( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Niks is Zwart Wit: Brown c.s. te gast bij AIVD om zijn klacht tegen Bas van Hout toe te lichten en werd gelijk staande gehouden door de beveiliging& Straatcommentaar op Prinsjesdag en de ‘Slaven-Gouden Koets’ van ‘Taxfree-VOC-King Willem'(Video)&’Queen Exotica- Maxima’. ( zie Video hiervoor) .
Wij beschouwen de AIVD  (net als de ‘Staats-AIVD-NPO’)als één van de steunpilaren en handhavers van de corrupte en meedogenloze corrupte Gevestigde Orde: De ‘Taxfree-Royal-Ultra- Rijken-Elite Gangsters’ worden nog Rijker en de Armen worden nog armer (Video). De ‘Subsidie-Vreter & Loverboy’ van GroenLinksRechts-”Deep-State-Burgemeester Halsema  legt het uit(Video). Maar voor dat voorgaande punt waren wij niet bij de AIVD. Wij waren daar om onze klacht tegen D66 ‘DDR Minister-Censuur-Queen–Ollongren’ de Elite-(pedo)- Maffia -Zet-Boss(Video)van  de AIVD en hun ‘Judas-AIVD-Miljonair-Hoerenjong-Bruin Rat-Bas van Hout-journalist’ en onze schadevergoeding eis van 2,4 miljoen euro in deze toe te toelichten.

Zie:Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD &Informant Van Hout op grond van o.a.uitlokking van Moord(Video)en zie: “Naar aanleiding van de hoorzitting d.d.17 september 2019, inzake mijn klacht tegen de Minister, de AIVD en Van Hout, c.s. zend ik u hierbij een historisch overzicht ( niet uitputtend) van de misdaden en onrechtmatige daden die Van Hout systematisch straffeloos heeft gepleegd tegen ondergetekende en zijn familie, kennissen en zakenrelaties op grond van zijn AIVD-Status( Video)” (-).

Brown stelde en publiceerde  al in 2019 :Peter R. de Vries ook AIVD-Spion sinds 1980.

Corrupte Voorzitter Raad voor Journalistiek &Stimuleringsfonds voort Journalistiek Frits van Exter’ is ook ‘AIVD- informant’ blijkens o.a. zijn verdediging van Bas van Hout(Video).
Niks is zwart wit en overal zijn goede en slechte mensen zelfs bij de AIVD van ‘Acadabra- Dick Schoof’ en D66‘DDR-Censuur-Queen Ollongren’ hebben wij gisteren weer eens ervaren. Voordat wij in het AID Hoofdkantoor waren, dat overigens beveiligd  is als een Bunker en binnen en buiten vol hangt met ‘Big Brother-is watching you- camera’s ‘zorgde wij nog voor een kleine opschudding, toen wij in een passage straatje tussen de gebouwen vol verbazing  alle camera’s op de  m2 aan het tellen waren ( zie Video.Aangekomen bij de ingang voor bezoekers moesten wij na eerst onze namen noemen bij een intercom met camera voor een één persoon ‘s mini draaideur met kogelvrij glas. Nadat wij één voor één door die mini draaideur waren ‘gekropen’ kwamen wij in een Bomvrije kleine ruimte die ook weer vol hing met camera’s. Na enige tijd wachten ging de immense dikke bomvrije deur van een halve meter automatisch met sinister sissend geluid langzaam open en konden wij wederom één voor één  de Bomvrije ruimte in waar een aantal beveiliging ’s medewerkers stonden. De ruimte was net als op Schiphol uitgerust met een band met scanapparaat en een Detectie-poort waar wij door heen moesten lopen. Na deze toch wel bijzondere één voor één ‘007-binnenkomst’ werden wij uiterst hoffelijk opgewacht door één van de ambtenaren die de hoorzitting leidde. Het voorgaande was op zich een interessante ervaring. Wij moesten beide naar de toilet voor de hoorzitting. En diegene die mij vergezelde vroeg aan onze begeleider of er ook zo veel ‘OO7-camera’s’ in de toilet- (pot) hingen. Hij kon er ook wel om lachen net als wij.

Niks is Zwart Wit en niks is wat het lijkt:EVERYONE is on the list: Snowden says no ‘innocents’ in mass surveillance world.

Echte Journalisten zoals Manning, Hammond, Assange zitten in de cel of worden geboycot en aangevallen door de Gevestigde Orde Pers(Video.

