(Van onze GVB-Klokkenluiders en onder ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Is Nederland het Paradijs van de Ratten in Pak & Elite-Rapist-Pedo’s'(Video) met dank aan Taxfree-Shell-Rutte1,2,3 & Co. Oordeelt u zelf: “De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema(Video”.Chaos & Rat in pak corruptie bij GVB doorjarenlang straffeloos wan & misdadig beleid van de Top.Gevaarlijke situaties al jarenlang schering en inslag bij GVB! GVB kampt met tekort aan personeel in het algemeen en in het bijzonder aan fatsoenlijk betaald personeel!  Veel eerlijk hardwerkend personeel zit ondervoed overspannen thuis. Metrolijnen en buslijnen vallen uit! Bij het GVB heerst nog steeds een ‘Mega-Rat in pak-corruptie’, cultuur van angst en intimidatie. Werknemers die kritisch zijn en praten met de pers zouden zonder pardon op straat worden gezet tot vandaag de dag. En de corrupte en laffe verantwoordelijke Wethouders van de PvdA-Hoertjes Asscher tot de huidige ‘ “Miss Cow”-Sharon Dijkstra‘ kijken altijd de andere kant op. Waarom?
Maar zij zijn niet de enige die de andere kant op kijken. Ook  de FIOD en het ‘Amsterdamse -Pedo-Vincent Leenders-OM'(Video) en hun handlangers in ‘Elite-crime’ de ‘Vinger-politie‘ kijken al meer dan een decennia  de andere kant op. Waarom?
Is deze Amsterdamse corruptie Beerput “To Big to Fail”, zoals de Heersende Klasse met hun Puppets ‘Boys Rutte & Klaver'(Video)altijd schaamteloos stelt als het gaat waarom de ‘Mega-Corrupte-Witwassen- Misdaadbanken ING & RABO &ABN'(Video)ook nooit worden vervolgd? Waarom?

‘Duivelse ‘CDA -Rat-Elco Brinkman’: Laat de armen, zieken en bejaarde Labbekakken aan het gas gaan, Praise the Lord, Halleluja!(Video).
Meldingen van gevaarlijke situaties door wet en regelgeving te overtreden zijn schering en inslag. GVB zet bestuurders onder druk in het belang van economische vul de ‘Rat in pak- Zakken- motieven’. Het binnenhalen
van de concessie is prioriteit nummer 1 ! En waarom ?
Als GVB niet de concessie krijgt word de voltallige corrupte’ Rat in pak- directie’ eruit geflikkerd inclusief de Trollenkoningin DDR’66 van Huffelen. En wat voor functie heeft de ‘blinde’ Raad van Commissarissen eigenlijk, bij al die dagelijkse negatieve berichtgevingen in de media de laatste tijd, zij hebben totaal geen verstand van een technisch vervoerbedrijf, het is gewoon zakken vullen voor een paar uurtjes zwaar betaald  vergaderen zuipen en  cocaine snuiven en al dan niet met zijn allen naar een Luxe Bordeel,  daar zijn ze goed in. Het interesseert ze gewoon helemaal niets!
Kijk naar het verleden! 4 corrupte Junkie-commissarissen eruit gestuurd (hebben allemaal zitten slapen) voor vier uurtjes per jaar vergaderen voor een vergoeding van € 35.000,- per jaar. Deze nieuwe club graaiers en naaiers leert ook niets van gemaakte “vouten” of juist wel. Immers  wie doet zo wat? Niet ‘ “Deep State”- GroenLinksRechts- Junkie-Burgmeester Halsema met haar PvdA-Hoertje ‘Wethouder -“Miss Cow”- Dijkstra’, niet de FIOD, niet het ‘Amsterdam Pedo-OM’ en de corrupte en laffe  Politie, dus de  Top ‘GVB -Ratten in pak’ doen kennelijk toch iets goed om uit de cel te blijven. Halsema & Dijkstra: “Wij zijn solidair met onze Top van de GVB en de reizigers en reizen daarom nooit met onze GVB, zodat de Labbekakken meer ruimte hebben, hahahahaha,hihihihi, Snif, Hik” 

Als je dit allemaal leest en hoort, is het toch niet gek dat ze geen personeel in dit verrotte bedrijf kunnen krijgen als je de ‘Slaven-Honger-uurlonen ‘ziet die vol gevreten Ratten in pak en hun politieke Boss de corrupte en laffe  PvdA-Wethouder “Miss Cow “-Dijkstra” willen betalen.

