangster ‘Monster- Menno Snel’ de juiste man op de juiste plek om de Labbekakken uit te persen en tot zelfmoord te drijven(Video).

Jarige Zakkenvuller Amalia krijgt vanaf haar achttiende jaarlijks anderhalf miljoen belasting vrij en dat is een klap in het gezicht van de miljoenen Nederlanders, die moeten rondkomen van het minimum(Video) en/of modaal inkomen: ‘Hofnar& Oorlog ‘s misdadiger -Rutte’(Video) & ‘MegaUitkering ‘s-Oplichter Dijkhoff’:” het is oké, wij graaien ook mee!”(Video). 
De officiële duistere  begroting voor het Koninklijk Huis, die altijd met Prinsjesdag wordt gepresenteerd, houdt een bedrag van zo’n 60-80 miljoen euro aan. Maar volgens de republikeinen en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat- Amsterdam-Noir/SaltoTV kosten de  misdadige Oranjes de samenleving in werkelijkheid 350 miljoen euro per jaar  en dat is natuurlijk het juiste getal..

Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag(Video).

Vandaag viert de kroonprinses  op kosten van het Volk, een telg van één van de rijkste Misdadige ‘Taxfree -VOC-SS- drugs- dealende-Familie’(Video) in Nederland  haar zestiende verjaardag. Ze is duidelijk al doordrongen van haar ‘Taxfree-Royal-VIP-Parasieten-toekomst’.Toen ze hoorde dat haar vader koning werd, was haar eerste vraag aan hem: ‘Hoeveel jaar ga jij het doen Bolle nietsnut ?’, vertelde Willem-Alexander in een ‘bral-interview ‘voorafgaand aan zijn Graai&Naai-middeleeuwse-inhuldiging. ‘Zo van, dan kan ik alvast een streep zetten in mijn Parasieten agenda’.

Rutte: Prinses Amelia heeft geen keuze en is zielig en Prins Bernhard en President Porosjenko zijn oké (Video).

Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India(Video).
In april bralde Amalia zelf kort over haar rol als ‘Parasieten-Prinses van Oranje’. Op de ‘Zotte-Tokkies-Oranje-Boven-Koningsdag’ in Amersfoort bralde ze: ‘Het is af en toe nog even onwerkelijk voor mij om te realiseren dat dit echt mijn  leven buiten zorg is allen maar omdat dat ik geboren ben als Prinses .’ Amalia’s  ‘Feodale Parasieten- toekomst’ ligt als oudste kind van de koning ‘Feodaal- grondwettelijk’ vast. Want of ze wil of niet, koningin wordt ze bralt de Staats ‘AIVD-Oranje Boven-NPO’. Er is geen regeling om de troon te weigeren. Dat voorgaande is natuurlijk klinkklare nonsens want in Nederland heeft iedereen het recht op een vrije wils beschikking en kan zij gewoon weigeren de Troon te bestijgen. Maar ze kijkt wel uit!

Trouwen zonder toestemming met een Nazi en/of een lid van de Argentijnse Junta is oké.

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(Video).

De enige mogelijkheid die de Grondwet haar biedt om eronder uit te komen, is trouwen zonder toestemming  van het boor het merendeel laffe en corrupte ‘NSB-parlement’. “Als geen voorstel van een toestemmingswet wordt ingediend (…), vervalt het lidmaatschap van het betrokken lid van het ‘Taxfree-Shell-VOC-SS-Koninklijk- Huis’(Video) zodra het huwelijk gesloten is. Hij verliest dan ook zijn opvolgingsrechten. Kinderen geboren uit zo’n huwelijk hebben ook geen recht geen recht meer op de Mega- Uitkering’s-  troon”, meldt de dr. Goebbels website van het misdadige ‘Koninklijk-SS- Huis'(Video). In de Feodale-Grondwet is ook vastgelegd dat Amalia vanaf haar achttiende haar Bolle , domme maar als het op de ‘Bloed-centen’ aankomt sluwe vader kan opvolgen als ‘Zakkenvuller-VIP-WIP-Reis-koningin’. Mocht de koning overlijden voor ze meerderjarig is, dan is ze formeel wel koningin, maar is ‘Queen Exotica- Máxima een telg uit een misdadige Argentijnse Junta Familie degene die als feodale  regentes voor haar waarneemt. Het koninklijk gezag kan Amalia pas uitoefenen als ze meerderjarig is wat ook vandaag de dag volslagen kolder is. Dat was goed voor de Middeleeuwen met zijn lijfeigenen, maar niet van deze ‘VVD&D66&CDA&CU-Labbekakken- tijd’.

Koningin Máxima privé Tête-à-tête op G20 met Saudische kroonprins & Massamoordenaar Salman(Video).

Parasieten Snotneus van 18: Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000, en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(Video)
Volgens de feodale Wet financieel statuut van het Koninklijk Huis (WFSKH) krijgt ze vanaf haar 18e verjaardag ook een ‘Mega- betaling vrije uitkering’. Die is bijna anderhalf miljoen euro per jaar, ruim 4000,- euro per dag. Voor het grootste deel bedoeld voor ‘personele en materiële ondersteuning’.Dat voorgaande is natuurlijk ook weer ‘NPO-kwats’, want alle kosten worden immers al betaald door het Volk. Iets meer dan 250.000 euro is haar ‘Uitkering’s-inkomen’. Over de hoogte van dat bedrag ontstaat met enige regelmaat opwinding(kuch). Drie jaar geleden wilden PvdA, PVV, SP, D66 en GroenLinks dat dit bedrag omlaag zou gaan, terwijl de Kamer eerder juist nog unaniem instemde met de hoogte van de honderden miljoenen uitkeringen per jaar aan de ‘Parasieten-Oranjes’.

Alg.Beschouwingen:’Pleur op Rutte’ slacht Roemer en geeft Prinses Amalia 1,5 miljoen per jaar(Video).

Toen Willem-Alexanders achttiende verjaardag in de jaren tachtig van de vorige eeuw naderde, was er een soortgelijke ‘bral-discussie’. Er ontstond een ‘bral-debat’ om de leeftijdsgrens voor het koningschap te verhogen van 18 naar 21, zodat de kroonprins later de miljoenen belasting vrije ‘Mega- uitkering’ zou kunnen krijgen. Het is gewoon niet meer van deze tijd. Maar wij begrijpen het wel de ‘Killer-Elite-Machthebbers’ in Nederland hechten aan  hun Taxfree-VOC-Koningshuis(Video), want zij zijn het symbool van ongelijkheid bij geboorte,Steve Brown legt dat hierna uit:

Andrée van Es, toen fractievoorzitter van de PSP (de Pacifistisch Socialistische Partij, die opging in GroenLinks Rechts) merkte op: ‘Voor mij maakt het niets uit of een snotneus van 18 zoveel geld krijgt of een snotneus van 21. Ik heb bezwaar tegen het feit dat leden van het misdadige Feodale Koninklijk Huis zoveel geld  verdienen jatten voor het ‘VIP-WIP- rond- reizen’ over de hele Wereld en voor de rest leven als God in Frankrijk. Bovendien is het Koningshuis in strijdt met artikel 1 van de Grondwet’, wat  ing Steve Brown hierna simpel en helder uitlegt:

‘PvdA-Ijdeltuit  Minister  Plasterk’: Koning Willem en zijn Boss ‘Queen Exotica’ kunnen niet van 108 miljoen euro per jaar normaal leven(Video).

In België is de kroonprinses, Elisabeth, al 18 geworden in oktober. Eerder dit jaar werd bekend dat zij voorlopig -zolang ze nog naar school gaat en studeert- geen aanspraak maakt op haar uitkering van ongeveer 900.000 euro.Haar ouders, koning Filip en koningin Mathilde, willen hun dochter niet opzadelen met de verplichtingen die de uitkering (die daar dotatie heet) met zich meebrengt en daarom ziet ze ervan af, wil het verhaal. Volgens Belgische koningshuiskenners speelt ook de maatschappelijke discussie over de hoogte van het bedrag een rol bij de beslissing om af te zien van de dotatie.In Nederland is de kans dat Amalia geen miljoenen betasting vrije uitkering krijgt vanaf haar achttiende ongeveer gelijk aan nul, zolang de corrupte  Kliek van ‘Hofnar-Rutte’ aan de macht is. Hoewel ook voor haar geldt dat zij op haar achttiende nog studeert en minimaal 4 x of meer per jaar op ‘Royal-VIP- vakantie’ gaat in het Buitenland. Dat terwijl 1 op de 6 Nederlanders nooit op vakantie kunnen en 3 miljoen Nederlands op het randtje van financieel omvallen moeten overleven . En hoewel ook in Nederland kritiek is op de  ronduit misdadige hoogte van de Feodale uitkering voor de troonopvolger gaat het Zakkenvullen van de Oranjes ongestoord door. Maar anders dan bij onze zuiderburen is het volgens de dr Goebbels Oranje Boven- Rijksvoorlichtingsdienst van Rutte  hier ‘in strijd met de ons ken ons Feodale- wet’ om af te zien van de uitkering aan Amalia.In België moet op voorstel van de regering de uitkering voor de troonopvolger eerst nog bij wet worden  vastgesteld terwijl de vermoedelijke opvolger van de koning van Nederland haar anderhalf miljoen euro automatisch krijgt, zo is vastgesteld in de WFSKH. Met andere woorden: de Belgische regering moet volgens de wet aan de slag om de uitkering van Elisabeth te regelen, de Nederlandse ‘Taxfree- War Crime- Elite-Killer-regering -Rutte’ kan volgens de wet niets doen om af te zien van de uitkering aan  Zakkenvuller-Amalia. Zelfs als zij of haar ouders dat zouden willen, dan is het niet aan hen maar aan de wetgever die wet te veranderen, bralt wederom de NPO uit zijn ‘Oranje-Boven nek’, want het staat iedereen vrij om welke uitkering dan ook te weigeren.