( van onze Duivelse -CDA redactie) 


AMSTERDAM-NOIR- ‘Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’(Video).
De oude CDA Rat ’Captain Gay Camiel Eurlings’ is  weer bovenwater. De voormalig corrupte ‘CDA-Rat-Minister en oud-KLM-topman en Vrouwenmepper, die van de aardbodem leek te zijn verdwenen na zijn gedwongen vertrek bij het Internationaal Olympisch Comité anderhalf jaar geleden, heeft een nieuwe ‘Graai & Naai-baan’ waarmee hij zo’n 2 miljoen euro ‘Bloed-poen’ per jaar vangt . Hij is benoemd tot ‘director’ bij de duistere ‘Misdaad- Witwas-groep- Knighthood Capital op ‘Taxfree -Maffia-Witwas-Malta’ een ‘Nep en Fop investeringsmaatschappij’ van de Verenigde Arabische Emiraten met als Katvangercorrupte oud-bestuurders ‘Super Rat in pak James Hogan van Etihad Airways  etihad aviation group abu dhabi  van de Massamoordenaar-  Sjeik Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahayanvan de Verenigde Arabische Emiraten. Seik Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahayan  is sinds 3 november 2004 president van de Verenigde Arabische Emiraten. Hij is tevens de Emir van Abu Dhabi. In 1971 werd Al Nahayan zelf benoemde ‘Nep en fop-viceminister-president’ van de VAE en vijf jaar later werd hij door zich zelf benoemd tot onderbevelhebber van de Moordende en Martellende strijdkrachten. Al Nahayan staat bekend volgens het ‘Fake news-Corporate -Crime Media’ a la CNN  CIA en ‘Rednek- FOX ‘en de Staatsmedia NPO& BBC als gematigd prowesters en hij heeft in 2005 de eerste voorzichtige ‘Nep en fop-stappen’ gezet naar een meer democratisch bestel voor de VAE door onder andere de helft van de leden van de Federale Nationale Raad indirect te laten kiezen door het volk. Concrete plannen alsmede een verkiezingsdatum zijn echter tot op heden niet vastgesteld en de werkelijkheid is dat hij een ‘Massa-Moordende Dictator’ is die naar de Pijpen danst de ‘US-Taxfree-War crime-Killer-Elite’ met Puppet ‘Mad dog Trump’(Video) danst.

John van den Heuvel:Kijk allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem(Video).

Beroering over ‘Fraude-truc’ van de liegende ‘CDA Captain Gay-Eurlings’. Rutte: ik sta achter Eurlings!(Video)
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) kopen voor miljarden euro’s aan wapens uit de US en westerse landen als Frankrijk en Engeland en die ‘doorverkopen’ aan  ‘War Crime-milities’ in Jemen, blijkt uit onderzoek van Amnesty International. De ontvangers van de wapens staan bekend in de MSM als de Veiligheidsgordel- en Elitetroepen en ‘De Reuzen’. Deze twee gewapende ‘War-crime-milities'(huurlingen) vechten aan de zijde van de door Saoedi-Arabië  van ‘Massa- Moordenaar -Crown Prince Salman'(Video) geleide War Crime-coalitie en het ‘Nep en fop regeringsleger’ in het gevecht met de Houthi-rebellen.De twee milities worden beschuldigd van oorlogsmisdaden, schrijft Amnesty. Die zouden onder meer achter het ‘Genocide-offensief’ tegen de havenstad Hodeidah zitten. Ook hebben  de milities met de steun van de VAE een netwerk van geheime gevangenissen hebben opgezet in Zuid-Jemen waar Martelen de norm is . De ‘Witwast -misdaad-groep’ pocht met de ‘CDA Captain Gay Eurlings’ o.a. met zijn Nep en Fop Koninklijke  onderscheidingen: “He is an Officer in the Order of Oranje-Nassau and is also a Knight of the Order of the Holy Sepulchre.”Tja, de ‘CDA- Captain Gay’ is een  ‘Ras- Oranje – Boven-Kontebonker’(Video) en ‘persoonlijke-Gordon- vrind’ van de ‘VVD Godfather Rutte’(Video).

Captain Gay Eurlings’ komt gedwongen door NOCNSF met valse verklaring over zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin(Video)

‘CDA-Captain Gay-Eurlings’ (45) zette zijn nieuwe ‘Graai&Naai-functie’ op zijn LinkedIn-profiel, waarna hij het nieuws tegenoverDe Telegraaf bevestigde, zonder in te gaan op vragen over wat zijn nieuwe Graai&Baai-baan inhoudt. Volgens Knighthood Capital was Eurlings sinds februari 2018 al adviseur. Dat is een maand nadat Eurlings terugtrad bij het IOC en de Nederlandse sportkoepel NOCNSF. Zijn vertrek was onvermijdelijk na ophef over late excuses over het mishandelen en beroven  van zijn ex-vriendin Tessa Rolink. Eurlings verontschuldigde zich publiekelijk pas na tweeënhalf jaar zwijgen. De ‘CDA-Duivelse’ belofte was van 2007 tot 2010  corrupte Minister van Verkeer en Waterstaat. Daarna ging hij naar KLM Graaien en Naaien, waar hij in 2014 werd ontslagen als topman. Volgens de topman Katvanger van de Witwasgroep-  Knight Capital’  Snake in Suit-James Hogan  is ‘Captain Gay-Eurlings’ een waardevolle Rat in pak toevoeging, die net als wij hun eigen moeder voor Bloed-poen verkoopt. ‘Naast zijn  Vrouwenmepper en Rat in pak (politiek)-corruptie expertise op het vlak van de luchtvaart zal zijn ervaring in de samenwerking tussen de corrupte overheid en de ‘private-misdaad- sector’ goed van pas komen in onze Duivelse Witwas-Bloed-poen-projecten.’ De corrupte Australiër werd zelf in 2017 ontslagen als topman van Etihad Airways. Misdaadgroep Knighthood Capital heeft ook vestigingen in Abu Dhabi en Genève. Het ‘Misdaad-fonds’ zegt ruim 35 miljard dollar (30 miljard euro) beschikbaar te hebben voor ‘Bloed-Winst- investeringen’ gekregen van  Massa Moordenaar en duivelse Sjeik Khalifa.

‘GAY-Rutte’ heeft laten weten dat hij en zijn Boss ‘Taxfree-Graai-King Willem ‘ bijzonder trots zijn op de benoeming van hun ‘gabber in crime’ Eurlings: ” Onze Eurlings is een sieraad van de Nederlandse Gevestigde Orde  politiek en ‘VOC-BV-NL,’ hij is het voorbeeld van een echte VVD-Doener'”.