(Van onze ‘PvdA-Hoertjes- Untergang -Ping Pong- wir sin wirde Da’  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gele Hesjes doodgezwegen door NPO, want ze waren te druk met het vieren van de overwinning’ van hun Rutte& ‘PvdA-EU-Zakkenvuller- Timmermans’(Video).
De‘PvdA- EU Zakkenvuller- MH17- Tokkie- Huil Komediant-Timmermans ’heeft net als de Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(Video) moeite met de verkoop van zijn Horror ‘Villa Bordela’.Timmermans woont zelf gratis met zijn huidige vrouw en zijn  ‘Callgirl Saar van Bueren’ en wat onderbetaalde  illegale te jonge vrouwelijke Vluchtelingen schoonmakers, die om de haverklap gedwongen mee moeten doen met de ‘Timmermans-Orgies’ in een miljoenen kostende Villa in België.

Geslaagde’ Top VVD- er ‘Rose-Pedo-Nijpels’ raakt ‘Horror-Villa’ niet kwijt(Video).

De Top VVD-er ‘Rose Pedo -Nijpels’ woont momenteel in een miljoenen euro kosten ‘Horror- GroenLinksRechts Grachtenpandtje’ zo bleek recentelijk toen daar was ‘ingebroken’, toen de Pedo weer eens op ‘Neuk- vakantie’ was en een schandknaapje op zijn pandje paste. Rara wie achter die inbraak zit. Ja mensen misdaad loont wel, mits lid van de juiste politieke misdaad partij in ‘Taxfree-Banana-Fraude-Nederland’ van altijd liegende de VVD ‘Godfather Rutte en zijn CU, D66, PvdA, GroenLinks en CDA bende(Video).

Georchestreerd spookproces de ‘MH17-Doofpot (Video) met de ‘PvdA- EU-Zakkenvuller-Tokkie-Huil Komediant Frans Timmermans ’(Video).

Timmermans-Effect’: Als de EU parlement Verkiezingen een Referendum waren geweest was de Uitslag ongeldig(Video). 
De‘PvdA- Hoertje-Timmermans’ is rijkelijk beloont en onderscheidingen voor zijn ‘Super- arbeiders-verraad’:Nep en Fop (Nazi & Oranje boven)- Onderscheidingen voor zijn ‘Mega-misdaden’ tegen de menselijkheid in dient van het fascistisch Groot Kapitaal(Video):
Uitreiking UM-eredoctoraat, 2015

In 2015 ontving Timmermans een eredoctoraatvan de Universiteit van Maastricht.

De PvdA’ EU-Vice-Voorzitter-MH17 Huil Komediant-Timmermans’ leeft als een echte extreem corrupte Salon socialist in een peperdure  Horror Villa–Bordela. En heeft zijn hele verrotte ‘NSB-leven’ er op los geneukt en gezopen ( en cocaine gesnoven) alsof hij de ‘Staats-Pooier & Nazi Prins Bernhard’ is. Aan ruimte, drank en cocaïne, vibrators, en ander bizar seks attributen geen gebrek in Horror huize Timmermans. De jaren 30- ‘Villa-Bordela’  heeft een ‘woon& neuk er op los-oppervlakte’ van maar liefst 270 vierkante meter. Zo veel ruimte, zo veel kamers, zo veel Horror verhalen. Zo hangt er bijv. een bizar schilderij van de Top VVD-er  ‘Shell-Massamoordenaar-Gerrit Zalm’ in een blauwe ‘Drag Queen -Pedo- Rapist-Epstein -Bill Clinton- jurk’ pontificaal in de woonkamer(Video).

Diederik Samsom -The Great Pretender van ‘Imam-Samson’ tot Playboy tot ‘Waste management maffioso’(Video).

De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1.(Video
De‘PvdA-Villa-Bordela’ van Fransje telt vijf ‘Horror- slaapkamers’en twee  ‘Rokoko- Pedo-Demmink & Onno Hoes-Wip er op los- badkamers. Voor de ‘PvdA- Horror-Elite-Maffia-familie-Timmermans’ geen overbodige luxe, want de corrupte perverse ‘PvdA-hoertjes –politicus’ heeft er net als de Staat-Pooier &Nazi- Prins Bernhard (Video) als een ‘Taxfree-Elite-Konijn ‘er  op los geneukt en heeft vier kinderen uit twee huwelijken Nederland en een groot aantal bastaard kinderen met name in de Derde Wereld en in Brussel.

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).
Dan sleept de oude viespeuk Timmermans ook nog altijd de Callgirl Saar van Bueren van de ex PvdA–Partijleider ‘Imam  Samsom ‘, die  ook zijn vrouw  en invalide kind heeft verlaten  en tegenwoordig zijn zakken aan het vullen is in de ‘Wit-Waste Maffia-Management'(Video) & Pedo- Ed Nijpels-Klimaat Maffia uit Brussel mee de ‘Villa-Bordela’ in.

PvdA voor(niet) eerlijk delen: Stal, kas,Darkroom en wijnkelder en Saar van Bueren.

Ook buiten ruimte genoeg. De  Horror Villa-Bordela ligt op een perceel van bijna 2000 vierkante meter. Een vrij glooiend stuk land, wat niet heel gek is in Zuid-Limburg. In de tuin staat ook nog een stal die omgebouwd is tot Crack hol en een kas waar de schoonmakers  in slapen. Wie denkt: ideaal voor paarden, moet twee keer nadenken. Het huis ligt namelijk middenin een woonwijk, iets ten zuiden van het stadscentrum en de buren klagen al jarenlang steen en been over de  liederlijke geluidsoverlast tot diep in nacht als PvdA-Heer op stand Timmermans eens in de zoveel tijd over is uit Brussel. Vooral zijn bijna dierlijk kreten in de nacht die door merg en been gaan:  ‘Ik kom Saar, ik Kom Saar en Stem PvdA‘ is de hele buurt meer dan een  doorn in het oog. Zijn zwaar onderbetaalde halve en/of hele illegale  Vluchtelingen Schoonmaaksters hebben ons laten weten dat als ‘PvdA-Heer Timmermans’ en liederlijk, corrupte perverse aanhang een weekend of een paar dagen over is uit Brussel de ‘Villa-Bordela’ zo vies als een derderangs illegale ‘Junkie- parenclub’ om schoon te maken. Zoals een goed Horror ‘Elite-Maffia-Villa ‘ betaamt is huize Timmermans voorzien van een wijnkelder en een echte ‘Onno-Hoes-Dark Room’. De zolder is verbouwd tot een grote’ Neuk& Orgie -slaapkamer’ met eigen ‘Rokoko-badkamer’ en door kijkspiegels waar Fransje behangen met al zijn ‘Nep & Fop-onderscheidingen’ in een drie maten te kleine leren Speedo met zweepje in de hand vaak achter zit samen met Saar die verkleedt is al Konijn en bijv. Onno Hoes die verkleed is als VVD Burgemeester en/of de PVDA ‘Junkie Neuker- Rob Oudkerk’ en/of ‘Pedo- Ed Nijpels’, en/of ‘Elite-Schandknaap-Penthouse-Pechthold’, etc. cocaine te snuiven en elkaar volledig  uit elkaar rukken.

Opnieuw in de verkoop:60 miljoen EU Burgers leven onder armoedegrens(Video), kan Timmermans&Co wat schelen.


Het is niet de eerste keer dat de ‘Villa- Bordela’ te koop staat. In 2015 verhuisde het ‘PvdA-Elite-Maffia-gezin ‘naar  een ‘Villa Bordela’ in Brussel, de  duistere Duivelse plek waar de corrupte ‘PvdA- Eurocommissaris’ werkt zijn Zakken vult en dagelijks Graait& Naait en ‘Jan met de Pet’ kaal plukt. De levensgevaarlijke psychopaat Timmermans raakte het aan de straatstenen niet kwijt net als ‘Pedo- Nijpels’ en besloot het een jaar later uit de verkoop te halen, schreef Bekendeburen.nl toen. Tja, wie wil er  nou in zo’ een beruchte Horror ‘Villa Bordela’ wonen van zo een walgelijke  ‘Super-arbeidersverrader’ als PvdA-er ‘NSB-er Timmermans’ en/of ‘Pedo- Ed Nijpels’. Inmiddels staat de ‘Villa-Bordela’ van Fransje weer op Funda, voor dezelfde vraagprijs als toen: 795.000 euro. Dat is fors meer dan de 575.000 euro die Timmermans en zijn vrouw er in 2010 voor hebben betaald met ‘bloed-poen’ van de’ ING-Witwas-Misdaadbank.

Top ‘ING-Bankier-Gangster Hamers ‘koopt tijd met de Kop van Bendelid Timmermans(Video) 

Op de Villa Bordela rust een ‘Witwas-ING misdaadbank-hypotheek’ van zijn oude gabber in crime de ‘CDA-Rat& Kuttenvanger -Balkenende’ van 700.000 euro, zo is te zien in de kadastrale gegevens. Het lijkt er dus op dat er voor meer dan 100.000 euro zwart is verbouwd door zwaar onderbetaalde ‘Plof-kip-Polen ‘ aan de Horror ‘Villa Bordela. Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit en dat ‘Boy Baudet’ wordt gesponsord voor meer dan een miljoen  door de ‘Taxfree- Uber-misdaadgroep’ met als CEO de corrupte Top VVD-Mega-Zakkenvuller Nelly Kroes:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Café Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Opmerking van algemene importantie: Binnenkort schokkend artikel en video reportage met de corrupte  liegende  misdadige Griffie medewerker Toonen in de hoofdrol: Rechtbank Amsterdam  sector Bestuursrecht/ VVD-Volksgerichtshof gaat naast de gebruikelijke ‘Kafka proces methode in de kansloze zaak Brown tegen het corrupte Schadefonds Geweldsmisdrijven met VVD-Volksgerichtshof Rechter Goossens(Video) en Steve Brown Beroepscrimineel’ (Video) nu ook met de corrupte en laffe’ VVD-Voorzieningen-Flits-Klasse -Justitie-rechter mr A.C. Loman’ Nacht und Nebel.