(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR-Verleden week is de D66 ‘DDR66-Censuur-Bilderberg Queen -Jonkvrouw-Ollongren’ de Boss van de AIVD& informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ & ‘Junkie- Hoerenloper Peter R. de Vries'(Video) & ‘VPRO  Subsidievreter-Lubach’ de ‘Grachtengordel- politiek correcte-Moppen- Boy‘ eindelijk compleet en definitief ingestort(Video) en zit momenteel in een dwangbuis in een peperdure privé Elite Luxe Tbs-Kliniek in Zwitserland.Zij was natuurlijk al jaren gevaarlijk geestelijke gestoord maar liep toen goed in de corrupte Gevestigde Orde pas en loog altijd.  De ‘Taxfree-Royal-Pedo-Elite’ heeft haar naar de Elite Kliniek gestuurd, omdat men vreest dat zij nu de waarheid gaat spreken en dat is het leed niet te overzien voor de Heersende Klasse. Maar zelfs een D66 ‘DDR66-(on)-mens’ kan maar zo veel leugens en misdaden verwerken die zij/hij dagelijks plegen tegen het Volk(Video), tenzij hij/zij een 1000 procent psychopaat( Snake in Suit) is van het kaliber ‘VVD Godfather Rutte’& Van Hout& De Vries en/of een Elite Epstein & Prins Andrew- Demmink- Nijpels- Prins Claus serie (Kinder) moordenaar en verkrachter(Video).

‘Elite-Pedo –ProDemos& Rose Pedo Ed Nijpels-verkrachtingen’ rond het misdadige Binnenhof kon jarenlang doorgaan.D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ en haar AIVD wist van niks(kuch) (Video)

‘Shell-Beaxtrix’ geeft duistere ‘Bilderberg-instructies’ aan haar Jonkvrouw de ‘Nep en Fop D66 Ollongren’(Video).

NewsGuard and D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’& ‘# Metoo -Johnny de Mol Jr’ Launches War on Alternative Media like Volksnieuws-Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)

Ooit was ‘Bilderberg-Jonkvrouw Ollongren’ de persoonlijk hoogste corrupte ambtelijke ‘dr. Goebbels-adviseur’ van Premier de ‘VVD-Godfather Rutte’ en met ‘Junkie-BN-Hoer-Gordon‘ een van zijn beste duistere ‘vrienden’, vandaar dat zij  D66 ‘DDR66 Minister’ mocht worden in zijn ‘Pluk en roof de arme kaal’ met hulp van de ‘Nacht und Nebel- President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ van de ‘Franz Kafka- Gerechtelijke Macht'(Video).Tijdens de Bilderberg ‘Taxfree-Elite-Pedo-Rapist-crime groep’ CatWalk werd ‘Censuur- Queen&Jonkvrouw-Ollongren’ en de ‘PvdA-“Mis Cow”-Dijkstra‘ en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem'(Video) en Rutte al terecht voor Elite Moordenaars en Nazi’s en Pedo’s en Maffia uitgemaakt. Uiteraard  zult u die  Wordt Wakker beelden nooit zien bij de ‘Fake News -Outlets’  van de corrupte en meedogenloze Heersende Klasse de ‘Staats-AIVD-NPO’ en/of ‘RtL-Riool-AIVD&Politie informanten John van den Heuvel& Peter R. de Vries- Boulevard’ en/of bij de corrupte en laffe ‘Grachtengordel- Komediant Lubach’, maar ziet u hierna: