(Van onze GVB-Klokkenluiders en onder ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema(Video).
De ‘Biecht’ van Wesemius aan God de Duivel is uitgelekt:
‘Rat in pak Wessemius’:” Ik ben bekend bij het GVB als Jan Aka de Swaffelaar ( niet te verwarren met de Hakkelaar) en ben fractie onder (kreuner) steuner bij de VVD-misdaadgroep in Hoorn/Blokker en ruim 30 jaar woonachtig in Hoorn/Blokker en dit jaar voor het eerst actief in de lokale corrupte politiek. Mijn ‘Rat-in pak-misdaad-ervaring’ en perverse Kontebonk interesse liggen op het vlak van “Wie Neukt Wie” bij het GVB te Amsterdam, personeel te intimideren en onder druk te zetten, indien zij hun mond open doen, worden ze ontslagen en Hopsa de Hongerbijstand in en ‘uiteten’ bij de Voedselbanken van de ‘PvdA -Kapo Klijnsma’.  Verder hoort bij mij geen Sociale Veiligheid, maar slecht zeer goed corrupt ‘Rat in pak-management’ voor vervoer en verkeer. Ik heb mij kandidaat gesteld als extreem corrupt ‘VVD-raadslid’, omdat ik graag mijn ‘Graai&Naai-bijdrage’ aan Hoorn wil leveren door daar een mooie en corrupte ‘VVD-stad’ van te maken aan het Markermeer. Hoorn/Blokker de stad waarin het fijn wonen en werken is voor de Hoge Klasse en de Hoge Midden Klasse en de Laagste Klasse Labbekakken zwaar onder de armoedegrens moet zien te overleven. Ik ben enthousiast, gemotiveerd en gedreven als een Duivel, vooral als het om “Wie Neukt Wie” gaat en om de Labbekakken tot zelfmoord te drijven, als het FF kan onder de Bus van onze ‘VVD Held & Crimefighter’ Drugsgeld -Witwasser&Uithuis-Pedo-Maffia -Jeugdzorg-Teeven’ (Video)   .

GVB-Rat in pak-Top’ is niet alleen crimineel, maar misbruikt ook zijn arbeiders als “Labbenkakken”(Video).

De VVD-misdaadgroep is voor zesde jaar 2018 op rij de meest corrupte partij van Nederland en wordt nog steeds niet verboden als criminele verenging, zoals wel bij de MotorClubs waar de gewone burger nooit een centje last van heeft  !

Zoek het verschil tussen Koningin Maxima & Ivanka Trump op de G20(Video).

Grote onrust op Werkvloer GVB (Tram) m.b.t. open conducteurcabines. ‘Maffia-GVB-Top’ & PVdA Wethouder Dijkstra: maakt ons wat uit!(Video)


Jan Wessemius:”Ben trots dat ik deel mag uit maken van deze corrupte lieg& bedrieg politieke- ‘VVD- bende’ en dit verder in mijn woonplaats Hoorn/Blokker kan toepassen.Het past bij mij te om in een dikke dure vette auto’s w.o. Mercedes te rijden, te graaien, baantjes toeschuiven aan mijn’ #metoo- vrouwelijke collega’s, onheus keuvelen en machtsmisbruik. De liberale  VVD-maffiapartij van onze altijd liegende ‘Godfather Rutte,’ ondersteund door mij, is alwéér de grootste integriteitsschender van het jaar. So What ! En toeval is dat niet, want deze mooie smoezelige bokaal wint de VVD-misdaadgroep nu al voor de zesde keer op rij en ik ondersteun dit. Het was ook weer geweldig om te zien hoe onze Mark als Hofnar van Koning Maxima haar verdedigde, omdat zij open en bloot een zwoele privé Tête-à-tête had op ‘Elite-Maffia-G20’ met Saudische kroonprins & Massamoordenaar Salman(Video)”.

Het ongelofelijke!GVB-Rat in pak-Top’ is niet alleen crimineel, maar misbruikt ook zijn arbeiders als “Labbenkakken”(Video).

De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema(Video).
Bange Bestuurders vertellen onze redactie dat hij een collega van het GVB (naam bekend bij de redactie) verbood om als raadslid c.q. duoraadslid in Amsterdam zich bij een (corrupte)politieke partij te scharen, het was volgens hem niet verenigbaar met zijn functie bij het GVB. Wat doet hijzelf deze Swaffelaar? “de pot verwijt de ketel “!

Wat heeft Eberhard van der Laan te verbergen in de GVB-Leaks(Video).
Jan Wessemius, zijn bijnaam is al vele jaren bij het GVB ”Jan de Swaffelaar” is volgens veel bestuurders een van de grootste Rat in Pak(Video) die in het GVB rondloopt. Op onze vergaderingen van mei/juni/juli/sept, afgelopen jaar, was er niet een van de 117 aanwezige die zich positief uitte over deze persoon. Het is ons dan ook een raadsel dat hij nog steeds met zijn dikke ‘Rat in pak- reet’en salaris op zijn functie zit en wordt omgeven met door en door verrotte ORC collega’s en DDR’66 Directie trollenkoningin van Huffelen, die nu ook met haar corrupte kop in de tweede kamer zit (salaris 230.000,–) hem de hand boven het hoofd houdt! Dezelfde ‘Graai&Naai-Directeur’die de achterlijke malloot ‘Robot-Trol- Rob -Jetten ’van DDR’66 zo verheerlijkt.Onze Jan de Swaffelaar Wessemius is corrupte manager geworden, nooit een vak geleerd, zijn handen staan verkeerd met zijn lege hersenpan, dat is onze Jan:

(ORC = dom achtig trolwezen)

Ons word verteld dat de vervoersmanagers onder bezielende corrupte leiding bestaande uit “Wie Neukt Wie” Jan de Swaffelaar Wessemius en debielen ORC W. Kaandorp, R. Collewijn en plofkip Elles Alves de Sousa-Kaldenbach, het ondergeschikt personeel op grove wijze intimideren. Op schriftelijke vragen door Metro, tram en busbestuurders aan Jan de Swaffelaar Wessemius en toenmalig corrupte Raad van Commissarissen Hans “koeke-Bakker” wordt niet op gereageerd.

GVB Leaks: GVB-al jaren de grootste misdaadgroep van Amsterdam en het Havenbedrijf van Rotterdam, ‘Mocro Maffia’ geschokt(Video).
In ons ter hand gestelde geheime stukken staat dat hoorzittingen met het rijdend personeel, indien zij niet meegingen met de voorgestelde roosters en andere zaken zij hun handen er af trekken en het werk gingen uitbesteden, wie zijn deze dame en heren dan wel? Wat doet de OR-GVB ? Uit diverse gesprekken horen wij steevast dat deze managers, op de “Wie Neukt Wie“ afdeling, Jan de Swaffelaar Wessemius voorop, in het verleden zich meermalig schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Diverse gesprekken hebben wij met bestuurders en kantoorpersoneel gehad, en wij gaan nooit over één nacht ijs, wij hebben meer dan 30 diverse personen persoonlijk gehoord waaronder; bestuurders, kantoorpersoneel en leidinggevende (iedereen anoniem), gesproken uit zijn directe omgeving, er zijn zoveel verhalen over deze vervoersmanager dat je niet anders kan constateren dat hier een keiharde kern van waarheid in zit.Op hun afdelingen van deze vervoersmanagers is het één rotte kliek van vriendjespolitiek en ‘Me-Too- affaires’, niemand durft zijn mond open te doen, op straffe van op staande voet ontslag. Algemeen is al jaren bekend dat Jan de Swaffelaar Wessemius vrouwen onder druk zet en indien zij niet met zijn grens overschrijdend gedrag meegaan ontslaat en wegpest, Personeel roept “Wie Neukt Wie”? is altijd de grote vraag. Zou zijn collega Ellis Alves binnenkort weer een nieuwe functie krijgen bij Jan de Swaffelaar Wessemius? Ook heeft onze redactie diverse rapporten overhandigd gekregen en met diverse bestuurders gesproken over deze personen van betreffende afdeling. De klachten die men aan ons vertelde waren ons inzien terecht ! “Bestuurders hebben een wettelijke plicht meldingen te maken van onveilige situaties en misstanden en stelselmatige intimidatie”.Al deze klachten rechtstreeks gericht aan Jan de Swaffelaar Wessemius, Elles Alves de Soussa – Kaldenbach, Ron Collewijn en Willem Kaandorp over niet-integer gedrag, onveiligheid, onrechtmatig handelen en misstanden en het stelselmatig intimideren van personenvervoerders etc., word niets meegedaan. Indien men terecht klaagt dreigen zij met het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Dit viertal houdt de gelederen gesloten en dekken elkaar! Hoe zij dat doen wordt ons uitgelegd…….. Ze vragen je poeslief om je klacht tijdens een persoonlijk gesprek te weerleggen. Daar zit dan vier man inclusief een stomme achterlijke idioot van HRM, dan wordt je persoonlijk onderhoud plotseling een functioneringsgesprek.

De aartsleugenaar “Jan de Swaffelaar Wessemius” .
Onze redactie kreeg diverse gesprekverslagen toegespeeld en ook in het (geheim) opgenomen bandgesprekken dat de weergave totaal anders was op papier. Wat blijkt ! dat deze persoon Jan de Swaffelaar Wessemius liegt en bedriegt alles bij elkaar en deze verslagen worden ook nog eens goedgekeurd door wederom een stomme achterlijke idioot van HRM. Er word dus de waarheid onrecht aangedaan, m.a.w. er word gefraudeerd ! Sinds de openbare Me-Too affaires zijn er nu links en rechts zeker geruchten van GVB’ers dat men overweegt om aangifte te doen op deze “Wie Neukt Wie” afdeling. Iedereen kan met zijn verhaal bij onze redactie terecht en word vertrouwelijk behandeld !

GVB Leaks; De’ Elite-Maffia- Managers’ van de afdeling vervoer worden nooit vervolg. 
Vriendjespolitiek is aan de orde van de dag op deze door en door rotte afdelingen. Men verteld dat het schering en inslag is, interne vacatures plotseling aan vriendjes (buitenstaanders worden weggegeven). Het schijnt dat de dochter van ORC kale Willem Kaandorp is plots van buitenaf aangenomen als reiziger informant. De OV zorg manager ORC R.Collewijn (ook een afgekeurde monteur) bezorgt zijn buurvrouw (ook MeToo?) ook een baan bij het GVB, kunnen zij s’avond indien zij bij elkaar een kopje suiker lenen nog even gezellig bijsabbelen? Ook Jan de Swaffelaar Wessemius schijnt volgens bronnen regelmatig zijn “swaffeltje” uit zijn broek te hebben gehaald en zijn collega’s vertellen ons anoniem dat er een relatie is die verder gaat dan op de werkvloer. Dit weet men al jaren op deze “Wie Neukt Wie” afdeling. Ze durven niets te ondernemen zij weten teveel van elkaar. Er word voor de hoertjes-banencarrousel functies gecreëerd in een dagdienst terwijl zij onregelmatigheidstoeslag ontvangen. Het stinkt aan alle kanten op deze “Wie neukt Wie” afdelingen. Het trieste van dit verhaal is dat zowel Collewijn, Wessemius en Kaandorp in gesprekken roepen (woordelijk) dat ze schijt hebben aan de bestuurders omdat ze toch maar een paar jaar hoeven, en wederom doet de OR niets. En als zij mij eruit gooien roept Jan de Swaffelaar dan moeten ze fors betalen ( van onze belastingcenten !).

‘GVB-Top-Gangsterin-Van Huffelen’ voor ‘Rent een D66-Hoer ‘naar de Eerste Kamer(Video).

Wat heeft de ‘Islam- Fraude- King Ping- Eberhard van der Laan'(Video) te verbergen in de GVB-Leaks(video).

Gevaarlijke situaties schering en inslag bij ‘GVB-misdaadgroep’ ! Mocro Maffia geschokt(Video).

Stem van de Straat-Amssterdam-Noir/SaltoTV: Burgemeester Halsema loog dat zij nooit Cocaïne gebruikte en AIVD-Van Hout& De Vries pleegde Moordaanslag op Brown(Video).
De ORC Kaandorp en Jan de Swaffelaar Wessemius stellen, dat als er vragen worden gesteld over roosterpercentage zij persoonlijk de toeslag over de laatste 5 jaar gaan terug vorderen met name bij de parttimer. Hoe hadden zij gedacht dit te doen? Voelen zij zich boven de directie verheven, deze mislukte ORC maffia managers? DE ORC Kaandorp (was een over het paard getilde trambestuurder en een zeer slechte) en is totaal ongeschikt voor zijn functie is de persoonlijke persiflage van een brugpieper die alshij zijn zin niet krijgt, met zijn voeten op de grond stampt en gaat drammen. Niet voor niets parkeert hij overal zijn auto een paar straten verder en heeft volgens zeggen rolluiken met camera’s op zijn woning laten plaatsen. Wij kregen te horen van bestuurders dat Jan de Swaffelaar Wessemius (omhooggevallen kaartjescontroleur) een aantal jaren geleden gesolliciteerd had als directeur bij Parkeertoezicht in Amsterdam. Volgens onze betrouwbare bronnen wilde de toenmalig Interim directeur van hem af, omdat hij ongeschikt was. Volgens onze betrouwbare bron en rapport van Directeur Drs. Mr. Prof. van de Wijngaerdes en Directeur (PvdA) geilneef Martin Gravelotte, (u weet wel die een boek uitgaf over neuken en pijpen op het stadhuis op kosten van de belastingbetaler) is niet doorgegaan, men was geschrokken over zijn gebrekkige communicatie Nederlands en beperkte Moeder- mavo 2 met hindernissen. Rapportages laat hij door een ander schrijven want zelf kan hij dit niet. Maar wel een dik salaris opstrijken! Toch mag hij op zijn functie blijven zitten en houdt men een hand boven zijn hoofd, weet hij teveel? Op deze “Wie Neukt Wie” afdeling? Jan de Swaffelaar Wessemius voelt het einde al naderen! Roept regelmatig dat hij eerder met pensioen gaat, want strafontslag kan hij niet gebruiken. Onze Jan  corrupte  ‘Graai-&Naai-manager’ geworden in GroenLinksRechts onleefbaar Amsterdam met ‘Treiter- “Deep State”- Burgemeester Halsema’!

Volgens onze geheime bronnen en insiders zaten Jan de Swaffelaar en Willem Kaandorp (Willem, volgens zeggen de man met verstand van een garnaal) jongstleden in de commissie van toewijzing aanbesteding G4S vs Randstad en hebben grote invloed gehad op een aanbesteding van 60 miljoen, Randstad vs G4S. Hoe kan dit? G4S deed het werk al jaren in volle tevredenheid en  het corrupte Randstad had totaal geen kennis hiervoor in huis en had geen personeel voorhanden, toch wint de ‘Randstad-misdaadgroep’ de ‘Nep en Fop-aanbesteding’! Zij werken met onderbetaalde werkstudenten en zwaar onderbetaalde ‘Poolse Plofkippen'(Video) die niet gekwalificeerd en beveiliging-gecertificeerd zijn, tegen het volle tarief ! Was “hij” van Randstad (F. Goldschmeding) toen niet de corrupte  Commissaris / Bestuurder van GVB ? en staat op goede voet met de directie? Beetje uitzoeken, (Google) kom je veel te weten. En werkte Peter Buisman Hoofd HR GVB ook niet toevallig bij het Randstad en zat hij in de commissie van aanbeveling?

Geen slechte auto voor een voormalig kaartjescontroleur Jan Aka de Swaffelaar. 

Ook de familie van Kaandorp werkt als corrupt  HRM Manager bij de ‘winnende’ aanbesteder (Randstad-misdaadgroep)! Om alles integer te houden had Jan de Swaffelaar Wessemius en Willem Kaandorp nooit in een commissie van aanbesteding moeten deelnemen. Kaandorp had wel plotseling een nieuwe auto ‘Pooiers-Bolide’ onder zijn kont, toeval? Wat denkt u zelf?  Hij gaat in ieder geval niet met de Bus.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Voorbeeld:
Een passagier laat een laptop in de metro liggen. Werd afgeleverd bij gevonden voorwerpen op de Arlandaweg. Passagier blij, komt laptop ophalen, maar tevergeefs, laptop lag er niet. Wat bleek dat een teammanager kruimeldief OV Unit Manager “Rick Samson” de laptop mee had genomen. Kreeg een andere (uit de wind functie). Het schijnt dat Jan Aka de swaffelaar Wessemius hiervan af wist.

Voorbeeld 4:
Een Boa (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) genaamd (Harold*) is van beroep handhaver voor het GVB, en als er problemen ontstaan in een voertuig worden BOA’s opgeroepen om waar maar nodig in te grijpen. Er word op een dag melding gemaakt van een zeer agressieve passagier in een voertuig. De passagier waar het om ging is één van de Top 600 criminelen in Amsterdam. Deze recalcitrante passagier kon zijn handen niet thuislaten en het escaleert in een vechtpartij. Deze passagier uit de Top 600 criminelen van Amsterdam doet aangifte van geweld bij de politie. Wat hierop volgt, is dat Justitie de aangifte terecht afwijst. Dus niets aan de hand zou je denken ! Maar nee, volgens de collega’s BOA vind de vervoersmanager Jan Aka de Swaffelaar Wessemius dat Harold teveel geweld heeft gebruikt en word door Jan Aka de Swaffelaar Wessemius op Non-Actief gesteld. Hij mag zijn functie niet meer uitoefenen en moet ander werk zoeken. Denk je intern zo gebeurd, maar niets van dat, gesolliciteerd bij de bus en die wijst hem af. Want Jan Aka de Swaffelaaar Wessemius kent de Vervoers Manager Debby Woesthuis Bus van maar al te goed ( Me-Too?)

(*Omwille van privacy is de naam Harold fictief)

Aan het einde van het jaar gaat hij met ontslag na tientallen jaren ziel en zaligheid voor het GVB te hebben gegeven wordt hij de WW ingeduwd, met dank aan Jan Aka de Swaffelaar Wessemius. Bestuurders van de oude garde die ook op de vergadering aanwezig waren en vroeger een Combi functie hadden wisten ons te vertellen dat Jan Aka de Swaffelaar Wessemius vroeger als kaartjes controleur menige passagier in de tram in elkaar heeft gebeukt en ook in donkere steegjes tot bloedens toe. En dit verhaal werd nog eens bekrachtigd door een tweetal reeds met pensioen aanwezige oud (combi) kaartcontroleurs die meer dan 35 jaren voor het GVB hebben gewerkt en hem heel goed van vroeger kennen. Wie is hij dan om de maat te nemen bij een ander? Personeel roept massaal, ontslaan deze corrupte manager(s!) en de cel met ze in!!!!!!!!!

Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Taxfree-Ultra-RijkenElite-Gangsters-Club’, Het Koningshuis, de ‘Bankier-Gangsters-Club’, de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’(Video).