( van onze Internationale  ‘Zelf-vermoord- Taxfree-Royal-Elite -Pedo –Doofpot’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIRWie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Pedo-Elite’ zoals Poch, Wilders & Brown

Murdered ‘Royal-Elite -Pedo -Pimp -Epstein ‘ with one of his Clients ‘Pedo- Rapits- Prince Andrew,.

&Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’(Video).

‘Parasiet Sarah Ferguson’, de ex-vrouw en ex Prinses van de ‘Parasiet-Taxfree-Royal-Elite-Pedo-Rapist Prins Andrew’ is enkele jaren geleden bedreigd en gechanteerd door de serie ‘Elite-Pedo- Rapist-Taxfree-Miljardair Epstein’. De ‘Taxfree-miljardair-chanteur’ was er niet van gediend dat ‘Parasiet-Prinses Fergie’ hem publiekelijk een Pedofiel& Rapist had genoemd. De CIA,MI6  en de AIVD( Video) wisten al die jaren dat de ‘Elite-Pedo-Pimp- Epstein’ zijn  massa misdaden pleegde natuurlijk weer eens zogenaamd van niets(Kuch).

Hundreds ‘Royal-Elite- Pedo-Rapist’ be implicated: Rutte&Co: het is niet Oké, het hoort in de ‘Demmink&Mh17-Doofpot’ (Video).

 

Niet alleen  ‘Pedo Rapist-Prins Andrew’ had nauwe misdadige contacten met Epstein en zijn geëxploiteerde ‘Sex-Slaaf-kinderen’ maar ook Fergie en ontelbare andere ‘Elite-Pedofielen’  a La Trump, Bill Clinton, Demmink en Ed Nijpels hebben regelmatig duistere Rapits contacten gehad met de ’Rapist-Pedo-miljardair en zijn kinderen ’.

Het ‘Doen- NL’ van Rutte is een Paradijs voor ‘Buitenlandse’ Pimps die Pedo’s van jonge meisjes voorzien(Video)

Op het hoogtepunt van haar persoonlijke schuldencrisis schakelde ze dan ook de hulp in van o.a. de ‘Elite Pimp& Chanteur Epstein’ en ‘leende’ zij  naar eigen zegge slechts 15.000 pond van hem om ’enkele persoonlijke schulden’ af te lossen die zij had bij wat peperdure restaurants. In werkelijkheid heeft zijn tonnen van hem ‘geleed’ in ruil voor informatie over het Koningshuis en de Engelse en Nederlands ‘Taxfree-(Royal)-Pedo Elite’, want zij smeet met geld net als dat ‘Queen Exotica  Maxima’  dat doet .Die laatste Royal- Parasiet- Maxima onderhoudt overigens duister banden met o.a. de ‘Massa- Moordenaar& Rapist &Pedofiel Prince Salman'(Video). Die heeft een Harem vol met te jonge meisjes(kinderen) in de naam van Allaha en God kind bruidje genoemd.

Creepy Elite Pedo-Rapist- dresscode’: ‘Pedo Bill Clinton’& ‘VVD- Massa-Moordenaar CEO-Shell- Gerrit Zalm’ dragen zelfde blauwe Drag Queen Jurk(Video).

PvdA Horror ‘Villa-Bordela’ van Timmermans’ staat te koop met Dark Room & Callgirl Saar van Bueren& PvdA-‘MOOIWEER Pooier Samsom (Video)  

Geen Justitie deal voor ‘Royal-Elite -Pedo-Pimp& Blackmailer Epstein ,maar ‘Zelf-vermoord’ in de cel(Video).

Al in 2011, toen de  inmiddels ‘Zelf-vermoorde Elite- Pimp- Epstein’ eerder het middelpunt werd van een groot’ Royal-Elite-Pedo-Rapist- seksschandaal’ dat de Doofpot inging , moest Fergie toegeven ’ duistere zaken’ te hebben gedaan met  Pimp Epstein. Ze kwam al snel met een verklaring een gigantische fout te hebben gemaakt dat het in de media kwam.„,Ik vind het persoonlijk heel erg dat ik op welke manier dan ook met Jeffrey Epstein te maken heb gekregen,maar niet met mijn ex man Pedo Andrew. Ik verafschuw pedofilie en misbruik van kinderen(kuch) en besef dat het een enorme inschattingsfout van mijn kant is geweest met hem in zee te gaan voor poen. Ik kan niet zeggen hoe berouwvol ik ben(kuch). Zodra ik daartoe in de gelegenheid ben zal ik het geld (nooit) terugbetalen en dan zal ik nooit meer iets met Jeffrey Epstein te maken hebben.’’ Volgens bronnen van de Daily Mail was de ‘Elite- Pedo Pimp Epstein’ woedend dat zijn  Fergie had gesuggereerd dat hij een ‘Rapist-pedofiel’ was. Hij zou haar vervolgens hebben gedwongen met een nieuwe verklaring waarmee ze haar eerdere uitspraken zou terugtrekken. „Epstein was heel gemeen en zeer agressief en dreigde mijn vuile Parasieten( bizarre sexs) was buiten te hangen. Maar Ferguson bleef bij haar standpunt, ondanks de druk die op haar werd uitgeoefend(kuch).” Epstein dreigde vervolgens haar voor de rechter te slepen, maar ze weigerde te buigen. Van een rechtszaak of aanklacht tegen Ferguson is het dan ook nooit gekomen daar had de ‘Elite-Pedo – Beschermvrouw-Taxfree-Queen Elizabeth’(Video) een corrupt ‘Klasse Justitie-stokje’ voor gestoken .

Puppet Trump offers to Pimp out our military to his Saudi Mass Killers-masters. Koningin Maxima & Hofnar-Rutte & D66 Sophie in ’t Veld het is Ok(Video)Stem van de Straat  Stands with  Tulsi Gabberd: Steun onze Held Tulsi Gabberd : Power to the People& Aloha met Gabberd als President(Video).

 

Opmerking van Algemene importantie :LOL en Schokkend:Het ‘Royal-Parasieten-Prinsjesdag’ met Liegende King Willem belooft weer gouden bergen(Video).

Vanmiddag Videoreportage en verslag van de Stem van de Straat met commentaar op de perdure ‘Hoedjes-Prinsjesdag’ van het  voor met verdeel corrupte ‘Politiek& Royal-Tuig’ en hun Media Outlet  de ‘Staats-AIVD-Frits -Exter-NPO ‘(Video) en Brown bezoekt AIVD Hoofd-Bunker om zijn klacht en eis van 2,4 miljoen euro  tegen/van  ‘D66 DDR66-Censuur Queen Minsister-Ollongren’ en de AIVD met hun ‘Judas-informant- Miljonair – Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout-Journalist’.