(van onze ‘PvdA-Hoertjes- Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA Horror ‘Villa-Bordela’ van MH17 Huil-Komediant -Timmermans’ staat te koop met Dark Room & Callgirl Saar van Bueren(Video).

De minachting  van de Staats-NPO en de PvdA voor het kaal gepulkte Klootjes Volk of te wel de door de VVD-misdaadgroep genoemde Labbekakken kent geen grenzen. Het  corrupte ‘Rat in pak- Zakkenvullers-Banencarousel’  is gewoon open en bloot en men hoort er geen  kritisch woord over bij de ‘dr. Goebbels- Staats-NPO’ van Elite-Maffia Zet-boss  Pimp& Fraudeur  Frans Klein en /of  de Talking Heads van de  corrupte en laffe Gevestigde Orde kranten ‘de  bejaarde -GOODMENSEN-Volkskrant’ , ‘Het bejaarde- PvdA-Vod Parool’ ,De ‘NSB-NRC’ en het  ‘reactionaire-Tokkie-Algemeen dagblad’.

Tusk slammed for throwing ‘dr. Goebbels-shade’ at Moscow and ignoring the EU’s own political prisoners like Assange & 60 million people in ‘poverty-Jail’(Video)

Diederik Samsom -The Great Pretender van ‘Imam-Samson’ tot Playboy tot ‘Waste management Elite-maffioso’(Video).

 

Analys Shows push for Green New deal Hindered by Silence of Corporate crime media.Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam(Video).

De extreem corrupte voormalig ‘PvdA-Hoertjes –leider Samsom’ was al aan een ‘Graai&Naai -Zakkenvullers- baantje’ geholpen door zijn voormalige pluk de massa kaal  gabber in crime ‘Taxfree-Shell- Rutte’ in het ‘Wast -Maffia-Management’,  maar  gaat  nu pas echt  aan de slag om zijn Zakken te Vullen& te Legen bij zijn  PvdA gabber in crime de wereldberoemde beruchte  ‘Mh17-Tokkie- Huil-Komediant Timmermans’ en zijn oude Pr woordvoeder ‘Callgrill Saar van Bueren’ in Brussel. Ook zijn staat al jaren vet betaald  op de’ EU-Graai&Naai-loonlijst’ van Timmermans. Hij wordt Stafchef Zakkenvullen& Legen van zijn partijgenoot bendelid Timmermans, die dinsdag is benoemd tot eurocommissaris ‘Nep en fop-Klimaatzaken’. In Brussel krijgt  de arbeiders verrader ‘Adolf  Eichmann -Samsom’ de leiding over het laffe en corrupte ambtenarenbestand en over zijn oude Pr woordvoerder Callgirl Saar van Bueren van “Deep State”- Super PvdA-hoer -Timmermans.

Samsom verloor eind 2016 de verkiezing om het lijsttrekkerschap van de PvdA van ‘Ping Pong – Asscher en is sindsdien niet meer openlijk politiek actief geweest als ‘NSB- landverrader’.

 

(Brown legt uit hoe de ‘Ping Pong –Democratie’ werkt en dat de grootste  Elite Maffiaboss van Nederland ‘Taxfree-Shell-VOC-Graai-King Willem; nooit zal worden vervolgd )

Graai &Naai-Klimaattafel Samsom en Pedo Nijpels declareerde bijna kwart miljoen euro, Wob-details onleesbaar(Bron: Geenstijl)

Wel deed Samsom vet betaald  ‘Nep en fop-advieswerk ‘voor een ‘Elite-Maffia-afvalbedrijf’ in Alkmaar en gaf hij ‘Nep en Fop lezingen’ en zat vaak als enige zijn  peperdure Callgirl  Saar van Bueren in de zaal met een  natte ‘Kassa- doos’ . Zijn voormalige en huidige  gabber in crime  PremierVVD Godfather&Hofnar- Rutte  an King Willem(Video) maakte hem vorig jaar met de Top VVD-er ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’(video)  Nep en fop-voorzitter van de zogeheten ‘Elite-Maffia- Klimaattafels’, een reeks ‘GroenLinksRechts& D66DDR66- Bral-bijeenkomsten’ waaruit dit jaar het  ‘Tesla- Elite Maffia- SUW- Femke Halsema-Bakfietsen-Klimaatakkoord’ volgde. Ook kwamen de Graaiers&Naaiers- Samson &Nijpels  uiteraard weer in opspraak  door misdadig riant  ‘onkosten’ te declareren Fraudeerde met die Tafels. Dat Graai& Naai Klimaat blijft in die Rat in pak(Video) kringen altijd het zelfde .

 

Saar  van Bueren de Callgirl van klantje Samsom gaat op zoek naar andere Graai &naai-baan. Misschien ‘Pr -woordvoeder’ wipper van Asscher? 

Overigens werd de naam van Callgirl Van Bueren in 2013 ook al genoemd toen Samsom in 2013 scheidde van zijn toenmalige ‘Geitenwollen-sokken-vrouwtje- ECO-Tineke’. Normaal is dat geen nieuws voor de corrupte en laffe Gevestigde Orde politieke redacties, maar de PvdA arbeiders verrader Samsom had in de ‘Huil-&lieg-PvdA -campagne’ in een  walgelijk verkiezingsspotje gehamerd op zijn gezinsleven  en zijn kinderen en met name zijn gehandicapte kind misbruikt tegen over de Kindloze Gay Gay in de kast Rutte .Toen, in 2013, waren er geruchten over een mogelijke  betaald affaire tussen Van Bueren en haar klantje Samsom. Maar dat is altijd hardnekkig ontkend. Ook nu trouwens nog. Tja schaamteloos liegen is de norm in die kringen. Van Bueren vertrok in het najaar van 2014 naar Brussel en werd lid van het ‘Graai en Naai-team’ van  de ‘Mh17- Huil -Komediant -Timmermans’. In de huidige Leugen-berichten van de  PvdA Geilneven Timmermans en Samsom wordt benadrukt dat Samsom en Saar pas een jaar een betaal relatie hebben en dat Saar nooit cocaïne gesnoven en geneukt heeft  met Timmermans .Voor hij in 2003 namens de PvdA-Hoertjes in de Tweede Kamer kwam, ‘werkte’ Samsom enige tijd bij Greenpeace met zijn voormalige ‘Geitenwollen- sokken -echtgenoot’ .En werd het echtpaar Samsom menigmaal waargenomen rond scheurende  in Amsterdam in een ‘SUW-GroenLinksRechts-Bakfiets’ van 15,000,- euro met hun invalide kind met een knalrood PvdA Hoedje op in het Fietsbakje. Zijn ‘Geitenwollen-sokken- vrouwtje’ met ‘Wollen- King Size onderbroek’  en invalide kind heeft de gewetenloze boef Samsom al lang en breed ingeruild voor de geraffineerde strak in het sexs-pak zittende cocaïne snuivende ‘Callgirl Saar van Bueren’ en scheurt hij sindsdien rond in een gratis ‘Pooiers –Bolide’ met een onderbetaalde chauffeur met beslagen ramen. Dat is pas Klimmaatverandering, niet dan?

Wilders volgt Steve Brown en doet ook aangifte wegens valsheid inschriften tegen het VVD-OM(Video).

KabinetRutte&Asscher beloont ‘Huil -Fransje Timmermans’ met nieuwe Europees –Graai-Commissaris’.

De ‘PvdA-Super Hoer- Mh17-Huil Komediant Timmermans  is corrupt tot op het bot en was o.a de altijd liegende minister van Buitenlandse Zaken in het tweede Pluk de massa kaal – cabinet- Taxfree-Shell-Rutte2 ‘ dat de PvdA-hoertjes  vormde samen met de VVD-misdaadgroep.  Play boy & Imam-Samsom was toen  de corrupte en laffe partijleider en fractievoorzitter en dat  leidde tot de grootste Verkiezing nederlaag van de PvdA ooit .En daar wordt hij sindsdien rijkelijk Duivels voor beloond door  o.a. de ‘Taxfree-Royal-Bilderberg-Elite’.

 CIA Trol-Joshua Wong posed with the CIA &MI6 Trao;-"Fake-White Helmets" head Raed Al Saleh (L), Kiev Mayor CIA Trol- Vitali Klitschko (R) and Iranian-Austrian-CIA Trol- political activist Mina Ahadi. © Reuters / Hannibal Hanschke
‘CIA- Trol-Joshua Wong’ posed with the CIA &MI6-“Fake-White Helmets”Killer- head Raed Al Saleh (L), Kiev Mayor ‘CIA Trol- Vitali Klitschko ‘(R) and’ Iranian-Austrian-CIA Trol- political ‘activist’ Mina Ahadi’. © Reuters / Hannibal Hanschke

Extra, Ondertussen :Wat ook nooit ziet bij de Staats-NPO en de Gevestigde Orde kanten Pro-CIA-Hong Kong rally in DC against ‘CHINAZI regime’(Video) being sponsored with US-CIA govt-linked money(Video)& Color revolutionaries of the world, unite! Hong Kong protest leader pictured with “White Helmets-Killer- boss”