( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIRWillem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video).
Ik voorspelde al in 2015 dat Holleeder voordat hij was gearresteerd levenslang zou krijgen zonder enige hard bewijs, zie video hierna:

Hoeveel betaalde Justitie aan Peter R. en zussen Holleder om Willem levenslang te bezorgen(Video).

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout(Video).

Betaalde politie-informanten Peter R. de Vries, Peter La Serpe en Astrid Holleeder plegen meineed, maar niemand wordt gearresteerd(Video).
Ooit was de lafaard Peter R. de Vries als ‘politie-informant’ de beste (Judas)-vriend van de Heineken ontvoerders Cor van Hout en Willem Holleeder. Hij schreef in die tijd een( domme) ‘Jongens-Helden-roman’ genaamd de Heineken Ontvoerders en deelde de ‘Bloed-Winst’ met Cor &Willem. Het kan verkeren. Nu schreef hij samen de ‘Judas-Zus Astrid Holleeder’ een groot ‘Leugen-Boek’ over de rug van Willem Holleeder en samen hebben zij hem met hun ‘Justitie & AIVD- Bazen’ Levenslang  bezorgt.

Het ‘Riool-Show Lynch -(politiek)- vonnis’(Video) was al getikt voor de ‘Killer-Rechter- mr. F.M. Wieland,(voorzitter)) voordat de Rechtzaak was begonnen.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).
De schaamteloze, laffe en corrupte ‘Killer- King- Rechter -F.M. Wieland’ begint zijn ‘cirkel –motivering’ met zeer uitgebreid en langdurig te stellen dat de ‘Riool-Lynch-Media-Maffia’ met de hysterische ‘altijd liegende Judas-Zussen Holleeder’ als Kroongetuigen onder leiding van de eveneens altijd liegende ‘Super-Politie-informant- Peter R. de Vries ‘en al die andere corrupte altijd liegende AIVD& Justitie-Misdaadjournalisten John van den Heuvel, Paul Vlugts en ‘AIVD-Miljonair- Hoerenjong Bruine Rat- Bas van Hout’(Video), etc. geen wel  invloed heeft gehad op zijn ( Sprookjesbos)-vonnis. Het feit dat de ‘Killer Rechter mr. F.M. Wieland’ met deze de ‘Media heeft mij niet beïnvloed ‘ motivering start is het bewijs dat ‘Riool-‘Media- Heksen-jacht’ op Holleeder wel degelijk het vonnis heeft bepaalt, anders had hij het niet vermeld. Dat voorgaande feit moet namelijk voor zich spreken bij een integere Rechter. Anders gezegd als deze ‘Killer-Rechter- F.M. Wieland’ zich alleen op bewijzen en echte getuigen zou hebben gebaseerd had hij zich nooit gaan zitten vrij pleiten dat hij niet wel is beïnvloed door Media Maffia. Pikant het is een publiek geheim bij de Rechtbank Amsterdam dat Killer- King- Rechter -F.M. Wieland  alle drie de  Hysterische ‘Lieg &Judas-Boeken’ van Astrid Holleeder op zijn nacht kasje heeft staan.( zie ook in dit verband: De Stem van de Straat(Video) van deze week en verleden week: “De Ontmaskering van ‘AIVD &Justitie informanten-Peter R. de Vries & Bas van Hout & Minister Ollongren (2)”(  zie:Uitzending/Salto))

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat wordt De Vries ontmaskerd als Junkie(Video).
‘Killer-Rechter- F.M. Wieland’, een volle collega van de extreem corrupte ‘Killer Queen-Rechter Nienke de Weale’ van de ‘SBS-Judas-Raadkamer’ (Video) van ‘Joker Peter R. de Vries’ heeft zonder enig hard bewijs Willem Holleeder tot levenslang veroordeeld. Hij vind de (Judas)-getuigenissen van de Zussen Holleeder en Peter R de Vries aannemelijk. Nou, in de Middeleeuwen en vonden de (Kerkelijke) Rechters  het ook aannemelijk dat vrouwen Heksen waren en vermoorden ze de onschuldige vrouwen na een ‘Killer-proces’.  Het vonnis is een schending van de mensenrechten en de Rule of law en Holleeder zou per direct een spoed kortgeding moeten aanspannen tegen de Staat der Nederlanden en deze laffe en corrupte  ‘Killer-Rechter Wieland’ bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Maar wij adviseren Willem Holleeder dan wel om een echte onafhankelijk Top advocaat te nemen en dat zijn bijv. Mr P. van der Laar, Mr. Knoops en/of Mr Roethof.

Zie de video hierna dat de Raad voor Rechtspraak verklaart dat alle Rechters op de corrupte medewerkers Raadkamer lijst staan van ‘Junkie-Hoerenloper-& Politie-informant- Peter R. de Vries’ en alleen op grond van dat feit was Willem Holleeder kansloos: