(door het zwaar gesubsidieerde Noord Koreaanse At5  en bewerkt door de waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Overwerkte&onderbetaalde Leraren te kort leidt tot massale sluiting ‘Labbekakken-Scholen’ in Amsterdam.

CU Minister Slob: Prease de Lor& Duivelse Kapitalisme(Video).De in hoofdzaak ‘zwarte’ Amsterdamse ‘Labbekakken-scholen’ overwegen gedwongen een vierdaagse schoolweek als wanhopige maatregel tegen het lerarentekort dat is ontstaan door jarenlange onderbetaling en dat de leraren zich jaren lang te pletter moeten werken in overvolle klasse met nagenoeg bijna allemaal helaas kansloze kinderen uit de hele wereld van de Laagste Klasse van alle rassen en geloven. En dat maar klagen en strengere straffen eisen door ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’  en GroenLinks& PvdA-Hoertjes & PVV en ‘Boy Baudet’ van Forum voor geen democratie( ‘Uber- Dobberneger partij’) als deze kansloze kinderen later in de ‘Volks –Misdaad’(Video) moeten gaan. ing Steve Bowen legt het voorgaande hierna uit:

 

Andere ‘Straf de arme maatschappij-maatregelen’ die worden overwogen zijn nog grotere klassen en dat deel van de kansloze kinderen bijvoorbeeld staande  op de gang en/of op het dak de lessen in de klas moeten zien te volgens en/of als voorbereiding  op hun ( geen) toekomst de toiletten schoon boenen of het inzetten van onbevoegde (dronken van ellende)nog zwaarder onderbetaalde en uitgebuite Polen en/of in deze tijd wellicht ‘Zwarte Pieten’ als docenten.

Duivelse ‘CDA -Rat -Elco Brinkman’: Laat de armen, zieken en bejaarde Labbekakken aan het gas gaan, Praise the Lord, Halleluja!(Video)

In ieder geval niet Sinter Klaas, want die geeft niet thuis in Den Haag als het gaat om fatsoenlijk onderwijs voor kinderen uit de Laagste Klasse en fatsoenlijk betaald werk voor onderwijzers en betaalbare huisvesting in de Rand Steden voor onderwijzers, politie,verplegers ,brandweer, GVB Buschauffeurs(zie:“Gevaarlijke Chaos & Corruptie bij GVB: Verantwoordelijke Wethouder Dijkstra kijkt de andere kant op net als haar voorgangers. Waarom?(Video)) ,etc. en de mensen uit de  laagste Klasse( lees:Labbekakken in andere tijden Untermensch genoemd) in het Algemeen.

Laatste Labbekak-alert: ‘Slavenhouder Van Gool’: Stem VVD&D66 voor meer EU& Arbeit macht frei& ‘Dieren- Martel-Centrums’ !

Het Motto van de corrupte en gewetenloze fractieleider “Two face”- Klaas Dijkhoff’  van de VVD-Misdaadgroep en Barones Isabelle Diks van GroenLinksRechts is laat de Laagste Klasse de Ram bam krijgen(Video) en “Arbeit macht frei (Video)”.

GroenLinks Rechts Zakkenvuller Isabelle Diks’:“Ik ben gewend om als Barones in mij energie verslinden Paleis te Leeuwarden te leven, dus vandaar dat ik met mijn Riante Tweede Kamer salaris van meer dan een Ton per jaar ook nog Wachtgeld neem en laat de labbenkakken de Ram Bam krijgen”.
GroenLinks Rechts Zakkenvuller Isabelle Diks’:“Ik ben gewend om als Barones in mij energie verslinden Paleis te Leeuwarden te leven, dus vandaar dat ik met mijn Riante Tweede Kamer salaris van meer dan een Ton per jaar ook nog Wachtgeld neem en laat de labbenkakken de Ram Bam krijgen”.

Die laatste twee  ‘nog minder onderwijs-maatregelen’ worden al genomen, in die gevallen gaat het dan ook om uitbreiding van de  nog ‘minder-onderwijs-maatregel’ voor de ‘Labbekakken- kinderen’. Vierdaagse ‘Labbekakken-schoolweken’ bestaan nog niet in ‘Expats&Yuppie-Amsterdam’ van “Deep State “-GroenLinks Rechts- Burgemeester Halsema” en haar man “Elite-Loverboy-Ninja Oey”  .De  nog ‘minder onderwijs-Labbekakken-opties’ werden donderdag besproken tijdens een bijeenkomst van wanhopige ‘Labbekakken-schoolbesturen’ en directeuren.

Schande& Misdadig: How poor people survive in the USA&EU( Documentary’s) ‘Taxfree-Elite- Fake- Democratie’(Video) .

 

‘Veel van mijn onderbetaalde en overwerkte en overspannen collega’s zijn inderdaad serieus aan het nadenken over een vierdaagse ‘Labbekakken-schoolweek’, maar dit zijn niet maatregelen die je in een keer neemt’, zegt Harry Dobbelaar wanhopig, die als directeur-bestuurder van Stichting Bijzonderwijs.Hij benadrukt de noodzaak van de ‘Labbekakken- maatregelen’ op korte, maar ook op lange termijn. ‘Het lerarentekort loopt op, de uitstroom is fors en het aantal studenten op de pabo’s te laag. Dus er zijn ook structurele maatregelen nodig. De werkdruk moet omlaag en de salarissen van leerkrachten, directeuren, intern begeleiders en conciërges omhoog en het belangrijkste wellicht de klasse moeten veel kleiner, zeg maar op het zelfde niveau als de peperdure maar Firts Class ‘Expast & Yuppie- scholen’ waar Halsema ook haar inmiddels ontspoorde verwende en verwaarloosde kind naar toe stuurden, nadat hij een paar weken op een ‘zwarte’  Labbekakken-school’ had gezeten . Zeker in de grote ‘Expats& Yuppie-steden’. Ook moet de loonkloof tussen leerkrachten van basisscholen en voortgezet onderwijs en de ‘Elite- Ratten in pak'(Video) gedicht worden.’

Oorlog ‘s Misdadiger Rutte’ overleef ‘Syrië &Irak-debat’ en mag blijven Liegen&Moorden&Stelen van het Volk van zijn corrupte & laffe Collatiegenoten CDA,CU en D66(Video). 

Deze week werd bekend dat zestien ‘Labbekakken-basisscholen’ in december een week dicht gaan. Het gaat om ‘Labbekakken-scholen’ van Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT). Bestuursvoorzitter de STWT Joke Middelbeek gaf toen al aan dat twee scholen het al bijzonder moeilijk om open te blijven, schrijft ze in de Nood-brief aan de ‘Labbekakken-ouders’. ‘Als dit erger wordt, kunnen we alleen nog maar ‘Labbekakken-scholen’ sluiten en wij denken dat nou precies  is wat de ‘Oorlog- misdadiger – Rutte3’ en zijn Nep en Fop Christen loopjongen Slob willen.’ Immers voor “Arbeit macht frei” is geen opleiding nodig, alleen maar veel corrupte en laffe ‘(SS)-politie’ en de ‘Gerechtelijke-Pedo-Moord-macht'(Video) en heel veel gevangenissen en maar hopen dat de Labbekakken niet een keer massaal in opstand komen’.