(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR-Zembla Wir haben das nicht gewusst: Misdadige Officieren van Justitie a La Wouter Bos, ‘Pedo-Leenders’, Vliet,Teeven,Van Nimwegen,Marianne Bloos,zijn geen incident(Video).
De  ‘Wordt Wakker–bijdrage’ van PVV-er Gidi Markuszower (zie Video hierna)  die de vloer aanveegt met  ‘Pedo- Rapist  Hoofdofficier van Justitie-Vincent Leenders’ en de extreem corrupte en altijd liegende ‘Nep en Fop Christen’ CDA- Ministers -Gestapo-Generaal-Grapperhaus’& ‘ VVD- Elite-Gangster-Dekker’ en hun bejaarde ‘VVD-Staatssecretaris -bejaarde –Bral-Tijger-Hoer Ankie Broekers-Knol’. De bejaarde maar nog steeds levensgevaarlijke   ‘VVD-Hoer Ankie’, die haar hele leven altijd heeft gelogen, het Volk bedrogen en bestolen stond een paar maanden terug op het punt met riant pensioen te gaan; dat mag ook wel als je de 70 ruim gepasseerd bent en je hele leven straffeloos misdaden tegen het Volk hebt gepleegd en je zakken gevuld. Niet dat de oude ‘VVD-Tijger-Hoer Ankie Broekers-Knol’ uitkeek naar dat moment, want ze wilde best nog een paar jaartjes door gaan met liegen en bedriegen van het Volk en haar zakken vullen. Maar de ‘VVD-Misdaadgroep’ wilde haar niet meer op de ‘Elite- (Pedo)-Misdaad-kieslijst’ voor de Eerste Kamer en dus kwam er noodgedwongen een einde aan haar jarenlange extreem corrupte en laffe voorzitterschap van de eveneens voor het merendeel corrupte en laffe  “Twee-Petten-Senaat”: Corrupte Senaat in paniek om ophef Neven ‘Graai en Naai –functies’(Video).Het zag ernaar uit dat ‘VVD-Tijger-Hoer Ankie’ terecht zou komen op die lange Misdaad lijst van oud-(Pedo)-politici, die uiteindelijk in de vergetelheid raken. Dat klinkt naar, maar zo vergaat het nu eenmaal met de meeste corrupte en laffe (Elite-pedo)- ProDemos-politici (Video)  en verdwijnt er al honderden jaren geen één in de cel.

VVD Staatssecretaris Harbers treedt af voor ‘Mega- Fraude’ met ‘criminele –asielcijfers’ , maar hoor thuis in de cel(Video).

‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ van  ‘Kafka-Rechtbank Amsterdam’ eist vernietiging bewijs van Brown dat haar medewerker Toonen en rechter A.C. Loman liegen & bedriegen en de wet overtreden(Video).
Maar er waren twee reddende engelen ‘VVD-Duivels’ om dat te voorkomen de Top-VVD Gay Guy’s: ‘Oplichter & Pedo-Mark Harbers’ die onverwacht gedwongen moest opstapten als corrupte VVD-staatssecretaris van misdadige asielzaken en de ‘VVD Godfather Rutte’ die een  corrupte ‘(pedo)-Klasse Justitie partijgenoot’ zocht om hem op te volgen om met name de ‘Taxfree-VOC-SS- King Willem(Video) en zijn  misdadige ‘Parasieten-Huisjesmelker-familie(Video) en  Top-VVD-(pedo)-bendeleden( en die van het  ‘Nep en fop Christen-CDA, D66 DDR66, ‘PvdA-Hoertjes’ &’Gluiperd Dijsselbloem ‘(Video)  ‘CU-Incest-Bijbelbelt’  en GroenLinksRechts- Boy Klaver& Elite-Maffia- Halsema-Familie (Video) uit de cel en/of een Tbs-Kliniek te houden.

‘VVD-Tijger-Hoer Broekers’ heeft ook net als de hele’ Taxfree-Shell-VOC-SS-Pedo-Koninklijke- famille'(Video) en de altijd liegende  VVD Ministers ‘Fraudeur -Ard van der Steur’ & ‘Bral Opstelten’ & ‘Pedo-Rapist-Demmink’ rechten gestudeerd bij  ‘Royal-Elite -Pedo -Minerva’ ( Universiteit  Leiden) ; dat kwam dus mooi uit, want op het Ministerie van ‘Pedo- Klasse Justitie en Veiligheid voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken- Elite-Gangsters’ (Video) houden ze niet van eerlijke bewindslieden, die geen ‘Demmink-Pedo-Klasse-jurist’ zijn.

Duivelse Oorlog’s-misdadiger-Bijleveld’: de Liegende Oorlog’s Misdadigers Rutte, Hennis, Koenders, Ploumen, Van der Steur wisten ook van Burgerdoden in Irak en Syrië(Video).

D66 -Censuur- Bilderberg Queen& jonkvrouw -Ollongren’ de Boss van de AIVD& Lubach compleet ingestort(Video).
Eind goed al goed voor de ‘VVD-Misdaadgroep’ en het ‘Pedo- ‘Klasse – ‘Ministerie van Justitie’, zou je denken. Maar dat is niet zo. In de drie maanden dat de bejaarde  ‘VVD-Hoer-Tijger-Broekers’ de misdadige portefeuille asielzaken met liegen en bedriegen bestiert, heeft ze die paar ambtenaren die niet corrupt en geen pedo zijn tegen zich in het harnas gejaagd. Haar twee voorlichters zijn ziek van de ‘(Pedo)-misdaden& (MH17)- Doofpotten’ vertrokken met een grote zak ‘AIVD-Informant- Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout- zwijggeld'(Video).

Vrouwenmepper -CDA Captain Gay Eurlings’ ‘Directeur–Witwasser’ van de Massa Moordenaar Sjeik Khalifa(Video).

Een vroegere woordvoerder aarts leugenaar Ilona de Ruyer ( ook van’ Royal-Pedo-Rapist-Minerva- club’en  woordvoerder ‘MH17- Doofpot’&Rutte) van de Top CDA-er en ex Minister  corrupte en laffe Duivelse ‘Captain Gay-Camiel Eurlings’ en die vult tegenwoordig zijn zakken bij een Internationale  ‘Elite-Wit-Was-Misdaadgroep’  is nu ingehuurd voor een vermogen om de  ‘Pedo-Rapist Klasse-Justitie-afdeling’ weer op de ‘VVD&CDA -Klasse Justitie –rails’ te krijgen. Ook heeft Ankie Broekers drie integere beleidsambtenaren op een zijspoor gezet die misselijk werden van de ‘Elite-Rapist-Pedo’s en Klasse Justitie ; daar had ze geen klik mee, omdat zij niet corrupt en pedo waren. Zelfs de corrupte politiek assistent die na het vertrek van  ‘Oplichter&Pedo-Harbers’ achterbleef (hij schreef onder meer mee aan het ‘Lieg& Bedrieg-verkiezingsprogramma’ van de VVD-misdaadgroep), werd al op dag 1 aan de kant gezet met een grote ‘AIVD-informant-‘Hoerenjong -Bruine Rat -Bas- van Hout’ zak met zwijggeld(Video).

De eerste “Golddigger-Show”in NL met Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz &Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens(Video).

Hundreds ‘Royal-Elite- Pedo-Rapist’ be implicated: Rutte&Co: het is niet Oké, het hoort in de ‘Demmink&Mh17-Doofpot’ (Video).

De bejaarde ‘VVD- staatssecretaris Tijger-Hoer’ is nogal Dictator achtig en compleet schaamteloos. ‘Zombie-Tv-kijkers ‘herkennen dat; als vaste gast van  de schaamteloze  en corrupte Jaïr Ferwerda in de ‘Bral-Riool- Show’ van ‘Golddigger Jinek’ neemt ze geen blad voor de mond en kont. De corrupte  ‘Talking Head- Ferwerda’(Video)  had in de ‘Elite-NSB-NRC een eigen Society  ‘Elite-(pedo)-Tuig van de Richel-Riool-rubriek’. In R.S.V.P Jaïr struinde hij ‘Elite-Pedo –Rapist-feesten& cocaïne snuif partijen’af en kon na ieder walgelijk Leugen- artikel  een paar dagen niet meer zitten op zijn corrupte gat met pijn in zijn neus.

Sinds januari 2017 is de ‘Subsidievreter-Ferwerda’ en mogelijk AIVD-informant de vaste verslaggeverHoer bij het ‘Zombie- televisieprogramma -Golddigger Jinek’ op de ‘Staats-AIVD-NPO’ van de ‘Mega-Frauduer &Pimp Frans Klein’.

 “Oorlog’s Misdadiger-Rutte (Video) moet worden opgevolgd door Oorlog’s Misdadiger- Edith Schippers aka “de Zorg Maffia Ripper” en Tweede Kamerleden moeten niet zomaar bij het kruisje tekenen, enkel en alleen omdat het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte 3’ een (klimaat)akkoord heeft bereikt”, aldus VVD ‘Bral-Hoer Ankie.

President Wiertz-Wezenbeek’ Rechtbank Amsterdam maakt weer ‘foutje’,zodat haar ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ niet vervolgd kan worden(Video).

Dutch -Court-Kafkaesque’: CBS fires staffer who have leaked Epstein rant video of ABC anchor – report(Video) .

De corrupte VVD’ Pedo-Psychopaat-Hoofdofficier Leenders’ had samen met 10 anderen ‘Elite-ProDemos -Pedo’s’ seks verkrachting(Video) tegen zwarte betaling (10 euro per Gang-Bang) met verstandelijk gehandicapt kind uit de Laagste Klasse van 16 jaar. 10 van hen zijn ‘veroordeeld’ met een boetetje  a La de ‘GroenLinks Rechts-Maffiafamilie Halsema-Doofpot- misdaad-zaak’ ( die kregen niet eens een taakstraf (Video)).

Nummer 11 is de corrupte  ‘Pedo- Rapist Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders’. Deze  Levensgevaarlijke  psychopaat Leenders gaat vrij uit en kan door gaan met zijn ‘Demmink-Justitie-gabbers in crime’ met het verkrachten van kinderen uit de Laagste Klasse met dank aan de corrupte en altijd liegende  CDA Minister Grapperhaus& VVD Minister Dekker &VVD Staatssecretaris Ankie Brokers-Knol.

Opmerking van Algemene importantie: Binnenkort schokkende onthullingen: De AIVD en de Pedo-Demmink-Top van Justitie(Video) en hun  laffe en corrupte Gevestigde  Orde Pers&Outlet-Maffia-media weten al meer dan een kwart eeuw dat John de Mol gefinancierd is met drugsgeld van Klaas Bruinsma(Video).