(van onze ‘VVD&CDA-Defensie -Wie neukt  en Moord wie privé’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR- Wat hebben “We”geleerd van de Eerste Wereld.Nou,“We”(het Volk)heel veel doden en “Ze”(de Killer-Elite) geen doden(Video).

Oud-militair: ’Ik ben in de Hel beland van  de VVD&CDA-Ministers -‘Yab Yum Hennis’& CDA Bijleveld(Video)

Blood Money: Meet the Top 20 ‘Elite-Maffia-Companies’ Profiting From Endless War. CDA Minister Bijleveld wij doen ook mee!(Video).

US-Airstrikes Kill at Least 50 Civilians in Syria. De NL F-16 ‘Piloten  weten er ook alles van en de ‘Staats-NOS’ zwijgt weer(Video).
De ‘Nep en Fop Christen-CDA Minister Bijleveld’ (‘Doofpot-Defensie’) heeft eergisteren in een ‘zwaar’ Kamer-Lieg & bedrieg-debat’( uitkomst stond al van tevoren vast, niks aan de hand)over de betrokkenheid van Rutte,2,3  bij de ‘Massa-Moordende- luchtaanvallen’ in de Iraakse steden Hawija en Mosoel en elders, waarbij  tenminste 74 onschuldigen kinderen,baby’s ,vrouwen, bejaarden en oude en jongen mannen om het leven kwamen zijn vermoord, ternauwernood een motie van wantrouwen doorstaan(kuch. Alle  laffe en corrupte ‘War Mongul- regering ‘s- partijtjes’- D66 DDR66,‘CU-Incest-Bijbelbelt’, de ‘VVD Misdaadgroep’ en de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ bleven de Leugenaar Duivelse  Bijleveld  ‘SS-trouw’. Het CDA en de VVD maakte het helemaal bont en prezen Bijleveld de Hemel Hel in, omdat zij de Oorlog Industrie blijft steunen met de aankoop van een miljarden kosten Onderzeeboot en uit de lucht vallende ‘US-Taxfree-War- Crime-Killer-Elite’ peperdure F35. En zo gaat het negen van de tien keer in de ‘Tweede Bral—Kamer’, het ‘Horror-Pedo-Rapist-ProDemos-Huis’ van(Video) de Taxfree-Killer-Elite-Royal-Pedo-Rapist -Fake- democratie(Video)De ‘Staats-AIVD-NOS -Oranje Boven- Leve King Willem de (SS)-Held der lage landen’(Video)  bralt het alles weer goed.

 ‘I like to Steel Oil and Kill the poor!’ Trump reaffirms predatory intentions in Syria is‘the best’ US president for his honesty. Rutte& Van Oijk: Trump is ook ons voorbeeld(Video).

Laten wij beginnen  om een einde te maken aan het ‘Elite-War Mongul-Hillary Clinton & Pedo Bill & “Uncle Tom”-Obama & Mad Dog Trump-sprookje’ dat er ‘schone- oorlogen’ bestaan waar geen of bijna geen burger doden vallen. Die bestaan niet. In iedere oorlog vallen er altijd meer burger slachtoffers, dan dat er soldaten sneuvelen. In Vet-nam bijvoorbeeld meer dan 2 miljoen burgers en in de Tweede Wereld Oorlog 50 miljoen burgers.

‘Jan met de Pet-Spaarrente’ daalt tot nul, maar voor Rood staan eisen ‘Misdaad-banken’ de Hoofd-Bloed-prijs van ‘Jan met de Pet(Video).

‘Dood door schuld-VVD-Yab Yum-Hennis’ gaat in Irak haar Zakken vullen(Video).

Pulp foto van het jaar:Twee Natte dozen ‘Golddigger NCRV RTL Jinek ‘en ‘Yab Yum Hennis’ op een ‘bank’ met ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video).
Laten wij ook voor de zoveelste keer onze lezers er weer op wijzen dat alle corrupte en laffe politici die regering ‘s verantwoording dragen namens de ‘Royal-Heersende -War Mongul-Taxfree-Elite-Pedo-Klasse’(Video) altijd liegen en altijd het eigen Volk ook leeg plunderen, wat ook een Oorlog ‘s misdaad is jegens hun eigen Volk.

D66 -Censuur- Bilderberg Queen& jonkvrouw -Ollongren’ de Boss van de AIVD& Lubach compleet ingestort(Video).

België gaat ‘Moordenaar Ard van der Steur’ vervolgen voor 32x dood door schuld(Video).

Na VVD’er Baalen’ nu ook ‘Dood door schuld-Hennis’ benoemd tot Officier. EX ‘Shell-Elite-Maffia-Boss Van der Veer’ legt het uit bij Buitenhof(Video).
De ‘Duivelse Bijleveld’ bood haar “oprechte Nep en Fop-excuses” aan voor het verkeerd informeren( zwaar liegen)tegen de Kamer door haar voorganger de altijd liegende Top VVD-er ‘Yab Yum Hennis’ aka “3 x Dood door schuld” over de betrokkenheid bij de twee ‘Moordende- luchtaanvallen’ en God mag weten hoeveel nog meer. Van de altijd liegende ‘VVD- Godfather Rutte’ en zijn rechterhand de inmiddels krankzinnig geworden  D66 ‘DDR66 Censuur-Queen Ollongren’ met hun ‘AIVD& informant -Hoerenjong -Bruine Rat-Bas’ van Hout'(Video) en de MIVD zullen wij het nooit horen.

Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video).

Duivelse Bijleveld: “Als minister ben ik verantwoordelijk, ook voor het handelen van mijn voorganger”, aldus de minister, die beterschap beloofde. “Dit is niet juist. Dit had anders gemoeten.“Minister Bijleveld loog dat zij pas vrijdag wist over verkeerd informeren(Liegen) Kamer. De Misdadige Hennis vult inmiddels haar zakken in Irak.De ‘Duivelse Bijleveld’ wist naar eigen zeggen/liegen afgelopen vrijdag pas dat haar voorgangers, oud-minister ‘Yab Yum-Jeanine Hennis-Plasschaert’& ‘Mega-Fraudeur -Ard van der Steur’en de PvdA-hoertjes ‘Eunuch-Minister Koenders(Video)’ en Minister’ Elite-Waanzinnige- Ploumen‘ de Kamer in 2015 verkeerd(liegen)hadden geïnformeerd.

#4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de Heldendaden en verliezen van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video). Dat ziet u hierna:

De Top VVD-er ‘Yab Yum-Hennis-‘die is beloont voor haar misdaden tegen de mensheid, het Nederlandse Volk en Nederlandse militairen en de Moorden in Irak en Syrië met de zakkenvullers Functie VN-gezant uitgerekend in Irak waar zij heeft lopen moorden loog in 2015 tegen de Kamer dat er voor zover haar King Willem en Rutte en Koenders en Van der Steur en Ploumen bekend was geen burgerslachtoffers waren gevallen bij de inzet van Nederlandse F-16’s in de strijd tegen Islamitische Staat en de Massamoordenaar Assad en de Russen.Uit een Kamerbrief van Minister Bijleveld van afgelopen maandag blijkt echter dat het ‘Lieg & bedrieg- ministerie’ en de AIVD en de MIVD destijds al beschikte over een intern verslag en een Amerikaanse rapportage waaruit bleek dat het “geloofwaardig was” dat er bij de aanval in Hawija  heel veel burgers om het leven waren gekomen.Het is volgens de Duivelse Bijleveld “aannemelijk dat de meest betrokken ministeries over het bestaan van het onderzoek zijn geïnformeerd”, schreef zij voorafgaand aan het debat in een brief. Tot de betrokken departementen behoort naast de corrupte en laffe Ministeries van Buitenlandse Zaken, ‘Buitenlandse-Elite-Rat in pak-Handel’ en geen Ontwikkelingssamenwerking en ‘Klasse Pedo-Justitie& Veiligheid(Video)‘ voor ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem'(Video)en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters'(Video) ook het Ministerie van ‘Algemene- Doofpot-Zaken’ van de altijd liegende  Premier VVD Godfather Mark Rutte. Bijleveld stelt dat zij bij haar aantreden “op hoofdlijnen” is geïnformeerd over burgerslachtoffers, maar tot afgelopen vrijdag niet op de hoogte is geweest van details.  Bijleveld:” U weet het wel ons motto is” Wir haben es nicht gewußt en Praise my Lord  Duivel“ n onze Heldhaftige ‘Opperbevelhebber&Taxfree -Ultra-Rijken Elite-Gangster-SS- King Willem’ (Video) ,zolang wij niet zijn betrapt op liegen,hahahahahaha”zolang wij niet zijn betrapt op liegen,hahahahahaha”

Dat de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk is voorgelogen door de regering en de MSM is standaard.
Hoewel een deel van de Tweede Kamer, namelijk de regering ‘s partijtjes en GroenRechtsLinks met de ‘CIA Trol- Bram van Oijk’  de ‘Nep en Fop- excuses’ van de Minister waardeerde, was de kritiek fors.SP’er Sadet Karabulut: “De Kamer is onjuist geïnformeerd. Dat is volstrekt onacceptabel en ronduit misdadig .” De oppositie Kamerleden vinden het “wonderbaarlijk” en “krankzinnig en misdadig ” dat de minister pas afgelopen vrijdag op de hoogte is gesteld. Dit terwijl bij hoge uitzondering  uit onderzoek van ‘Staat-AIVD-NOS ‘(Video)en de ‘NSB-NRC’ twee weken geleden al bleek dat  Taxfree-Shell-Rutte,2,3, verantwoordelijk was.“Als dit de staat van het departement en de regering Rutte is, dan is het veel erger dan gedacht”, aldus Karabulut. “Er is keer op keer moedwillig informatie achtergehouden. Is dit de manier waarop Defensie met de Kamer en de Nederlandse bevolking en het vermoorde van onschuldige burgers omgaat?

Militaire vakbond &  Veterans4 Veterans met Presentator en Veteraan Leo Reawaruw en De Stem van de Straat en Underground Presentator Steve Brown steunt aangifte tegen DENK: ‘Hier is een grens overschreden’.

Peter R. de Vries ‘Media-Pooier’&’Domme Royce-advocaat’ van ‘DENK niet-na’(Video).

‘Denk-niet-na’schiet door en beledigt alle militairen door ze Moordenaars te noemen in de Tweede Kamer. Mr. Ruperti pikt het niet en ‘schiet’ terug en doet namens 200 militairen aangifte wegens grove smaad en laster en aanzet tot haat tegen de Militairen. Kijk voor meer informatie m.b.t. tot Mr. Ruperti kameraad van de Militairen en de Straat naar  Veterans4 Veterans Tv bij Salto-Tv Amsterdam van deze week.