( van onze Internationale  ‘US-Elite -War Crime- Extortion’redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Amerikaanse president Puppet ‘War Crime Child –Killer-Mad Dog- Trump ‘van de ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ legt Iran nieuwe ‘War Crime & Jat- de miljarden & olie -sancties op’. Die zijn onder meer gericht tegen de hoogste geestelijk leider van de islamitische republiek, grootayatollah Ali Khamenei(kuch), maar het is altijd het gewone Volk dat de dupe is. Waarom grijpt het Internationaal Strafhof niet in!  Die vervolgd alleen derderangs Afrikaanse Dictators die uit de gratie zijn gevallen (en vervangen door hun nieuw ‘Katvanger- Dictator)van de ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ en zijn ‘Slave -State’s’ de EU met ‘PvdA-Hoertjes- typetjes’ als de  ‘EU- Zakkenvuller- Mh17 Huilkomediant- Frans Timmermans(video).

Gemartelde’ Assange in ziekenboeg geplaatst van de Hel of Belmarsh. ‘Journalisten’ Wester &Smit: Assange moet zich niet aanstellen(Video).

‘D-Day-Showbizz-Time’ zonder Russen, de bevrijders maar met ‘Sir Draft Dodger Trump’ en zijn ‘bezette’ EU-Slaaf-landen(Video)

Mad Dog Trump’ heeft  ook ‘Maffia-sancties getroffen tegen medewerkers en rechters( ze doen het gelijk in de broek) van het laffe en corrupte Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Psycho Fat Man- Mike Pompeo gezegd. Nu horen wij ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co’ in Den Haag met zijn ‘Staats-NPO- Outlet’ van ‘Pimp Frans Klein’& ‘Maffia Boss-John de Mol-Trol Marc Westerloo’(video) even niet. ICC-medewerkers krijgen voortaan geen visum meer om in de Verenigde Staten onderzoek te doen naar de algemeen bekende oorlogsmisdaden van Amerikaanse (CIA)-staatsburgers en militairen in Afghanistan en het Midden Oosten. Gerechtelijke medewerkers die voor dit doel al een inreisvergunning hadden, raken die kwijt en worden mogelijk net zo vervolg als Julian Assange als ze niet direct stoppen met onderzoek doen naar de Oorlogsmisdaden van de ‘US-Taxfree-War-Crime-Killer-Elite’ militairen en CIA .De ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ hebben al lang een ‘afpers-verstandhouding’ met het ICC net als met de rest van de Wereld. Het Strafhof heeft Amerikaanse soldaten en CIA-agenten beticht van foltering van gevangenen in Afghanistan. Om hoeveel verdachten het gaat, wilde de ex CIA Massamoordenaar & Drugsdealer ‘Fat-man Pompeo’ niet zeggen. Wel dreigde hij met aanvullende Maffia-stappen, waaronder economische maatregelen en vervolging(177 jaar de cel in net als Assange.) Het Crazy regiem Trump is vastbesloten Amerikaanse militairen en CIA-overheidsdienaren te beschermen tegen internationale strafvervolging. Vorig jaar al werden ‘Maffia & Afpers-sancties’ in het vooruitzicht gesteld. Het ICC, dat niet wordt erkend door de ;US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite, nam de beschuldigingen van oorlogsmisdaden echter niet terug „De hoogste leider van Iran is degene die uiteindelijk verantwoordelijk is voor het vijandige gedrag van het regime”, bralt de ‘War- Mongul- Puppet  Trump’, die herhaalde dat Iran nooit de beschikking mag krijgen over kernwapens wat het ook niet wil, maar dat doet even niet toe. Dat Israël honderden heeft mag de pret niet drukken in het Midden-Oosten. Waar het natuurlijk omgaat is dat alle Landen in de Wereld naar de ‘Nazi-pijpen’ moeten dansen van de ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Mad dog Trump’. Je begint je zo langzamerhand  af te vragen voor wie D-Day eigenlijk de ‘bevrijding’ inluidde.  Alleen Rusland Venezuela  Iran, Turkije,Noord Korea, India ,Cuba en China zijn na D-Day de enige echte onafhankelijken landen.

‘EU-Killer-Elite’, ‘CIA-Nazi’s-Porosjenko& Bolsonaro’ en MSM staan achter de ‘US-Killer-Elite- Coup’ in Venezuela om de Olie,Goud en Gas weer te jatten van het Volk(Video)

‘Mad Dog-Trump’ Accidentally Described ‘US-Killer-Elite’ Foreign Policy While Slaming Iran(video).
De rest  van de Wereld moet na de capitulatie van de Nazi nu naar de Pijpen dansen van de’ US-Nazi’s(‘Video).De presiden Puppet verbrak de atoomovereenkomst met Teheran, EU, Rusland en China. Daarna legde hij ook al zware ‘War-crime-afpers-en Jat- sancties’ op, die inmiddels al aan  10.000 duizenden arme Iraniërs het leven hebben gekost. Zeg maar min of meer het zelfde misdadige  gedrag dat de Puppet ‘Mad Dog- Trump’ pleegt tegen Cuba,Turkije, China , Rusland India  en Venezuela en Noord Korea, enz. pleegt. De nieuwe ‘Maffia-Afpers’ sancties raken ook andere topfiguren(kuch). Het gaat volgens de extreem corrupte Amerikaanse minister ‘Snake in Suits Steven Mnuchin’ (Financiën voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en geheime agent van de Mossad & CIA) onder meer om de Iraanse minister Javad Zarif (Buitenlandse Zaken)en acht commandanten van de Revolutionaire Garde, een machtig Iraans elitekorps. Er worden voor „miljarden” aan Iraanse activa bevroren gestolen , aldus the Snake Mnuchin.

‘Mad Dog Trump’ wil de Iraniërs net als de rest van de Wereld  dwingen opnieuw te onderhandelen over de nucleaire deal zich onvoorwaardelijk over te geven aan Puppet Trump , die is gesloten onder zijn voorganger “Uncle tom”Barack Obama. Iran had al laten weten de nieuwe Maffia-strafmaatregelen schouderophalend tegemoet te zien. „Hebben de ‘US-Tafxree-War Crime-Killer-Elite’  nog ‘Maffia-Afpers-sancties’ over om Iran op te leggen?”,vroeg een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken zich af.