‘Taxfree-Parasieten Prins Charles&King Willem&’Elite-Rapist-Pedo’s dankbaar voor de ‘Misdaden& Fake News’ van hun Inlichtingendiensten(Video)

Wij hadden ons ingesteld op een pittig gesprek met mes op tafel en een botsing tussen twee Werelden met inachtneming de algemene regels van fatsoen’s normen in het sociaal verkeer.Die van de AIVD van ‘Acacabra-Dick Schoof‘ en Ollongren en ‘Judas-Moordenaar-Van Hout’ en die van het ‘Straat-Verzet’. Maar niks van dat alles. Diegene die de hoorzitting leidde, een man en een vrouw, beide juristen waren gewoon fatsoenlijk en zelfs toegegeven plezierig in gesprek en openminded, weldenkende mensen die zeer gericht ter zake doende vragen stelde zonder vooroordeel en zich zeer goed hadden voorbereid en ingelezen in het dossier ( zelfs nog mij oude correspondentie 2009 met de AIVD, inzake mijn AIVD–dossier). Dat hebben wij wel anders meegemaakt in die hoge( corrupte) ambtelijke juristen kringen. Zo had de corrupte gluiperige, onmenselijke Voorzitter van het  schadefonds  voor geweldmisdrijven Goossens(Video) ,die tevens Raadsheer is bij het Hof te Arnhem van het Kaliber ‘Killer-Raadsheer’ uit de ‘SBS-Judas-Raadkamer’ van Politie-informant& Junkie-Peter R., de Vries(Video) is bij het hof te Arnhem niet het hele dossier gelezen in een zaak waar ik optreed als gevolmachtigde van een slachtoffer van extreem groepsgeweld. En dat vond de corrupte, selectief blinde Voorzitter Goossens ook niet eens nodig toen ik hem daar tijdens een Hoorzitting op het wees(Video) . Uiteraard gaven de twee AIVD juristen op onze vragen geen antwoord. Zo vroegen wij bijv. wie bij de AIVD heeft in Godsnaam de op een graat na debiele algemeen bekende Stalker Bas van Hout in dienst heeft genomen? Ook stelde wij o.a. dat Van Hout keihard loog  in zijn ‘bevriende’ (corrupte) media o.a. bij de ‘Subsidie -Miljonair-Ratje Jaknikker- BNN/VARA-Jeroen Pauw’ (Video)en de bejaarde ‘GOED-MENSEN-Volkskrant'(Video), toen hij beweerde nooit betaald te zijn voorzijn stiekeme ‘Judas-werkzaamheden’ vermomd als journalist door de AIVD. En dat de zwarte betalingen voor zijn jarenlange ‘Judas-werkzaamheden’ aan Van Hout zijn ingeboekt als onkostenvergoeding( lees: Fraude). En ook op die stelling kregen wij geen antwoord. Ook stelde wij dat de zogenaamde schadevergoeding van 860.000,- euro die aan Van Hout is uitbetaald door de Staat, c.q. Minister Ollongren c.q. de AIVD een verkapte vorm van zwijggeld is. En ook op die stelling kregen wij geen antwoord en daar hadden wij wel op gerekend en derhalve geen enkele moeite mee.

Een geven (AIVD)-paard niet in de bek kijken zit niet in de beperkte Hersen inhoud  van Van Hout.

De AIVD moet natuurlijk  wel dat bepaalde (misdaad) zaken geheim houden, alhoewel  ‘AIVD Informant Van Hout’, ondanks dat AIVD hem  jarenlang riant zwart heeft betaald en Miljonair hebben gemaakt met zijn smeercampagne:” Ga nooit in Zee met de AIVD” tegen de AIVD  daar lak aan heeft als rand debiele psychopaat. M.a.w. het gezegde een geven paard niet in de bek kijken is niet besteed aan de ‘Judas-Psycho Van Hout’. Sterker nog Van Hout  heeft het ‘AIVD-Paard’ dat hem ‘Taxfree-Miljonair’ heeft gemaakt om zijn mond te houden als echte Judas als stront voor dank de Tanden uit de bek getrapt!

Noot
Spion op elke nieuwsredactie?
Volgens journalist Frénk van der Linden huist er op iedere nieuwsredactie in Nederland een spion, een informant van de AIVD. De journalist vroeg enkele jaren geleden zijn dossier op en kwam erachter dat een groot deel onleesbaar was gemaakt. Een collega van het blad De Tijd had de informatie destijds doorgespeeld naar de AIVD. In EénVandaag een gesprek met van der Linden en NVJ-secretaris Thomas Bruning.