( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren publiceerde wij een artikel over het meten met twee maten van ‘Taxfree-Shell-Rutte,1,2,3’ en VVD ‘Minister Aasgier& Racist Stef Blok’ in het bijzonder als het gaat om diplomatieke relaties onderhouden met  Oorlog ’s Misdadigers  Presidenten&  politici a La  de Mad Dogs Trump, ‘ “Uncle Tom”- Obama’, Assad, Rutte&Co en Pompeo, Videla Jorge Zorreguita en Taxfree-Royals als Prinses Salman& Claus:” Int.Oorlog ‘s –misdadiger-Stef blok’ weigert contact met Nationale Oorlog ‘s misdadiger Assad, maar ziet geen probleem in contact met Int. Oorlog ‘s misdadigers Trump& Prince Salman.“(Video).

( Tien Dictators waar de laffe en corrupte ‘NL-Tafxree-Elite-Shell-Regering’ wel diplomatieke relatie’s onderhoudt/hield met toestemming van de CIA)

Duivelse Oorlog’s-misdadiger-Bijleveld’: de Liegende Oorlog’s Misdadigers Rutte, Hennis, Koenders, Ploumen, Van der Steur wisten ook van Burgerdoden in Irak en Syrië(Video).

 

‘Pyscho-Stef Blok’ had zich daarover uitgelaten bij “Wakker DOM-Nederland” in het kader van het wel of niet terug halen van IS strijders psychopaten en hun ‘Slaaf-vrouwen’ en hun stumperds van kinderen( vergelijkbaar met de Hitlerjugend). Volgens deze ‘VVD-psychopaat Blok’ moeten die IS-Strijders en vrouwen en hun kinderen niet teruggehaald worden. En ook dat is weer eens meten met twee maten( en ook nog eens onmenselijk ),want toen Maxima, een dochter van een Oorlog ’s misdadiger Jorge Zorregeuita met een  psychopaten gedachtegoed en misdaden tegen de menselijkheid die niet onderdoet voor de IS naar Nederland kwam als  ‘Exotische-VIP-WIP- Bruid’ voor ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’(Video) had de hele toenmalige corrupte en laffe Nederlandse regering en de Tweede Kamer daar geen enkel probleem mee. Maar ook voor Prins Claus was er geen enkel probleem  om Nederland binnen te komen om  als ‘Nazi-Gya-Gay’ Nep en Fop te trouwen met ‘Taxfree-Shell-Beatrix’, terwijl hij toch als Officier bij de 90th Panzergrenadier Division behoorlijk meegedaan had aan Oorlog ‘s misdaden (VIDEO).

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(Video).

‘Elite-Pedo –Misbruik’ rond het misdadige Binnenhof kon jarenlang doorgaan. Minister Ollongren en haar AIVD wist van niks(kuch)(Video).Misschien kunnen de ‘IS-kinderen’ in het kader van Ducht ‘Pedo-Elite-‘resocialisatie’ ook naar het Binnenhof

Maar ook voor Prins Bernhard, een prominent lid van de Nazi’s ,die toen toch al behoorlijk aan het Moorden waren geslagen was er geen enkel beletsel om naar Nederland te komen en te trouwen met toentertijd Prinses Julia. En Bernhard  zijn ‘Nazi -gabbers’  nog dood  leuk tijdens de viering van dat Nep en Fop Huwelijk(‘Pooier- Bernhard’ heeft zij hele leven straffeloos  de ‘Staats-Loverboy’ uitgehangen op kosten van het Volk) de Nazi groet brachten, terwijl ‘Horst-Wessel- Lied’ het partijlied van de nazi’s werd gespeeld.Op 5 januari 1937 werd er in het gebouw voor Kunsten en Wetenschappen te Den Haag een galaconcert gegeven ter ere van het huwelijk van prinses Juliana en prins Bernhard dat op 7 januari 1937 zou plaatsvinden. Naast het Wilhelmus en het Deutschlandlied moest er die avond van koningin Wilhelmina pertinent ook het Nationaal-Socialistische Horst Wessel-Nazi-lied gespeeld worden

 

Trouwens voor onze lezers geen nieuws, maar  voor de Zombie Tv- Kijkers van  “Wakker DOM Nederland” een schok, ook achter het  Moordende Regiem van Videla zat uiteraard  weer de CIA en de ‘US-Taxfree-War Crime-Pedo Rapits Epstein -Killer Elite’ net als onlangs weer in Bolivia(Video). Zalig zijn de onwetende dagelijks gehersenspoelde ‘Zombie TV-Kijkers’ van “Wakker Dom Nederland”& ‘Staats-AIVD-NPO’(Video)& ‘RTL-Riool-Boulevard’:Pas op voor de Russen, Chinezen, Willem Holleeder, Steve Brown, Mocro Maffia& Zwarte Piet en Geert Wilders en leve King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’ “, die u jaar in jaar uit dagelijks kaal plukken en vernederen als Labbekakken.

Wie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Elite’ zoals Poch, Wilders & Brown &Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’(Video)

 

Op grond van artikel 1 van de Grondwet zouden dus ook  de vrouwen en de  IS strijders en het ‘Prins Bernhard&Cluas& Maxima-recht’ recht hebben op terugkeer naar Nederland in de armoedige ‘Zwarte Pieten-Volksbuurten’ van Rutte1,2,3.  en zijn ‘GroenLinksRecht Boy Klaver'(Video),maar dat is uiteraard de Bestuursrechter FF ontgaan. Ook daar schreven wij al eerder een artikel over:” Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India” (Video):

“Waarom mogen de Nederlandse kinderen en vrouwen van de gedode IS strijders niet terug keren naar Nederland van de regering het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en mocht de Argentijnse Maxima wel in Nederland de Troon domme Bolle King Willem bestijgen en zijn 300 miljoen jaarlijkse ‘Taxfree-Staat uitkering’ over de balk gooien o.a. aan peperdure jurkjes en Privé –VIP- WIP-Reizen’ zonder haar Bolle Melkkoe?”

Nu hadden wij altijd al het standpunt dat de kinderen en hun moeders(kunnen per geval eerst de cel en/of TBS kliniek  in) per direct moeten worden teruggehaald uit die vreselijke Kampen in Syrië en Irak en nu heeft de Bestuursrechter zich zowaar aan onze zijde geschaard.