( Door het  zwaar  gesubsidieerde   Noord Koreaanse At5  en bewerkt door de waarheid commissie)

 

AMSTERDAM-NOIRWitte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).

De ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Minister Arie Slob’ (geen Basis- en Voortgezet Onderwijs voor de Labbekakken )en loopjongen van de Super Kapitalist Duivel ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep en de uiteindelijke  Boss van de van de ‘Gerechtelijk-(Elite-Pedo)- moordende- macht(Video)’ kan het sluiten van de zestien basisscholen( en Ziekenhuizen(Video)) , die vallen onder de Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden, niet verbieden bralt hij in het Noord-Koreaanse At5, nadat hij eerst samen het At5 heeft gebeden tot God de Duivel voor nog  meer subsidie voor AT5.

‘Elite-Fake News –SS-Guardian’ inclusively forgets to include white children& Zwarte Piet in a ‘kids these days’ ‘dr. Goebbels-piece’(Video)

 

(Have you seen lately a poor White Kid? ‘No Zwarte Piet (black Face)took them all to the ‘Black&White-Ghetto’ where they freeze to dead and have no food and bad schools and ‘high-Junkie- crime’.’Green-SS-party’: ‘that’s how we want it’.)

 Tweedeling is compleet in het onderwijs, inkomen en huisvesting met dank aan Rutte1,2,3(Video).

En dat terwijl de peperdure  privé ‘Witte’ scholen en huizen in Amsterdam met in hoofdzaak de kinderen van de (VVD)-Expats en D66 ‘DDR66& GroenLinksRechts- Yuppies’ met Rijke Pappie uit de provincie met goed betaalde leraren en kleine klasse tegen de klippen opgroeien in Amsterdam. In de ochtend spits van Amsterdam krioelt het van de peperdure eclectische ‘SUW-Yuppies-Bakfietsen’ en auto’s met een onderbetaalde ‘Poolse-Plofkip- chauffeur’ die de ‘Witte’ -Elite- kinderen’ van de Expats en Yuppies naar de peperdure  Top privé  scholen brengen, maar daar zult u het  laffe en corrupte ‘Noord-Koreaanse AT5‘ en het ‘Nep en Fop-Amsterdamse’ op een haar na failliete “bejaarde -PvdA Vod Het Parool” nooit over horen.

Wanhopige Ouders onder ‘Minister Slob- druk’ om Laptops te kopen en schoolreisjes& ouder bijdrage te betalen(Video).

 

‘Zomerschool-VMBO’ Maastricht van ‘Zakkenvuller Postema’ en ‘DDR66 Minister Engelshoven’& Slob een Puinhoop(Video). 

De stichting zette vandaag deze  gedwongen radicale stap vanwege het nijpende lerarentekort dat is ontslaan vanwege structurele onderbetaling en dat leraren die zich te pletter moeten werken in overvolle klasse met de kinderen waarvan een groot aantal ook nog bij tijd en wijle honger(Video) heeft van in hoofdzaak de Laagste en lage midden Klasse. Om dat probleem  deze maatschappelijke misdaad tegen de kinderen uit de Laagste en Lage midden Klasse op te lossen, wijst de corrupte en laffe ‘Nep en Fop Christelijke Minister Slob’ vooral naar de schoolbesturen zelf en maakt zich daarmee schuldig aan projectie .Zij moeten met plannen komen én zij moeten het vraagstuk de maatschappelijke wan en misdaad toestand van  waarin de schollen zich bevinden door mij en ons mooie Doeners ‘Taxfree-Shell Rutte &CDA&D66 Kabinet’ die onder de opheffingsnorm zittenoppakken, zo bralt de schaamteloze en gewetenloze  Slob in een reactie aan het kritiekloze  en laffe corrupte ‘Noord-Koreaanse At5’ . U weet dat scholen zeven dagen per jaar de ruimte hebben om een dag uit te roosteren voor studieverlof(kuch). Het lijkt erop dat deze scholengemeenschap het aaneengesloten heeft gedaan. Dat lijkt mij voor ouders best wel even slikken(kuch, kuch). Als ouders ermee instemmen, is in principe de ruimte dus wel aanwezig’, bralt Slob onbegrijpelijk en kennelijk bezeten door de Duivel .

Slob:Besturen  van de ‘Labbekakken-scholen’ moeten plannen indienen en ik geef daar geen geld voor.

Volgens de corrupte en laffe Duivelse CU Minister Slob  heeft hij al maanden geleden tegen schoolbesturen gezegd dat juist zij met plannen moeten komen die geen cent mogen kosten om het lerarentekort (niet) te bestrijden. ‘We hebben hen samen met  mijn corrupte  Onderwijsinspectie ruimte geboden om met hele concrete plannen te komen wat in hun specifieke situatie nodig is, hahahahah. En dan met name als ze met calamiteiten te maken hebben, hahahahahaha.

Rutte3& GroenLinks-Rechts-Maffia’ & ‘Staat-NPO ‘naaien onderbetaalde& overwerkte zorgmedewerkers& Burgers weer een oor aan(Video).

De corrupte  Inspectie zou dan niet het onmogelijke van scholen gaan vragen. Ik wacht nog steeds op die plannen die uiteraard geen cent mogen kosten , want dan wordt mijn Boss Rutte& en dat vervelende D66 DDR66- Robot-Trol- mannetje Rob Jette’ boos . Ik denk dat het heel belangrijk is dat mensen de ruimte gebruiken die wij aan hen (niet) geboden hebben. Ook aan Amsterdam. Van deze scholengroep hebben we nog niks gezien, ‘Prease  my Lord  ‘Duivel-Rutte’. De  wanhopige ,opgebrande school besturen en ouders en Amsterdam zou heeft aangegeven dat de ‘Nep en Fop-handreikingen’ van de minister nog tekort schieten. ‘We hebben al aangegeven dat er meer kan als het maar geen geld kost , maar dat doen we (niet) in overleg met betrokkenen. We willen per stadsdeel kijken naar specifieke Labbekakken situaties’, bralt Slob tegen zijn propaganda Outlet AT5.

Gemeenteraadsverkiezingen: Partijleider Brown bij psychiater Fenema: Groenlinks rijd het liefst met bakfiets over Brown heen(Video).

Ouders die wij spraken bij de Louis Bouwmeesterschool reageren begripvol op de keuze van het bestuur op de scholen een week te sluiten. ‘Er moet een duidelijk statement gemaakt worden tegen die Slob. Mensen moeten echt begrijpen dat dit een groot, landelijk probleem is. Dit moeten we met zijn allen samen oplossen’, zegt een wanhopige  moeder. Een andere: ‘Onze kinderen worden hier weer de dupe van. Mijn kind heeft vier verschillende leerkrachten voor de groep staan. Ze kan zich niet binden aan één vaste leerkracht.’ Het is niet goed, als ik geld had zou ik mijn kind gelijk naar een ‘Witte’ privé school sturen net zoals Burgemeester Halsema toen ook  heeft gedaan'(Video).Bij dezelfde school spreken we ook kinderen die nu een week extra vrij zijn in december. ‘Ik vind het wel jammer dat er een lerarentekort is’, zegt een leerling. ‘Maar aan de andere kant kan ik nu wel uitslapen.’ Een ander: ‘Het is niet goed. Dan kunnen we niet echt leren. Ik moet vaak naar de opvang en dat kan dan ook niet. Ik moet nu misschien alleen thuisblijven omdat mama naar haar zware slecht betaalde werk moet of naar de Voedselbank(Video).

 Opheffingsnorm voor de Labbekakken in Expats&Yuppie’s- ‘GVB-Rat in pak-Beerput-Amsterdam’(Video) van “Deep State”-GroenLinksRechts Burgemeester Halsema(Video).

Maar volgens de schaamteloze en extreem corrupte minister Slob  is er meer aan de hand in grote steden als Amsterdam. ‘Een groot deel van de scholen zit onder de opheffingsnorm. Soms 25 procent, soms zelfs 30 procent en laat nu uitgerekend 30 % van de Amsterdammers onder de armoedegrens moeten overleven, ahahahahaaah. Dat vraagstuk moet in de steden worden opgepakt, hahahahahah. Er is voor ons allemaal heel veel werk te doen voordat wij naar de Hemel Hel gaan. Dat moeten we gezamenlijk met de Duivel doen. De problemen zijn groot, maar vergeet u niet zoals onze grote Leider Rutte altijd zo mooi zegt: Arbeit macht frei”.Het is ook niet van de ene op de andere dag opgelost want het gaat hier ten sloten in hoofdzaak om de haveloze, kansloze  kinderen van de Labbekakken, hahahahhahah .’Slob wist niet te vertellen of de zestien scholen van dit bestuur onder de opheffingsnorm zitten. ‘Ik sluit niet uit dat het hier ook speelt. We moeten dus heel goed kijken wat er binnen scholen mogelijk is’, bralt  en liegt de Duivelse Minister Slob.AT-5 vond het allemaal geweldig van hun Slob, maar zat wel steeds om nog meer subsidie te zeuren.

Uit cijfers van de Onderwijsinspectie van januari dit jaar blijkt echter dat slechts één van deze scholen niet aan de norm van het aantal leerlingen voldoet. Het gaat om de Einsteinschool aan de Staalmanpark. Deze school zit al meer dan drie jaar onder de opheffingsnorm. In totaal hebben bijna veertig basisscholen in de stad te weinig leerlingen. Enkele scholengemeenschappen hebben zelfs meer dan vijf  ‘labbekakken-scholen’ onder hun bestuur vallen die de norm niet halen. Het gaat om onder andere de ASKO (Amsterdamse Stichting voor Katholiek, Protestants-Christelijk en Interconfessioneel Onderwijs) en het AMOS (Amsterdamse Oecumenische Scholengroep).

Staking: Stem van de Straat is de eerste die een echte Chimpansee heeft als Top Verslaggever en CU Minister van (geen) Onderwijs Arie Slob ontmaskert(Video).

Naast dat Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden aankondigde de deuren een week te zullen gaan sluiten voor kinderen, liet ook de grootste onderwijsvakbond AOb weten in januari weer te zullen gaan staken. Het door Slob toegezegde incidentele  geld voor het onderwijs is in de ogen van de bond niet voldoende en daar hebben zij meer dan gelijk in .

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir: Alleen dode vissen zoals At5, het Parool ,Slob en Halsema zwemen met de Stroom(Duivel)mee(Video).

Slob: ‘Ik heb het al een keer vergeleken met tegen de stroom in roeien, hahahahah. Die Labbekakken arbeidsmarkt wordt steeds krapper, misschien moeten wij Polen voor de klas gaan zeten in die ‘Zwarte’ &White trash- Volksbuurten’ of beter nog Zwarte Piet , de stroming wordt dus steviger. We moeten blijven doorgaan tot de Untergang,HEIL GOD Rutte. Er worden op Duivelse onderdelen goede resultaten geboekt en daar is AT5 het volledig mee eens. Het blijft nog steeds heel ernstig hahahahahaah.’

Stem van de Straat: Armoede is geen Natuurverschijnsel en Steve Brown Premier van NL. afl 5, 2019(Video)