( Van onze’ ontspoorde- Junkie & Wapen- GroenLinksRechts’ redactie i.s.m. onze ‘VVD Klasse- (Pedo)- Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de NRC(Video).Waanzin:
Het is ook de corrupte en schaamteloze ‘GroenLinksRechts-“Deep State”- Burgemeester Halsema’ die ook de Rechtstaat aantast om niet haar taken als Burgemeester en hoofd van de Politie ( driehoek)zolang haar man en haar zoon en zij zelf verdachten zijn van wapenbezit en deze misdaad-zaak nog voor de rechter moet worden gebracht over te dragen aan de Loco Burgemeester. En Halsema dient zich te onthouden van commentaar in de corrupte ‘dr. Goebbels-Mainstream-AIVD-Media’ (Video)names Amsterdam en de nabestaanden van de laf  vermoorde integere advocaat Derk Wiersum is, die zich altijd heeft ingezet voor de mensenrechten en de Under Dog( Laagset Klasse) en weg te blijven van het plaats delict. Helemaal  omdat er illegale wapens die bij haar in de ambtswoning lagen of wie zal het zeggen nog liggen in het spel zijn zoals met de verschrikkelijke, laffe moord op de advocaat in Amsterdam. Maar niets van dat alles. Halsema  is niet alleen een ‘Doofpot-Hoer’,maar ook nog een extreem goedkope ‘Sensatie- Hoer, want ze stond in no time bij het plaats delict van de vermoorde advocaat voor het ‘Judas-foto-Jank- plaatje en haar wan en misdadig gedrag tast de Rechtstaat extreem aan.

Derk Wiersum was trouwens niet de eerste advocaat die vermoord is in Nederland, want dat was Evert Hingst in Amsterdam .Toen was de corrupte Gevestigde Orde en hun ‘dr. Goebbels-Mainstream media’ niet geschokt en was volgen hun de Rechtstaat niet aangetast.Tja verschil moet er wezen. De ene moord is niet de andere.
Helemaal gênant was het walgelijke ‘Nep en fop-Huil-optreden’ van de corrupte altijd liegende Minister van Justitie de ‘CDA-Gestapo –Generaal-Grapperhaus’. Die mocht weer zijn leugens brallen voor de ‘Staats-AIVD-NPO(Video)’ dat hij geshockt was van de Moord op Derk Wiersum  en een heel politieteam inleven heeft geroepen voor bescherming van advocaten. Mosterd na de maaltijd voor Derk Wiersum .De werkelijke reden dat hij geschokt was is dat hij verzaakt had om Derk Wiersum naar behoren te beschermen, terwijl er al sterke signalen waren dat Derk Wiersum Levensgevaar liep en dat kon hem weleens zijn Duivelse baantje gaan kosten.