( van onze ‘Zakkenvullende- VVD-misdaadgroep’ redactie  )

AMSTERDAM-NOIR: Tweedeling is compleet in het onderwijs, inkomen en huisvesting met dank aan Rutte1,2,3(Video):Overwerkte&onderbetaalde Leraren te kort leidt tot massale sluiting‘Labbekakken-Scholen’ in Amsterdam. CU Minister Slob: Prease de Lor& Duivelse Kapitalisme(VIDEO).
Nog geen paar dagen geleden eiste de’ VVD-Gangsterin- Minister Tamar van Ark’(Video) dat arme sloebers in de ‘Labbekakken-Honger-bijstand’ die moet rondkomen  van rond de 800,- euro per maand verplicht zijn tot vernederde ‘slaven -arbeid’, terwijl haar ‘Fractieleider&Zakkenvuller’ in de Tweede Kamer “Two Face Dijkhoff” doodleuk bovenop op zijn ‘Mega-Bloed-salaris’ met de ‘Nep en fop onkostenvergoeding’ van  137,900,- euro per jaar  nog eens een werkloosheid uitkering van 38 duizend euro genaamd Wachtgeld er boven op vangt. De extreem corrupte Zakkenvuller en altijd liegende VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff strijkt dus ieder jaar naast zijn extreem riante salaris van  137,900,- euro als Kamerlid  nog daarboven op 37.000 euro werkloosheid uitkering ,elitaire genoemd wachtgeld op. De liberaal ‘Zakkenvuller-VVD Boef Dijkhoff’ ontvangt dat bedrag, omdat hij in het ‘Taxfree-Shell-kabinet-Rutte II’ corrupte staatssecretaris van Justitie(Video) en een maandje minister van Defensie was.Wordt deze aards boef Dijkhoff nu ook uit de VVD-misdaadgroep gegooid net als de ‘Huisjesmelker Haga’? Het antwoord is nee, want hij weet gewoon te veel wan en misdaden van ‘Taxfree-Shell-Rutte3′(Video) en de corrupte (Pedo)-Top van de VVD(Video).

‘Racist& Beroepsleugenaar’ Dijkhoff’ van de VVD-misdaadgroep gekozen tot EenVadaag Politicus 2018(Video).

De Luxe absurde hoge Feodale Wachtgeldregeling is er voor werkloze corrupte politici die hun baan verliezen, maar thuis horen in de cel, bijvoorbeeld na verkiezingen of bij het vallen van een ‘Pluk de arme, bejaarde en zieke kaal-kabinet Rutte1,2,3. De schaamteloze ‘Zakkenvuller Dijkhoff’ heeft dus wel recht op de extreem luxe  Feodale  vergoeding ,omdat de wet die zij zelf hebben geschreven voor hun zelf dat goedkeurt, maar andere politici zien er regelmatig van af. Dat doen PvdA-Kamerleden Hoertjes tevens corrupte oud-bewindslieden-loopjongens van Rutte2 & Oorlog misdadigers Asscher en Ploumen(Video)bijvoorbeeld omdat ze het salaris van een Kamerlid al riant genoeg vinden.

Rechtsongelijkheid is voor de ‘VVD-Misdaadgroep’ geen probleem als het gaat om hun Zakken te vullen over de rug van het ‘Labbekakken-Volk’.

‘VVD-misdaadgroep’ omarmt ‘Labbekakken-koers’ van fractieleider Dijkhoff na draai om hun corrupte oren van ‘Boy Baudet’(Video).
Bovendien is het tegenover burgers die een werkloosheid uitkering hebben onrechtvaardig of te wel oneerlijk, want als die weer een baan vinden vervalt gelijk hun ‘Honger-uitkering’. ‘Zakkenvuller Dijkhoff’ vindt dat niet. Zijn jaarlijkse werkloosheid uitkering(wachtgeld) is meer dan een modaal inkomen voor gewone Nederlanders, dat volgens het CPB dit jaar neerkomt op 36.000,- euro  en maar liefs meer dan 3 jaar uitkering van een gezin in de ‘honger-bijstand’. De ‘VVD- Zakkenvuller Dijkhoff’ die zich een volksvertegenwoordiger noemt  heeft bewust besloten van de waanzinnige Feodale Luxe regeling gebruik te maken, laat hij weten. „Over de  Feodale arbeidsvoorwaarden van een corrupt altijd liegende  ministerschap of staatssecretariaat valt niet te onderhandelen”, bralt  de  Zakkenvuller-fractievoorzitter Dijkhoff van het  corrupte ‘VVD Gajes in de Tweede Kamer. „Dat heeft voor- en geen nadelen, maar het is niet strafbaar, want daar zorgen wij wel voor met onze Gerechtelijk-(Elite-Pedo)- Moordende- macht (Video), daarnaast ik ben geen Labbekak in de ‘honger-bijstand’, hahahahah. Ik zie deze  Luxe wachtgeldregeling als onderdeel van de ‘Elite- Luxe-Feodale  arbeidsvoorwaarden’. Het is uitgesteld ‘Bloed-loon’, net als pensioen. Daar doe ik als Zakkenvuller ook geen afstand van.” Wel zegt hij te hebben getwijfeld over het opstrijken van de  38 duizend euro per jaar, hahahahah”. Volgens het natuurrecht zouden Dijkhoff en de ‘GroenLinksRechts-‘Barones’-Isabelle Diks’ en Harbers toch al gauw een jaartje of tien de cel in moeten.’ En Taxfree-VOC-SS- King Willen& Queen Exotica-Maxima& Hofnar Rutte’een jaartje of twintig.

Nog meer toeslagen waar een gewoon burger alleen van kan dromen of in de Drugshandel en/of de Hoer moet spelen met met alle gevaren van dien.

D66 ‘DDR66- Wethouder’ Visser aka “de Dief van 52 miljoen” dient ontslag in en Vlucht het Luxe Wachtgeld in, maar hoort thuis in de cel(Video).
De ‘VVD-fractievoorzitter-Zakkenvuller- Dijkhoff’ bralt zelf dat hij ook zonder Wachtgeld werkloosheid uitrekening  als corrupte Zakkenvullende VVD Kamerlid al meer verdient dan als een corrupte staatssecretaris van Justitie . Dat komt door een skala aan Luxe toeslagen, die boven op het Mega Kamerlid salaris van 115.000 euro komen. Dijkhoff krijgt als corrupt en altijd liegende  Kamerlid per jaar nog eens een ‘Mega-vergoeding’ van zo’n 18.000 euro netto voor verblijfkosten en 4.900 euro voor binnenlands reisverkeer.Niet alleen Dijkhoff strijkt een fors bedrag Feodaal wachtgeld op. Ook GroenLinksRechts-Kamerlid ‘Zakkenvuller-Isabelle Diks’, ex-wethouder Baron in Leeuwarden, laat sinds 2017 haar riante elite ‘Bloed-inkomen’ van 115.000 euro aanvullen met wachtgeld een werkloosheid uitkering, terwijl zij werkt en een salaris ontvangt. In haar geval gaat het om zo’n 7.000 euro per jaar. Moet u zich voorstellen als iemand in die ‘Honger-Bijstand’(Video) zit een paar tientje zwart bijverdient om voor zijn kinderen bijv. wat kleren te kunnen kopen en hij /of zij wordt betrapt dam breekt de Hels los en staat die persoon na een paar dagen hechtenis voor een Moordend  ‘Nazi-Rechter Fels & Ovj H. Hoekstra ’(Video), die dan hel en verdoemenis over hem of haar heen spuugt  zoals de VVD-misdaadgroep en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem'(ook een uitkering van 300 miljoen euro per jaar Taxfree(Video))dat van hem eist.

Geen Labbekakken-Bestedingspatroon.Poot van ‘Amsterdams Chapter’ VVD-misdaadgroep eist excuses van GroenLinks voor het feit dat zij ‘Neonazi-gedachte’ preken(Video).

Ik ben 8,5 jaar corrupte GroenLinksRechts wethouder geweest, dan heb je een bepaald ‘Luxe- Elite- bestedingspatroon”, bralt de Psycho ‘Barones’  Diks tegen de Volkskrant. „Ik heb me er niet op kunnen voorbereiden dat mijn riante Elite ‘Bloed- inkomen’ achteruit zou gaan, omdat ik heel plotseling met voorkeurstemmen in de Kamer kwam. Het is in Nederland altijd heel chique om afstand te doen van ‘Feodal -elite –rechten’, maar dat heb ik dus niet gedaan wat ook ik ben natuurlijk als de Barones  een corrupte Zakkenvuller over de rug van het ‘Labbekakken- Volk .” Nu ik betrap ben is in overleg met de fractie en onze grote ‘Leider- Boy Klaver'(Video) besloten dat ik het Wachtgeld stop zet en terug betaal, Maar wie weet of ik dat doe, hihihihihihhi”.

‘Riante Feodale- Verblijfskostenwaar de Lallebakken alleen maar van kunnen dromen .

GroenLinks Rechts Zakkenvuller Isabelle Diks’:“Ik ben gewend om als Barones in mij energie verslinden Paleis te Leeuwarden te leven, dus vandaar dat ik met mijn Riante Tweede Kamer salaris van meer dan een Ton per jaar ook nog Wachtgeld neem en laat de labbenkakken de Ram Bam krijgen”.
GroenLinks Rechts Zakkenvuller Isabelle Diks’:“Ik ben gewend om als Barones in mij energie verslinden Paleis te Leeuwarden te leven, dus vandaar dat ik met mijn Riante Tweede Kamer salaris van meer dan een Ton per jaar ook nog Wachtgeld neem en laat de labbenkakken de Ram Bam krijgen”.

‘Elite-Pedo –Misbruik’ rond het misdadige Binnenhof kon jarenlang doorgaan. Minister Ollongren en haar AIVD wist van niks(kuch)(Video).

Behalve het wachtgeld en haar salaris ontvangt Zakkenvuller’ Barones -Diks’ nog de maximale vergoeding van jaarlijks 24.000 euro voor Zakkenvullende Kamerleden die verder dan 150 kilometer van het Binnenhof wonen. Behalve haar ‘Neuk& Snuif-appartement’ in Den Haag heeft ze immers ook een Stadsvilla in Leeuwarden waar ze officieel woont. Deze vergoeding heeft ze ’liever niet ,maar houdt hem wel’. Zij vindt haar situatie als de Barones van Leeuwarden  anders dan die van Forum van geen democratie Kamerlid Demente Theo Hiddema, die stond ingeschreven in Maastricht. „Ik woon daar ook echt. Ik ben bovendien al twee jaar bezig dat GroenLinks energie verslindend Paleisje van mij te verkopen aan de plaatselijke ‘VVD-Vastgoed Maffia’ a La ex VVD Kamerlid  La Haga.

’Anders over gaan denken’:Werkrelatie ADW en Perverse PvdA Wethouder gestoorde ‘Sex-Offender Herrema’ ernstig Verstoord. Voor straf het Luxe Wachtgeld in!(Video).

Haagse Klaplopende Politici kregen 20 miljoen Luxe Wachtgeld’. Nu zwijg ‘VVD Pr. Vat-Jort Kelder’.(Video).
Ook voormalig staatssecretaris van Justitie corrupte Mark Harbers ontving na zijn aftreden eind mei wachtgeld toen hij weer gewoon Kamerlid werd. Dat wachtgeld heeft hij ’enkele weken geleden’ stopgezet, maar niet terug betaald en heus niet omdat hij ophef voorzag, liegt de VVD’er. „Ik ben er geleidelijk anders over gaan denken.” Begin dit jaar werd pas duidelijk hoeveel de corrupte politici opstreken nadat De Telegraaf een beroep deed op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Tussen 2012 en 2018 streken voormalig corrupte Zakkenvullende Kamerleden, staatssecretarissen en ministers samen bijna 25 miljoen euro op. Minister Knops (Binnenlandse  corrupte Zaken) wil bedragen voortaan zelf openbaren(kuch).

Tot slot: Zie hier een Klien overzicht van het misdadige Politieke Gajes dat in de cel en/of TBS-kliniek thuis hoort,maar riant in het Luxe Wachtgeld zitten in binnen en buitenland .