(van onze ‘Wie neukt wie& Snuift -Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Western World leaders Pedo’s & Rapist-Bill Clinton and Trump snagged in‘Pedo-Epstein-Elite-sex-trafficking ring’(Video).
Sinds de ‘Pedo-Metoo-Riool-Showbizz-Job Gosschalk’ onder vuur kwam te liggen nadat hij door verschillende acteurs en werknemers en vele andere werd beschuldigd van seksueel ‘(Pedo)-Metoo-misdadig-gedrag’ is de voormalig  machtige castingdirecteur nog maar weinig in Nederland. Waarom is hij eigenlijk nooit gearresteerd ? Vraag dat aan de VVD en CDA Klasse -(Pedo)-Justitie Ministers ‘Elite-Gangster Dekker’& Gestapo- Generaal- Graperhaus(Video).Hij schijnt nu net als de ex OM Boss en Top VVD-er & Pedo Rapist- Demmink woonachtig te zijn in ‘Pedo-Paradise- Cambodja’(Video).

Gevestigde Orde Politiek is moreel failliet:’Penthouse-Pechthold’ gaat ‘Strijkstok-renovatie’ Binnenhof begeleiden(Video).

Waarom financiert ‘Rutte & Co schijtfilms van het Kemna-Maffia-Kartel en ‘Schijt-Journalistieke-projecten’ van het corrupte Stimuleringsfonds(Video).

Inmiddels heeft hij hier zelfs officieel geen dak meer boven zijn hoofd. Mogelijk heeft hij net als de  D66 DDR66 ‘Elite-Pedo-Schandknaap- Pechthold’ ook een’Neuk-Pedo-Penthouse ‘op naam van een(Canadese )’Elite-Pedo-Ambassadeur’.Twee weken geleden was de ‘Pedo -Metoo-Gosschalk’ nog samen met ‘#Metoo-Johnny de Mol’ en de GroenLinks Rechts- ‘Treiter Burgemeester & Junkie Halsema de eregasten op de Junkie-bruiloft van  het BN-hoertje&Junkies Katja Schuurman en ‘Riool-Show Bagger- Kok Freek van Noortwijk’ en het is maar goed dat Job toen in  de ‘Parenclub -Tipi’ kon slapen neuken& snuiven.

Treiter-Burgemeester- Halsema’ houdt weer informatie in de Doofpot over Oplichter D66 Wethouder van Gils(Video)

Corrupte Ex OM-Boss Brouwer onderzoekt handelwijze van AIVD rond Haga Lyceum, maar niet de ‘AIVD-Informant Bas van Hout’ misdaden tegen Steve Brown(Video).


Vorige week werd bekend dat de ‘Treiter-Burgemeester’ van Amsterdam en eveneens Junkie Halsema,  en een goede ‘snuif&neuk-vriendin ‘van het ‘Riool-Showbizz- koppel’ is , het stel  ‘Nep en Fop-trouwde’. Zij heeft hen dus niet voor de wet in de echt verbonden, Nee, zo gek is Freek ook weer niet. Bij scheiding geen centjes voor Junkie-Katja.De ‘Treiter-Burgemeester Halsema’ droeg een  ‘Bling- Bling ketting’ die voorheen in het bezit was van de overleden PvdA Burgemeester de’ Islam- Fraude- King Ping’  en aards Volksverlakker & arbeiders verrader   Eberhard van der Laan. “Aangezien we het niet op die manier hebben gedaan, vond ik het juist heel mooi dat zij de regenboogketting van Eberhard van der Laan droeg”, aldus  een brallende stijf van de cocaïne  staande Schuurman. Ook bralde zij trots de videobeelden  gedeeld  verkocht te hebben  aan Riool-Shownieuws. Tja, de cocaïne  kost nou eenmaal pakken met poen.

‘Potloodventer & Junkie- Johnny de Mol’ Zieke geluiden weer met de Billen & Snikkeltje bloot.(Video).

De volgende ochtend kwam die kleine ‘#Metoo- Dwerg- Johnny Mol Jr. ‘helemaal  versuft in zijn blote billetjes de Tipi-tent uit gekropen met de regenboogketting van Eberhard om zijn nekje met een GroenLinks vlaggetje zwaaiend in zijn kleffe handje.

Heet van de Naald News:Het overlijden van ‘Viespeuk &Arbeidersverrader Wim Kok’ & PvdA Burgemeester Van der Laan  & Slotervaart ziekenhuis(Video).

Geslaagde’ Top VVD-er ‘Rose-Pedo-Nijpels’ raakt ‘Horror-Villa’ niet kwijt(Video).
De gevallen walgelijke castingdirecteur blijkt namelijk formeel helemaal geen huis meer te hebben in Nederland. Gosschalk heeft zijn woon  ‘Pedo-Metoo -Neuk-& Snuif-boerderij’ in het Friese dorpje Pingjum vorige maand verkocht. Dat meldt ‘Riool-Shownieuws’ woensdagavond. ‘Pedo-Job’ kocht het riante  ‘Pees-onderkomen’ in 2016 voor 1,1 miljoen euro. Afgelopen juni verkocht hij de boerderij met 1 miljoen euro winst.’Pedo-Gosschalk’ lijkt hiermee definitief afscheid te nemen van Nederland, hij zou geen andere koopwoningen in Nederland hebben. Dat laatste is de Top VVD-er ‘Rose Ped Ed Nijpels’ nog niet gelukt, die zit nog steeds met zijn Pedo Pees-Hok in Friesland in zijn maag. De extreem corrupte Top VVD-er  Pedo-Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met  de Oerdomme Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video)

Ondertussen probeert de ‘Nep en Fop Christen -CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ vandaag weer voor de zoveelste met veel ‘Lieg&Bedrieg-Bombarie’ in zijn thuisblad de corrupte& laffe ‘oude NSB mannen- Vod- De Telegraaf  de boel af te leiden van in in al  zijn voegen krakende House of Taxfree-Royal-Elite- Pedo-Cards’ met de bekende ‘Kruimel- Volks-Drugs-criminelen’.