( van onze ‘Royal-Taxfree-Shell- Maxima’& ‘Massamoordenaar-Prins Salman’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Maxima schittert in fenomenale avondjurk Kopt de ‘Oranje Boven-NSB-Telegraaf’(Video).
Schokkend: Koningin Máxima heeft op de ‘Elite-Maffia-G20-top’ in Japan een zwoel privé Tête-à-tête gehad met de ‘Saudische kroonprins- Massamoordenaar-(Pedo)- Mohammed bin Salman’. De twee ‘Taxfree-Royals’ hadden het onder meer over de verbetering van de economische positie van vrouwen in Saudi-Arabië, die daar compleet nog eigendom zijn van de Godsdienstwaanzinnige middeleeuwse mannen. Op een gegeven moment kreeg de Prins rode oortjes. Maxima pochte dat haar oerdomme en eveneens Bolle man ‘Kul -Ridder in Orde van de Kousenband’ is(Video) en dat hij dat nog maar moet zien te worden met zijn 100 ‘slaaf-(Kind)-vrouwen ‘in zijn ‘Harem-gevangenis’. De Prins vroeg of Maxima interesse had om eens een keer de vaste vrijdagmiddag ‘Showbizz-massaonthoofding’ bij te wonen op straat, waaronder veel vrouwen die (vals) beticht waren door hun ‘Psycho-mannen’ van overspel en/of ongehoorzaamheid en/of gewoon dat ze te oud geworden.

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD(Video)

De ‘Queen Exotica’ begon gelijk zichtbaar aan haar nek te voelen. Er bloeide iets mooi op tussen  ‘Queen Exotica’ en de ‘Prins-Massamoordenaar’ en dat was voor iedereen waarneembaar, behalve de ‘Staats-Oranje Boven-NPO’. Ook werd er gelachen toen Maxima en de inmiddels geile Prins tegen over elkaar opschepte welke ‘Taxfree-Koninklijk families’ door de eeuwen heen de meest succesvolste en oudste misdaadgroep ter Wereld zijn.

(De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hiervoor uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd)
Máxima is officieel bij de top in Osaka als speciaal ‘Nep en Fop pleitbezorger’ van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering namens de Misdaad-banken. Het privé Tête-à-tête gebral met de ‘Kroonprins-Massamoordenaar’ was vooral zogenaamd bedoeld als voorbereidend werk voor de volgende ‘Taxfree-Elite-Maffia-G20’ in Saudi-Arabië volgend jaar november(Kuch).

 

Damage control ‘Miracle-Holy-Fake-News –Oekraïne- Babchenko’ aka “Jezus” door ‘Ja-Knikker- Pauw’ en ‘Ruslandkenner’-Royal-CIA Trol Hekster(Video).

Shell-Topgangster Ben van B.’ beurde 5,6 miljoen euro in 2015. ‘Shell-inkomsten’ Koningshuis Staatsgeheim(Video).
Volgens de ‘Staats-NPO -Nep en Fop- verslaggever Anti-Ruslandkenner & koninklijk huis- ‘Oranje -Boven-Kysia Hekster’ is het opvallend dat de criminele Koningin en de  eveneens criminele Saoedische Kroonprins met elkaar openlijk een zwoele privé Tête-à-tête hebben. Meestal gebeuren dergelijk Tête-à-tête ontmoetingen in het geniep en mag de Staats-NPO er niet over berichten “Eerder deze maand verscheen er o.a. een VN-rapport waarin staat dat er overtuigend bewijs is dat de prins opdracht heeft gegeven voor  de moord op de Saudische journalist Khashoggi in Turkije en verantwoordelijk voor 100 duizenden doden in Jemen. Ik kan me voorstellen dat het voor nabestaanden pijnlijk is de koningin van Nederland samen met de ‘Massamoordenaar- kroonprins’ op de foto te zien gezellig intiem Tête-à-tête  te brallen en zelf met elkaar te flirten.”  Zij had de Prins zelfs een Tango beloofd. Hierop verscheen er een bobbel onder de soepjurk van de Dikke ‘Oliedollar- Prins’ en Dollar teken in de ogen van ‘Queen- Exotica Maxima’.  Er gaan ook sterke geruchten dat grote vriend van de Prins ‘Mad Dog Trump’ Maxima in haar Kruis heeft gegrepen(Video) en daarna een Tango met hem heeft gedanst. Volgens de altijd liegende  Rijksvoorlichtingsdienst heeft Máxima het VN-rapport inzake de Gehaktmolen moord op Khashoggi en de Amnesty international rapporten inzake de dagelijkse Genocide in Yemen en de wekelijkse onthoofdingen van vrouwen en mannen niet onder de aandacht gebracht bij de ‘Massamoordenaar-kroonprins’ en hem ook niet gevraagd wat miljarden te investeren bij de Koninklijke Shell en/of bij haar en haar man Melkkoe ‘Taxfree -Shell-Graai King Willem ‘en/of  bij haar zwager ‘Huisjes-Melker Prins Bernhard Jr.’  en/ of bij ‘Zakenvrouw’ ‘Prinses- Yab Yum Mabel’.

Zeer gevoelige  ‘Taxfree-Royal-kwestie’: Geld stinkt niet’ (pecunia non olet) .

VN-rapporteur Agnes Callamard stelde dat er een internationaal onderzoekmoet worden ingesteld naar bin Salman. Ook riep zij landen op om de sancties tegen Saudi-Arabië en de kroonprins uit te breiden vanwege de ‘Gehakt-moord ‘op Khashoggi in het consulaat in Istanbul vorig jaar oktober en de Genocide in Yemen. Callamard: “Die Dutch Queen Maxima moet zich doodschamen, zij heeft zich misdragen als een goedkope aan de Cocaïne verslaafde op zwart zaad zittende Callgirl”. “Je zou verwachten dat Máxima als speciaal pleitbezorger van de VN een rapport van diezelfde VN onder de aandacht van de kroonprins zou brengen”, bralt de ‘Nep en Fop NPO- verslaggever Hekster’ van ‘Pimp Frans Klein &’Maffiaboss- John de Mol-Trol- Marc Westerloo'(Video), “maar het is natuurlijk een zeer gevoelige, internationale, (Shell)-politieke  en ‘Royal-(Dollar)-kwestie’ en dat is niet het werk van mijn koningin” ,aldus Hekster. Waarmee de laffe en corrupte Hekster haar walgelijk gedrag van Maxima weer heeft goed gebrald voor de ‘NPO-Oranje -Boven-Tokkies’. Dat gaat bij de dr. Goebbels-‘Royal -NPO- Doofpot-MH17′(Video) berichtgeving ‘ wel even anders: Dan wordt men bijna plat bericht door de MSM en de Royals dat men rekening met houden met de nabestaande van de ‘MH17-Slachtig’ en zonder enige bewijs de Russen moet boycotten en in de cel smijten, maar de miljoenen nabestaande in Yemen en van Khaghossi, die doen er niet toe!!!!!!!!!! .

Geen Wel warme banden ‘Royal -Taxfree- Crimineel-Wonderland'(Video).

In oktober vorig jaar noemde ‘Parasiet-koning Willem-Alexander’ de moord op de journalist een paar maanden geleden nog “een heel ernstige zaak”(kuch). Hij liet doorschemeren dat het Nederlandse ‘Taxfree-Shel-koningshuis’ geen warme banden onderhoudt met de Saudische royals en dat is dus weer een de zoveelts leugen gebleken. Daar komt bij dat het Taxfree-Sheel-Rutte Kabinet  eerder via de VN-Mensenrechtenraad heeft aangedrongen op een internationaal Doofpot-onderzoek naar oorlogsmisdaden in Jemen, waar een ‘US&UK& France -Taxafree-War Crime-Killer-Elite-coalitie’ onder leiding van  MassaMoordenaar Prins Salman  vecht moord tegen Houthi-rebellen. Experts concludeerden in augustus vorig jaar dat de ‘US&UK&France-War-Crime-coalitie’ verantwoordelijk is voor een groot deel van de 100 duizenden burgerslachtoffers.Kan Maxima en haar ‘Hofnar Rutte’ wat schelen:”Geld stinkt niet’ (pecunia non olet)”.