( van onze ‘Royal-Taxfree-Shell- Maxima’& ‘Massamoordenaar-Prins Salman’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Maxima schittert in fenomenale  voor het Volk onbetaalbare avondjurk Kopt de Oranje Boven-NSB-Telegraaf’(Video).
‘Taxfree-VOC-King Willem’ de Heilige Dutch Melkkoe van ‘Modekoningin-Poeta-Maxima’ brengen op uitnodiging van president Ram Nath Kovind een ‘Royal-VIP-Parasieten-staatsbezoek’ aan de extreem corrupte Republiek India. Het ‘dr. Goebbels-Oranje Boven-bezoek’ vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober. Het ‘Taxfree-Koninklijke-VOC-Parasieten-Paar’ bezoekt de steden New Delhi, Mumbai en de staat Kerala. ‘Queen Exotica – Maxima’ doet haar ‘Poeta-naam’ eer aan als ‘Royal-Mode-Poeta-Parasieten-koningin’ en steekt continue de straatarme en van de honger en ziektes dood gaande Indiërs de ogen uit. In Nederland weet de door de ‘Staat-AIVD-NPO’ en ‘RTL-Riool Boulevard’ gehersenspoelde ‘Oranje Boven-massa’ niet beter.

For many Prince Salman is an international Pariah& Mass Murder but not for Ivanka Trump& Queen Maxima(Video)

Namens wie is ‘Taxfree-Ultra Rijke-Maxima’ in Davos’. Grijpt Trump Maxima in haar Kruis!(Video).

Koningin Máxima privé Tête-à-tête op G20 met Saudische kroonprins & Massamoordenaar Salman(Video).

De ‘Vergeten’ Moorddadige -Royal-Elite’ daden:de ‘Witte’ ‘Rubber-Baronnen’ van de Amazone& Koningshuis grootste Drugsdealer ter Wereld(Video).

‘Queen Poeta Maxima’ loopt er bij in het snikhete India alsof ze rond dwarrelt op een vliegend tapijt in één van de Paleizen van haar grote Held de ‘Massamoordenaar& Elite-Pedo-Prins Salman’ van Saoedi Arabië. Toen ing Steve Brown weer een keer in India was had hij zich naar de gebruiken van de Indiërs gekleed, maar goed die moet zijn reizen zelf betalen en is zich bewust van de schreiende armoede in India(en Nederland) en hoe de Westerse Royal-Elite moordend en plunderend heeft huis gehouden in India(Video) :

Oranje Traditie: Máxima op geheime ‘missie’ zonder bolle King Willem(Video).
De ‘Staat-AIVD-NPO’ met de laffe en corrupte en altijd liegende ‘Royal-Trol- Kysia Hekster’(Video) bralt alles recht en roep steeds met haar hese hoge stemmetje ‘Oranje Boven’ en valt dan constant in zwijm van alle ‘Top-Jet creaties’ van ver over de 30.000,- euro per jurkje die ‘Poeta-Maxima’ in de smoor hitte op straat showed. Maar nu even een serieuze opmerking. Waarom mogen de Nederlandse kinderen en vrouwen van de gedode IS strijders niet terug keren naar Nederland van de regering het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en mocht de Argentijnse Maxima wel in Nederland de Troon domme Bolle King Willem bestijgen en zijn 300 miljoen jaarlijkse ‘Taxfree-Staat uitkering’ over de balk gooien o.a. aan peperdure jurkjes en Privé –VIP- WIP-Reizen’ zonder haar Bolle Melkkoe?

Immers Maxima is de dochter van een buitenlandse algemeen bekende Oorlog’s misdadiger Zorreguieta(Video)  die medeplichtig was aan massamoorden en verkrachtingen die niet onderdeden voor de psychopathische Massa moordende ‘IS-strijders’.