(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

 AMSTERDAM-NOIR-Klasse Justitie: Halsema sluit partycentrum Noord na vondst lege hulzen bericht de MSM unaniem alsof het gewoon is(Video).

Wanneer  gaan de dierenorganisaties  ook aangifte doen tegen D66 ‘DDR66- Minister -Sadistische- Engelshoven’(Video) de eind verantwoordelijk Godfather van het grootste ‘dr. Mengel- Apen-Martelcentrum’ in de EU en dat de kinderen uit de Laagste Klasse geen onderwijs krijgen (Video).  En wanneer gaat Amnesty International en andere mensenrechten organisatie’s eindelijk eens naar behoren aangifte doen tegen ‘VVD- Big Brother-Dekker ‘en zijn ‘gabber in ‘ Elite-crime’ de ‘Nep en fop Christen’-‘CDA –Gestapo-Generaal- Grapperhaus als de eindverantwoordelijke ,c.q. de Godfathers  van de ‘Gerechtelijk-(Elite-Pedo-Rapist)-Moordende- macht'(Video). En het niet naar behoren vervolgen van de Oorlog ‘s misdadigers ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3.(Video)

Corrupt Scotland Yard forced to explain why it dropped sex trafficking probe into ‘Epstein & Prince Andrew&Demmink’ en dat heeft de ‘NL-VVD-Pedo-Justitie’ inzake Demmink&CO nog nooit gedaan(Video).

 

Laffe en corrupte gedeelte van de Tweede Kamer en de MSM woest over geweldloze bezetting ‘Martel- Mega-Varkenshouderij’(Video).

 Studentenprotest tegen ‘Woeker- Elite-Maffia-renteverhoging’ van Rutte en zijn loopjongen de ‘Apen Martelaar- D66 Minister Van Engelshove’(Video)

Verschillende dierenrechtenorganisaties gaan terecht aangifte doen tegen de extreem corrupte en altijd liegende CDA Minister ‘Gestapo-Generaal- Ferd Grapperhaus’ (Moordende -Klasse Justitie en Veiligheid voor de Taxfree-Royal-Pedo-Rapist- Demmink& Nijpels-kliek- War Crime-Killer-Elite). Aanleiding vormen  ‘Haat zaai-uitspraken’ van Grapperhaus afgelopen week bij de algemene  in hoofdzaak Crhiestelijke Duivelse ledenvergadering van de ‘Massa-Producenten- Organisatie-Martel- Varkenshouderij’ (de Goede niet te na gesproken (scharrel boerderijen )). Grapperhaus hield daar een ‘dr. Goebbels-Haatzaai –speech’ en riep hij daarin op tot eigenrichting. ,,Volgens het live-blog van de  bijeenkomst vindt minister Grapperhaus het bijvoorbeeld geen probleem om een hogedrukspuit op activisten te zetten en is zelfs een groot liefhebber van Varkensvlees liet hij weten en dat kan je wel zien aan zijn lelijke opgeblazen Varkenskop en vette lijf. Dit is echter extreem gevaarlijk”, aldus de dierenrechtenorganisaties in een gezamenlijke verklaring.

Grapperhaus : “Dierenactivisten  en kinderen uit de Laagste Klasse en Joden(Video)verdienen geen tweede Kans zoals onze Terroristen(Video)”

De  Duivelse CDA Minister riep ook op tot diefstal. Zo heeft hij hysterisch gebrald  dat auto’s van activisten op een platte kar moeten worden geladen en meegenomen.  Dan zouden meteen de kentekens bekend zijn en zou, als activisten de auto komen ophalen bij mijn laffe en corrupte ‘NSB-politie’ a La Brigadier Sandra de Ruijter(Video) precies zijn, hahahahaah en eet net als ik nog meer Varkensvlees en stem CDA. Ook heeft over de activisten  die volgens hem extremisten zijn die tegen de’ CDA-Varkens- God’ zijn  hebben gezegd dat ‘we deze figuren weg moeten krijgen, ofwel achter tralies, ofwel land uit, ofwel zoveel boetes dat ze alleen nog krantenwijk kunnen lopen in onze Villa wijken ‘, melden de organisaties naar waarheid .De dierenrechtenorganisaties stellen dat sprake is van rechtsongelijkheid tussen klimaat- en dierenactivisten aan de ene en ‘CDA&CU- veeboeren’ aan de andere kant en daar hebben zij feitelijk gelijk in. ,,Deze ongelijkheid uit zich vooral in het verschil in ‘NSB-politieoptreden’ bij demonstraties, maar ook inzake  de ‘Haatzaai- Fascistische-Varkens- reactie’ van  hun Duivelse Boss de corrupte ‘CDA Minister-Gestapo-Generaal-Grapperhaus op de moedige acties ”, aldus de Top- dierenorganisaties.

De grote Blonde Leider Wilders  en ing Steve  Brown hebben ook al aangifte gedaan(Video) tegen het ‘Elite- Pedo-Rapits- Hoofdofficier Leenders & Demmink-OM’ van Grapperhaus & ‘VVD Minister-Elite-Gangster-Big Brohter Dekker’.

 

Er wordt nog bekeken waarvan precies aangifte zal worden gedaan, want het  is een feit van algemene bekendheid dat markant de gehele “Gerechtelijke-Pedo-Moordende-macht( Video)   ” corrupt is tot op het bot, aldus de organisaties, waaronder Animal Rights, Comité Dierennoodhulp, Een DIER Een VRIEND, Rechten voor al wat leeft, en Even geen Vlees en de Stem van de Straat partij en de VN(Video).