(ing Door ing Steve Brown (Underground Presentator, Hoofdredacteur, Volksgangster,Vlogger,
Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker, etc,etc, etcetera)

AMSTERDAM-NOIR-Na een langdurige moedige strijd tegen ‘de Rat in Pak & Media-Maffia& Zwarte Tuig in Toga- ziekte’ en de Taxfree-Ultra-Rijken- Elite-Rapits-Pedo’s a La Epstein en Prins Endrew  is Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  (Februari 2006-† Juli 2019) & De Stem van de Straat (Augustus 2016- † Juli 2019) van ons heen gegaan.

Tijdens de ‘Wordt Wakker- Grafrede’ van ex Underground Presentator v.d. Stem van de Straat & Hoofdredacteur van Volksnieuws ing Steve Brown komen o.a. ‘Taxfree-Elite-Rapist’ Pedo’s’  Ed Nijpels, Prins Endrew, Demmink, Esptein ,Clinton,etc(Video), de ‘VVD Misdaadgroep’ met ‘Godfather Rutte’& Staats-NOS , de Rat pak corruptie , de  ‘Judas-AIVD-Miljonair-Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout ‘en zijn D66 ‘DDR66- Maffia Boss de ‘Censuur-Queen – Ollongren(Video). En de eindeloze ‘Steel de Olie-Oorlogen’ van de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Pedo-Rapist-Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree-Graai-Shell- King Willem’&‘Queen Exotica Maximale’,(Video)‘ de VVD Griezel-Fred Teeven’, de ‘Nep en Fop Christen’ CDA’ Gestapo-Generaal  Justitie -Minister Grapperhaus’& ‘VVD-Pedo-Elite Gangster- Justitie- Minister Dekker(Video) en het altijd liegen van hun corrupte en laffe MSM ter spraken. Ook kondigt Brown aan dat er een schokkende Docu en Zwartboek aankomt over de extreme corruptie van het onmenselijke ‘Nep en fop-Schadefonds voor geweldsmisdrijven ’( met o.a. de corrupte schaamteloze ‘Beslisser’ mevr. F. Puriel & medische adviseur Kwakzalver Westra) die in vereniging( collusie) met een bepaald corrupt gedeelte van het OM slachtoffers van dodelijk geweld hun rechtens toekomende schadevergoeding niet uitkeert, omdat de laffe daders bijv. ‘bevriend’ zijn met bepaalde corrupte Amsterdamse politie(o.a. mevr. Romijn & dhr. Verhaal) en corrupte ‘Advies-politie voor ‘bevriende-geweld-criminelen’ Kickbokser B. van Tricht, Schouten en Giezen te Maarssen (zonder geheugen) en/of de ‘Riool-Showbizz- Lynch- Holleeder-Justitie’( o.a. OvJ Vliet)(Video).tDe Gouwe Ouwe  Slipperdiedoeda van mij onder de laffe reet van ‘Junkie-Hoerenloper&Politie-Informant -Peter R. de Vries’ verstoort de Grafrede .‘Allesdeskundige Joke’ &’Sylvia de Godmother’ van de Pijp zijn aanwezig voor eeuwig als ‘Top Less -Engelen’ en nog veel meer wat u bij geen een andere Grafrede zou horen.

Tot Slot: Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee, en Bergen ontmoeten Elkaar nooit, maar mensen altijd ,Power to the People  & Waarheid en tot u in de Straf de armen maatschappij van ‘Taxfree-Shell- Rutte& CU, D666, CDA-Co’.Zie ook in dit verband:“De Stem van de Straat Stopt 😱 met Hilarische Hoogtepunten en Speciale Gasten.(Video).

Noot: De Commissie Schadefond Geweldsmisdrijven wordt geleid door een stel sluwe en listige’ Rat in pak- lieden’ met allemaal meerdere Petten op en zijn stuk voor stuk (NSB)-Steunpilaren van de Corrupte Vestigde Orde en zouden als het Natuurecht( of de Rule of Law) van kracht was met zijn allen in de cel en/of een zwaar beveiligde  Tbs-Kliniek zitten.

“Het corrupte en laffe  Schadefonds is geen zelfstandig bestuursorgaan ,waarin het neusje van de zalm van het Zwarte Tuig in Toga opteert en is opgericht in 1976. Het valt onder het Ministerie van Klasse Justitie en Veiligheid voor de Rijken. Zij financiert het Schadefonds en wij leggen verantwoording af aan het extreem corrupte (VVD&CDA)- ministerie.(Bron: Het Schadefonds)  en dus niet aan het Volk en de slachtoffers van geweld. De corrupte  ‘(MH17)-commissie(video) –Schadefonds- Geweldsmisdrijven’ bestaat uit tien onafhankelijke door de corrupte (VVD) -Ministers van het altijd liegende Type ‘Bral-Opstelten’ & ‘Fraudeur van der Steur’ van  Klasse Justitie en Veiligheid voor de ‘Taxfree Rijken’  benoemde leden in zoals in bovengenoemde zaak dhr. Mr L.C.P Goossens( tevens Straf-Rechter), over. mr J.R. Dierx, dhr. prof.dr.C.H.C.J. van Nijnatten, dhr. mr. O.P.G. Vos(tevens Bestuursrechter) ,mevr. mr. Drs. E.A.M. Govers. Deze corrupte onafhankelijke commissie stelt het wan en misdadige beleid voor de eenmalige uitkeringen van het Schadefonds vast zoals op een misdadige wijze  omschreven door The Critical Legal Studies Movement en het boek:”  Straf de armen” van Loïc Wacquant (Nîmes 1960) is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs. En zie in dit verband de “Steve Brown brengt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en De Stem van de Straat ten Grave!” hiervoor. De gewetenlozen en corrupte Juristen van het Schadefonds nemen bij aanvragen namens de corrupte onmenselijke commissie en het corrupte gedeelte van het OM de beslissing over een uitkering. Tekent een slachtoffer bezwaar aan tegen deze beslissing dan is hij of zij zo goed als kansloos, dan oordeelt de corrupte commissie zelf over het bezwaarschrift. De corrupte commissie komt maandelijks bijeen om bezwaren van slachtoffers met List & Bedrog te behandelen in overleg met het corrupte gedeelte van het OM om over het algemeen hun rechtens toekomende schadevergoeding te onthouden en/of ze af te schepen met een ‘Klootjesvolk- Fooitje’. U kunt na de rechtszaken in deze alles nalezen in het komende ‘Beerput-Zwartboek’ en zien in een Docu.