( van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gelukzoeker-Munie’ & VVD-Burgemeester Krikke waren al ontmaskerd als Mega Fraudeurs door Volksnieuws & Stem v.d. Straat/Salto TV(Video).

‘Taxfree-Banana-Fraude–Nederland’ van Rutte1,2,3, is het Corruptie Walhalla voor de (politieke )Ratten in pak:De ‘Mega Fraudeur-VVD Burgemeester Pauline Krikke’ nam zelf ontslag op staande voet, maar krijgt toch doorbetaald. Omdat ze 2,5 jaar straffeloos de ‘Mega Fraudeur-VVD-Burgemeester’ van Den Haag was, die de partij Mos tot Padvinders maakt heeft ze diezelfde periode recht op het riante Wachtgeld, maar hoort feitelijk thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting.

Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video).
De altijd liegende en corrupte VVD Burgemeester Krikke is het zoveelste VVD-Bendelid die als een Dief in de nacht de benen neemt wegens wan en misdadig gedrag zonder verantwoording af te leggen over haar wan en misdaden in de Gemeenteraad. De beproefde VVD methode als weer eens een corrupte VVD Minister a La ‘Bral- Opstelten’, ‘Fraudeur Van der Steur’, Griezel-Teeven, ‘Anti Rusland- War Mongol –Zijlstra’ en/of Burgemeesters a La ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ en/of politici a La de ‘Lijkenpikker & Fraudeur Henry Keizer’ betrapt is op liegen, bedriegen en stelen van het Volk en/of verkrachten, zoals de ex OM Boss en Top VVD-ers  Demmink &Rose Pedo-Nijpels van kleine jongetjes ( veelal wezen) van de laagste klasse(Video).

Braking News: Top20+ Criminele Burgemeesters van Plasterk gaat met’ De one miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ op naar de 30! (video).

Wanneer wordt de VVD-Bende van Godfather Rutte nu eindelijk eens verboden als criminele organisatie die de maatschappij keer op keer extreem grote schade berokkent.

Protest Gele Hesjes hardhandig gestopt door laffe Politie in opdracht van corrupte Haagse VVD Burgemeester Krikke(Video).

Anders dan bij de toch al onderbetaalde banen voor de Labbekakken buiten de corrupte ‘Graai en Naai-politiek’, waarbij je géén WW-uitkering ontvangt wanneer je zelf heb besloten te stoppen, laat staan ontslag op staande voet( krijgt men zelfs geen bijstandsuitkering ( 10.000,- per jaar) ), loopt het Mega-salaris uitkering van een oud corrupte ‘Rat in pak- burgemeester’ door nadat hij of zij ontslag op staande voet heeft genomen of gekregen. Zolang  de VVD-Gangsterin Krikke geen andere ‘Graai & Naai baan’ heeft, krijgt de extreem corrupte Krikke een groot deel van haar salaris uitkering doorbetaald. De hoogte van het wachtgeld (officieel: appa-uitkering) is in het eerste jaar 80 procent en daarna 70 procent van het laatst verdiende Graai & Naai-loon. Dat is als burgemeester zo’n 11.500 euro bruto per maand. M.a.w. één jaar Honger-bijstand uitkering van een hele familie.

Luxe Ontslagvergoeding waarvan de Labbekakken alleen kunnen dromen: Super-broepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!(Video).

Al spreken ze bij de schaamteloze  en extreem corrupte Rat in pak- Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) liever over een ontslagvergoeding. ,, Luxe Wachtgeld klinkt alsof je de rest van je leven achterover kunt leunen en  belasting geld  ontvangt’’, bralt de corrupte en laffe  woordvoerder Esther Verhoeff. ,,Terwijl je gewoon moet niet solliciteren én de riante uitkering na een tijdje stopt.’’Volgens de psychopaat Verhoeff is het maar goed dat een dergelijke  riante vergoeding bestaat. ,,Hoge Rat in pak- bomen vangen veel wind( en veel poen en worden nooit vervolgd voor hun misdaden): aan een Rat in pak bestuurlijke, politieke functie kleven veel risico’s, zoals je zakken vullen en doen waar je zin in hebt over de rug van het kaal geplukte Labbekakken Volk . Als de zekerheid van een  riante uitkering er niet zou zijn, wordt het lastig om er ooit nog mensen Ratten in pak voor te vinden, heil het ‘Fascistische -Royal- King Willem- Taxfree- Groot Kapitaal’ onze Duivelse Meesters.’’

Corrupte burgemeester die ontmaskerd zijn in de Media: zie: Het “Elite-Gangster Billboard  van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”.
Volgens Wim Derksen, voormalig hoogleraar bestuurskunde, hoeft Pauline Krikke er niet op te rekenen dat ze nog snel een ‘VVD-Bende-baan’ in de Rat in pak politiek zal vinden. ,,Ze draagt nu het stempel ‘mislukte burgemeester van Den Haag’ met zich mee’’, legt hij uit. ,,Ze kan het beter in een andere corrupte branche zoeken net als de ex VVD Ministers  ‘Yab Yum Hennis’ ( schuldig aan 3 x dood door schuld), ‘ Elite Zorg-Maffia echtpaar-Schulzts’ en  Beroepsleugenaar& Oolrogs Hitser Zijlstra.’’