Corrupte en laffe PvdA-Salafist-Aboutaleb’ ook een ‘Islam-Fraude-King’ net als PvdA Burgemeester Van der Laan(Video).

De Ratten in pak (rokje) directeuren die op hun dikke reet op kantoor zitten officieel om 09.00( meestal komen zij veel later door een Kater van de ‘vergadering’ (in het Bordeel) van de vorige  dag)  beginnen en 17.00 uur weer huiswaarts naar het Bordeel ‘vergaderen’ gaan verdienen jatten tussen de € 210.000 en € 213.000 per jaar over de rug van de reizigers en de zwaar onderbetaalde maar keihard werkende werknemers op de vloer. De ‘DDR‘66 Trol van Huffelen’ strijkt het maximale bedrag op van € 213.000 per jaar. (buiten onkosten). Volgens de GVB statuten mag ze niet meer verdienen dan € 179.000 per jaar. Voor het gemak jat ze er even € 35.000 per jaar erbij dat is meer dan een personenvervoerder verdient. Ze is gekozen door de corrupte DDR’66- politiek met nietsnut minister (Censuur-Qeeun Kajsa Ollogren’ der Boss van de AIVD (Video) met  informant -Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout  zit inmiddels compleet Gek in een Zwitserse privé  Kliniek ) en zit er niet door haar kennis en kunde op de directiestoel. Ze kan niets is een veel gehoord verhaal door GVB’ers, behalve zich te pletter snuiven en zich Hoereren.

Nieuwe Graai en Naai-directeur GVB krijgt meer dan 179.000 euro salaris.

Hard werkende eerlijke Bestuurders verdienen net de € 25.000,- per jaar en de ratten in pak directie verdienen €188.000 meer dan de ‘labbekakken’ bestuurders (€ 188.000 + € 25000 = € 213.000) deze directie graaiers & naaiers gaan er prat op dat het een sociaal bedrijf is. Laat ons niet lachen ! Eruit met die misdadige  gasten!
Dan verwacht men dat jij voor dag en dauw in regen en wind, avond en nacht het vuile werk voor ze op moet knappen voor een schamele € 13,03 per uur. Gemeente in haar maag(Kuch) met weer een top ‘Graai & Naai-salaris’ van dik meer dan twee ton per jaar  voor ‘Rat in pak Tom Middelkop’ bij GVB. Vol gevreten Tom:”Ik en onze blinde Wethouder van Vervoer ‘PvdA-Hoertje -Dijkstra’  reizen nooit met die Labbekaken in mijn ‘GVB-Melkkoe’,hahahahahahah” en die Dikke” Miss Cow”- Dijkstra past niet eens op een stoeltje in de bus of tram,hahahahhahah”.

GVB Vacature Metro: Over de werkgever door de schaamteloze keihard liegende kennelijk compleet door gesnoven Werkgever:

“GVB, iedereen in en rond Amsterdam kent ze. Da’s zo gek ook niet, want elke dag vervoeren ze meer dan 800.000 mensen. Met de tram, bus, metro en de veerpont. Door weer en wind, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Maar wíé is GVB als werkgever? Wist jij bijvoorbeeld dat ze in de top 3 van Beste Werkgevers van Amsterdam schitteren? GVB is een werkgever die verbindt. Bij hen is het verrassend aangenaam werken, is de openhartige en directe Amsterdamse cultuur duidelijk voelbaar en zijn ze samen op weg naar nóg betere dienstverlening voor de reizigers en nóg beter werkgeverschap voor de collega’s.Wat wij bieden Afhankelijk van je ervaring is het (honger)-startsalaris tussen de € 13,03 en € 14,06 per uur. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslagen voor de uren die je in de avond en het weekend werkt. Die onregelmatige uren die je werkt, werk je wanneer het jou het beste uitkomt. Je kiest zelf je beschikbare dagen, waarbij je minimaal vijf dagen opgeeft en wie weet kom jij ook Peter R. de Vries tegen, onze ‘VIP- Mysterie-reiziger’ 
Bestuurders herkennen zich niet in bovenstaande tekst, gezien de brief ondertekend jl., ondersteund door honderden bestuurders en verstuurd aan het vlooien management, corrupte directie en de laffe OR waarin gemeld word dat het één grote kolere zooi is bij GVB. GVB’ers zeggen massaal hun vertrouwen op in de corrupte en laffe OR en tegen de leidinggevende Ratten in pak die al jaren ongestraft hun zakken lopen te vullen over de rug van de eerlijk hardwerkende GVB ‘ers en de mensen die gebruik maken van het peperdure Openbaar vervoer.De grootste Rat in Pak en fraudeur Adrie Bolier werd beschermt door hypocriete en corrupte ‘Fraude Islam-King-Ping- Eberhard van der Laan. De Laffe en corrupte PvdA-Hoertje Burgemeester van der Laan heeft er begrip  angst  voor dat de in opspraak geraakte GVB-directeur Adrie Bolier bij het GVB kan niet terugkeren in een andere Graai & Naai-functie. Dat liet hij weten in Het (Jaknikkers)-Gesprek met de Burgemeester bij zijn thuishok het ‘Noord- Koreaanse- AT5’. Wat wist Bolier voor vuiligheid van Burgmeester Van der Laan en zijn ‘Wethouders- Bende’?

