( van onze Internationale  ‘Elite-Bankier-Gangster’ Woekerrente  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na ‘ING-Misdaad-bank’ nu ook ‘Rabo-Misdaadbank’ beboet voor ‘Witwassen & Fraude’. Ook nu weer niemand gearresteerd(Video).
Terwijl de rentes voor hypotheken, sparen en persoonlijke leningen dalen, hebben ‘Witwas-Misdaad- banken’ de ‘Wurg-tarieven’ voor rood staan op de betaalrekening of lenen op creditcard de afgelopen jaren niet verlaagd voor jan met de Pet. Dan zien wij “De Holleeders” en de zogenaamde Mocro Maffia en de Presidenten van de Motorclubs hun niet na doen. Dat signaleert vergelijkingssite Geld.nl. en wij.

 Voor rood staan betaalt een Jan met de Pet- klant’ nog altijd 10 procent of meer ‘Wurg-rente’ aan zijn ‘Elite-Witwas-Misdaad-bank’ met als bikkelharde inforcer de ‘Nacht un Nebel President  C.M. Wiertz-Wezenbeek’ van de  ‘Riool-Show- Lynch-‘Kafka-Elite Pedo-Rapist- Gerechtelijke macht’( Video) die ervoor zorgen dat indien ‘Jan met de Pet’ niet langer meer kan betalen overlaadde wordt boven op zijn ‘Woekerrente- schuld’ met torenhoge gerechtskosten.  ‘Jan met de Pet’ komt dan terecht in een nachtmerrie ‘Franz-Kafka –proces‘ waar hij/zij nooit meer uit kan komen en vele plegen dan ook zelfmoord(Video).

Men hoort nooit wat over die ‘Mega- Bank-misdaden’ bij de ‘Staat-AIVD-NPO’(Video) van ‘Pimp& Fraudeur Frans Klein‘. En ook de laffe en corrupte meerderheid van de Tweede Kamer de Gevestigde Orde Partijtjes de ‘PvdA-Hoertjes’, de ‘VVD-misdaadgroep’, D66 DDR66, de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘CU- incest- Bijbelbelt’ en GroenLinks Recht kijken de andere kant op en probeert de boel, af te leiden samen met de dr. Goebbels NPO en RTL-Riool Boulevard  door het Volk hysterisch te waarschuwen voor de Russen, Venezuela, Chinezen, Iran en de ‘Volks-Kruimel- criminaliteit’(Video).

Buiten de ‘Taxfree-Elite-Witwas- Misdaadbank-ING’ hebben de meeste Misdaadbanken dit ‘Wurg de Jan met de Pet-tarief’ de afgelopen twee jaar niet verlaagd. Ook voor een ‘Wurg-krediet’ op de creditcard hebben de ‘Elite- Misdaad-banken’ nauwelijks een verlaging doorgevoerd. De ‘Jan met de Pet- klant’ is nog altijd zo’n 14 procent of zelfs meer ‘Wurg-Maffia-bloed-rente’ kwijt.

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de ‘Staat-AIVD-NOS’.

Opmerkelijk, vindt financieel expert Amanda Bulthuis van Geld.nl. en  Wij vinden het ronduit misdadig. De rentes voor bijvoorbeeld persoonlijke leningen, hypotheken en sparen zijn de afgelopen jaren gedaald. Daarbij volgden ze de daling van marktrentes van de grootse Misdaadbank van de EU de ECB en die staat inmiddels op nul. De ‘Elite- Misdaadbanken’ krijgen van de ‘Elite-Geld-drukkerij-ECB’ de miljarden gratis . Feitelijk is het vals geld wat de  gedrukte miljarden zijn niet gedekt en dus niks waard en eens barst weer de Bom en moet ‘Jan met de Pet’ daar ook weer voor bloeden in de EU net als in 2008 de zogenaamde Bankencrisis.

‘ING-Bankier-Gangster Hamers’ kwam Krokodillentranen huilen in de Tweede Kamer en loogde beterschap, terwijl hij zijn Zakken vult.( Video).

PvdA-Gluiperd Dijsselboem’ nieuwe ‘Maffia-baas’ Onderzoeksraad voor de Veiligheid voor de Taxfree ‘Ultra-Rijken’&Multinationals(Video).

Volgens  de ‘ABN Amro, ING en ASN -Elite-Witwas-Misdaadbanken’ liggen de  ‘Jan met de Pet-rentetarieven’ hoger bij roodstanden en creditcardkredieten omdat de risicokosten hoger zijn dan voor een hypotheek, waar er een onderpand is voor de lening. Daarnaast zijn de administratiekosten voor het verstrekken van een lening bij kleinere bedragen in verhouding hoger, zo luidt de  ‘Leugen-verklaring’ van de ‘Bankier-Gangsters’ en zij worden altijd gesteund door ‘Taxfree-Shell Rutte1,2,3 en zijn rechterhand  in laffe en extreem corrupte  ‘Elite-crime -PvdA- Gluiperd -Jeroen Dijsselbloem’.

Opmerking van Algemene  importantie:Redt de Wereld  van de Levensgevaarlijke  Psychopathische- Bankier Gangsters en hun politieke loopjongens de War Monguls- al La de Elite-Maffia-PedoRapist- Familie Clintons(Video) & Maffioso Joe Biden& Zonen&  Mad Dog Trump aka” the Oil-Dief& Massa-moordenaar van de arme”(Video) en zijn schoothondjes &Rutte&Dijsselbloem en steun onze Held van het Volk US President  Kandidaat Tulsi Gabberd:

(Congresswoman Tulsi Gabbard explains that there are two types of people serving in Congress: those who are serving the interests of the American people; and those who are serving the interests of the big banks.)