( van onze ‘Wie Neukt & Snuift & Moord- Privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Frank Masmeijer was in de jaren tachtig presentator & Coca-dealer van ‘Kul-programma’s’ als De Holidayshow, Dinges en de Frank en Vrij-show. In 1994 werd zijn contract bij de NCRV van de’ CDA Rat-senator- Zakkenvuller& Maffia -Zorg Boss(Video)-Mevrouw Greet Prins‘ niet verlengd.

Waarna Frank de zelf verklaarde Wannabe Godfather zonder succes Witwas-Coca-uitbater’ werd van verschillende verlopen ‘Junkie-snuif-horecagelegenheden’ in België waar veel Nederlandse BN-Hoertjes van  ‘Maffiaboss John de Mol’ kwamen snuiven en zich hoereerde aan o.a. de Dwergzoon  van John de Mol  Johnny de Mol Jr.  en aan ‘Ome’ ‘Junkie -Peter R. de Vries’ en laffe ‘#Metoo-Pedo- Matthijs van Nieuwkerk’ van ( allemaal ook dol op hoertjes & cocaïne).

Steeds meer corrupte Geheimen van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ worden bekend(Video).

Masmeijer was in die tijd een geduchte ‘Witwas-concurrent’ van dat andere ‘BN-Thaise- Hoer & Snuif hok’ van de Staats-NPO Boss ‘Pimp Frans Klein.’(Video).De corrupte en laffe AIVD met ‘Judas-((Misdaad)-Journalisten)-Miljonair- Informanten’ als‘ Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’ (Video) wist natuurlijk niets van dit soort ‘misdaad-zaken’ (kuch)’. Cocaïne dealer& importeur Masmeijer’ stond op het punt een ‘Kul-TV programma’ te krijgen van de Maffia-Media Boss en gedoogde Drugslord John de Mol (Video) en toen werd hij gepakt. Waarom?  Over het voorgaande dat hij ‘SBS-Presentator’ zou worden bij John de Mol zult u  ‘Politiescribent John van den Heuvel ‘& ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries/ nooit horen bij ‘RTL-Riool –Boulevard’ en/of in de oude ‘NSB mannen-Vod -De Telegraaf’. Daarvoor moet u zijn bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)

‘SBS -Presentator Frank Masmeijer’ (57) moet 9 jaar de cel in voor betrokkenheid bij de smokkel van 467 kilo cocaïne via de Antwerpse haven. Ook krijgt hij een boete van 90.000 euro. Het OM had in hoger beroep acht jaar celstraf en een boete van 40.000 euro tegen Masmeijer geëist. De voormalige ‘Kul-televisiepresentator’ en cocaïnedealer, die zelf niet bij de uitspraak aanwezig was, mag zijn straf in Nederland uitzitten. Voorafgaand aan de uitspraak had zijn advocaat, Kris Vinkce, al laten weten dat het hof van beroep bekendstaat als een ’zware, kritische maar eerlijke rechtbank’. „Ik vrees dat ze niet mild ( lees:Corrupt) zullen zijn zoals in Nederland met van die corrupte Rechters als ‘Killer-Queen Nienke de Waele ‘en OvJ -Altijd Trefzeker -Wouter Bos(Video) voor het ‘Media- Maffia-Tuig’ van Peter R. de Vries en John de Mol’.Sterker nog, wellicht kan de straf zelfs hoger uitvallen hier in België. Dat heb ik Frank intussen ook gemeld, maar die wist het natuurlijk weer beter. Ik kan moeilijk in een glazen bol kijken, maar hoe dan ook zal de straf er niet gunstig uitzien. Mijn ‘SBS-Coca-cliënt’ moet er rekening mee houden dat hij nog wel een aantal jaren in de gevangenis zal moeten verblijven voordat hij weer aan de slag kan bij John de Mol als Presentator en/of Cocaïnedealer en /of bij de AIVD van de D66DDR66  Minister Ollongren waar je ook ‘Bloed-Miljonair’ kan worden zoals die andere Presentator van John de Mol de heer Bas Van Hout (Video) .”