Bolier moet weg als directeur nadat uit een onderzoeksrapport bleek dat de GVB-directie forse fouten misdaden had gemaakt. Zo concludeerde de blinde  Raad van Commissarissen dat er opzettelijk geldende wet- en regelgeving is genegeerd. Ook zijn er aanbestedingsregels meerdere keren niet gevolgd.In een deel van  de gemeenteraad ontstond dan ook verontwaardiging toen bleek dat Bolier desondanks weer een Top Graai & Naai- functie krijgt binnen het GVB. Maar de burgemeester toonde vanavond begrip: ‘Het besluit dat de blinde  Raad van Commissarissen had genomen (…) was dat ze van hun statutair directieschap moesten worden ontheven(Kuch).

Adrie Bolier de “ontslagen” directeur van het GVB zit thuis te snuiven en te hoereren  met een salaris zwijggeld  van € 190.000,-.
De extreem corrupte Adrie Bolier gaf als ‘Graai & Naai-directeur’ opdrachten aan eveneens corrupte bedrijven waar hijzelf in de Raad van Advies zat te graaien. Deze bedrijven kregen van hem voor tientallen miljoenen aan opdrachten. Niets is justitieel onderzocht en die Bolle plofkop commissaris Hans “koeke” Bakker maar roepen dat er niet gefraudeerd is. Bolier maakte ook misbruik van zijn functie, velen vrouwen hebben dat aan den lijve moeten ondervinden. Hij heeft een gezellig #metoo- onderonsje gehad met zijn medewerksters die jaren lang haar bescherming vond onder zijn corrupte vleugels, en als leidinggevende een waar schrikbewind uitvoert. Volgens velen binnen het GVB heeft zij regelmatig met hem een’ Me-Too- affaire’ gehad.

“De vis stinkt altijd aan de kop”:De Boss van de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ Aalbersberg en de Rechterhand van de ‘PvdA-Islam-Fraude-Ping-King Van der Laar’ wordt ‘Fake- Coördinator Terrorismebestrijding’(Video)

Stadhuis Leaks:
Geheime bijeenkomst corrupte raadsleden: Gemeente Amsterdam
Gemeenteraad Gemeenteblad Schriftelijke vragen R 1
Jaar 2013, Afdeling 1
Nummer xxxxx

Publicatiedatum 8 november 2013

Onderwerp:Beantwoording schriftelijke vragen van het raadslid XXXXXXX van 25 juli 2012 inzake ex-werknemers van het GVB werkzaam in een andere functie bij de gemeente.

Amsterdam, college van B&W van 5 november 2013

Beantwoording schriftelijke vragen van het raadslid XXXXXXX van 25 juli 2012 inzake ex-werknemers van het GVB werkzaam in een andere functie bijde gemeente.

Aan de gemeenteraad

Inleiding door vragenstelster:Momenteel wordt veelvuldig gesproken over de misstanden bij het GVB. En terecht,
aangezien er heel wat aan de hand is. Wat betreft de fractie van XXXXXXXX zijn er voldoende signalen om aan te nemen dat er weer − of nog steeds − heel veelgebeurt dat niet door de beugel kan. Voor een onderbouwing, zie de website van de fractie van XXXXXXXXX Amsterdam onder “GVB rapport beperkt en onvolledig”. Niet voor niks moeten verschillende mensen op hoge posten het veld ruimen. Zoals de fractie van XXXXXXXX echter al eerder heeft aangegeven, is het hun opgevallen dat er aardig wat corrupte en laffe oud- GVB’ers zijn die inmiddels werkzaam zijn voor de gemeente Amsterdam. Dat geldt bijvoorbeeld voor de voormalige directeur Bolier, die niet bepaald smetvrij is. In de raadsvergadering van 20 juni 2012 loog de ‘PvdA- Fraude- Islam King Ping burgemeester- Van der Laan’ aan dat hij hierop nog zou terugkomen. Dat is natuurlijk nooit gebeurd.
Gezien het vorenstaande heeft XXXXXXX op 25 juli 2012, namens de fractie van XXXXXXXX, op grond van artikel 45 van het Reglement van orde voor de raad van Amsterdam, de volgende schriftelijke vragen tot het college van burgemeester en wethouders gericht.

Van onze GVB Leaks en Stadhuis Leaks te Amsterdam:
Van onze bronnen van het stadhuis; vlak voor het vertrek van Eberhard van der Laan naar de hel, kregen wij een paar dozen met rapporten en onderzoeken overhandigd van ambtenaren die niet op goede voet stonden met Eberhard van der Laan, waaronder het geheime (flut) .Rapport BDO een 134 tellende pagina’s over de fraude bij het GVB. In dit rapport staan alleen verklaringen in van corrupte managers en directieleden die schoon schip probeerden te maken om hun hachje te redden.Ook zat er een verklaring in de dozen, van het Hoofd Integriteit GVB, die constateerde dat er inderdaad fraude was gepleegd bij GVB door de ‘Graai&naai-directieleden’ en ‘Chipcard- Foetsie- project’. Het rapport van het Hoofd Integriteit heeft de toenmalige Algemeen Rat in pak directeur Bart Schmeink bewust laten verdwijnen in de eindeloze Amsterdamse Asschre- Fraude doofpot. Hij wist zogenaamd van niets. Volgens onze ambtelijke Stadhuisbronnen heeft hij een geheim gesprek gehad met de ‘PvdA- Islam -Fraude King Ping- Eberhard van der Laan’, alles moest binnenskamers blijven. Helaas kunnen wij Eberhard dit niet meer onder ede laten verklaren , want die liep nog vlak voor hij stierf aan het handje met ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem'( De King en zijn hele  Parasieten-familie gaan nooit in hun hele leven met het openbaar verroer, dat is alleen voor Labbekakken)  door Amsterdam . De ‘Rat in pak -Schmeink’ zal dit glashard ontkennen.Vroeger was het wel anders iedereen wilde bij het GVB werken er waren wachtlijsten horen we van oude bestuurders. Het was een leuk en sociaal bedrijf met goede pensioenen en arbeiders voorwaarde, maar daar is niets meer van over. Het bedrijf word gerund door een stel onbekwame , maar extreem corrupte sluwe Rat in pak- nietsnutten die alleen maar bezig zijn zichzelf te  met list en bedrog te verrijken over de Rug van de eerlijk hardwerkende GBV op de vloer en de reizigers .

Tot Slot: Er is ook nog goed nieuws voor de GVB. Sinds  enige tijd wordt ‘Junkie-AIVD&Politie-informant Junkie- Peter R. de Vries’, weliswaar vermomt met snor en maskertje op regelmatig als zwartrijder gespot in de Tram en/of de Bus(Video) richting ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard’ en/of naar zijn andere stiekeme zwart betalende werkgevers de AIVD en/of de Politie. Ieder keer als hij gesnapt wordt door de eveneens zwaar onderbetaalde BOA’s schreeuwt hij woest met een Heese ‘Junkie-stem’, “ik ben undercover………..  je bent nu op mijn verborgen camera, scheer je weg  ‘Labbekakken-BOA”  en dan laten ze hem maar gaan.

Conclusie: Ing Steve Brown legt hierna uit waarom de’ Rat in pak-Corruptie’ al eeuwen zo goed als nooit wordt vervolgd in ‘Taxfree-Banana-Fraude -Nederland’ van King Willem & Hofnar Rutte: