( van onze CDA&VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Moordende White Helmets worden stiekem  als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.
Toen Nederlandse communisten en anarchisten gingen vechten tegen het Groot Kapitaal met de Puppet de Fascistische Oorlogsmisdadiger Generaal Franco en de Nazi’s werd hun gelijk de Nederlandse nationaliteit ontnomen. Ook Steve Brown moest als Staatsgevaarlijk van de corrupte AIVD het land uit voor  hun ‘AIVD- miljonair -informant- Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout(Video) ! Het is niet de eerste keer dat Nederlanders vrijwillig naar een oorlog vertrekken om zich bij één van de strijdende partijen aan te sluiten.Tussen 1936 en 1939 vertrokken een kleine zevenhonderd Nederlanders naar Spanje om te vechten in de Spaanse Burgeroorlog tegen  het Fascistische Groot Kapitaal en Nazi’s. Net als de AIVD van  D66 ‘DDR66 -Minister Ollongren’ met hun ‘Judas-informant- Miljonair- Hoerenjong- Bruine- Rat  Bas van Hout’(video)  (zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week(Video))nu vreesde de corrupte Centrale Inlichtingendienst destijds dat deze oorlogsvrijwilligers sterk geradicaliseerd en gehard door de strijd naar Nederland zouden terugkeren. Dat de meeste vrijwilligers communisten en anarchisten waren was reden temeer om de Spanjegangers scherp in de gaten te houden voor de corrupte Massa moordende-‘ Taxfree- Royal- Gevestigde Orde ‘(Video.)

Rookgordijn-Commissie’: ‘Taxfree-Koningshuis ‘geen geheime belastingdeal en  Nazi Prins Bernhard Oké !(Video)

Kleine War Monguls- GroenLinksRechts Bram van Ojik & D66 DDR66 Sjoerd Sjoerdsma’ eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).

Op 5 januari 1937 speelde een orkest op het galaconcert ter ere van het huwelijk van Juliana en Bernhard (dat twee dagen erna voltrokken werd), naast het Wilhelmus en het Deutschlandlied ook het nationaalsocialistische Horst Wessel-lied. De toenmaligekoningin Wilhelmina stónd erop dat dit lied ten gehore gebracht werd. De bekende huisdirigent van de Oranjes, dr. Peter van Anrooy, weigerde echter principieel om dit lied te dirigeren en werd op staande voet ontslagen.(Meer lezen  Bron:  https://historiek.net/horst-wessel-lied-juliana-bernhard/68722/)

‘US-Killer-Elite’ announces more support for ‘Heroic’actors and Terrorist-White Helmets in Syria. Rutte beroept zich op zijn Zwijgrecht(Video)

In 1937 besloot de corrupte regering met ‘Nazi Prins Bernhard’  zelfs om de Spanjestrijders het staatsburgerschap te ontnemen, een maatregel die ook nu wederom is geopperd om potentiële voor met merendeel ‘CIA & AIVD-djihadreizigers’ te ontmoedigen die tegen de Russen en Massamoordenaar Assad gaan vechten voor de Massa -Moordenaar& afperser ‘Mad Dog Trump’(Video) en zijn ‘EU-loopjongen Boy’s Macron &Rutte’.

Corrupte en laffe Gevestigd Orde partijtjes vallen als een horde SS-ers ‘Verzet‘s Held-Baudet’ aan omdat hij Rusland niet als een bedreiging van NL ziet(Video).
Een aantal van hen keerde inderdaad naar Nederland terug als door de oorlog geharde beroepsrevolutionairen tot grote schrik van de corrupte Gevestigde Orde. Na de Duitse inval speelden verschillende Spanjeveteranen dan ook een belangrijke rol in gewapende verzetsgroepen als de Vonk- groep, de Nederlandse Volks Militie en CS-6. Ondanks hun heldhaftige rol in het verzet bleven de meeste oud-Spanjestrijders ook na 1945 nog lange tijd staatloos. In het hysterische anti-communistische klimaat van de Koude Oorlog( net als vandaag de nog steeds tegen de Russen)  kregen zelfs oud-Oostfront-SS-soldaten hun staatsburgerschap eerder terug dan voormalige interbrigadisten. Vergeet in dit verband niet dat Prins Bernhard en Claus ook lid waren van de Nazi’s en de SS. Claus had zelfs nog gevochten laf gemoord voor de Nazi’s.
In 1969, toen de voor met merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer de kwestie behandelde, bleken elf Spanjeveteranen nog steeds staatloos. Pas in de jaren zeventig en tachtig nam de waardering van en belangstelling voor de Spanjeveteranen toe. Daarbij ging de aandacht wel voornamelijk uit naar een selecte groep van geharde communistische veteranen die bij herdenkingen opdoken.In 1986 onthulde de corrupte ‘PvdA-Pedo-Burgemeester Ed van Thijn’ in Amsterdam-Noord een monument voor de Spanjestrijders voor de show.

GroenLinksRechts- Treiter- Burgemeester Halsema'(Video)moet Van der Laan puin ruimen: ‘El Tawheed & CIA-Moskee’ ‘IS-Uitzendbureau’.

Tien jaar later kregen alle buitenlandse vrijwilligers als dank voor hun bijdrage aan de strijd voor de democratie in Spanje als symbolische geste de Spaanse nationaliteit aangeboden. Tweeëntwintig Nederlandse Spanjeveteranen ontvingen de onderscheiding persoonlijk in het Spaanse parlement. Met de hulp van het Groot Kapitaal en Adolf Hitler en Benito Mussolini wisten Franco en de zijnen grote delen van Spanje te bezetten, maar in het oosten en in de grote steden mislukte de staatsgreep. Dat was deels te danken aan het verzet van linkse arbeidersmilities. De burgeroorlog die volgde was uitermate bloedig en kostte meer dan 500.000 mensenlevens. Het leeuwendeel van de Nederlanders over het algemeen verwarde Baardmannen  die zich in Syrië en Irak hebben aangesloten bij ‘CIA&AIVD-  jihadistische-strijdgroepen’ en/of de ‘Fake- White Helmets’ houdt zijn Nederlandse nationaliteit. Slechts van een enkeling kan die worden afgenomen die niet voor de CIA en/of de AIVD en/of MI6 heeft gemoord en verkracht, verwacht de CDA Minister- ‘Gestapo Generaal- Grapperhaus’ van Justitie Klasse  en Veiligheid voor de ‘Royal-Taxfree- Ultra-Rijken-Elite-gangsters’.

Voormalig rechterhand de corrupte  ex politie commissaris Pieter-Jaap Aalbersberg (Video) van de ‘PvdA Fraude- King Ping van der Laar(Video) mag het vuile ‘Doofpot-werk’ doen. 
Er zijn nog 130 van deze zogenoemde ‘CIA & AIVD-uitreizigers’ in Syrië, schat de corrupt en laffe Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg .Het ‘Taxfree-Shell- kabinet Rutte 3’ brengt op het ogenblik(niet)  in kaart of het mogelijk is hun Nederlanderschap in te trekken liegen zij, om te voorkomen dat CIA-& AIVD-IS’ers of andere extremisten met kwade bedoelingen terugkeren naar Nederland(kuch). Nee, hoor deze ‘CIA & AIVD Moordenaars& (Pedo)- verkrachters’ komen juist terug met goede bedoeling moeten wij geloven van Grapperhaus.Het ‘Nep en fop-onderzoek’ is nog in volle gang, maar er is volgens de altijd liegende Grapperhaus al wel duidelijk dat de meesten hun Nederlandse nationaliteit behouden. De meesten hebben geen dubbel paspoort en zouden stateloos worden als ze hun Nederlanderschap verliezen net als de Spanjaargangers. Over degenen die wél een ander paspoort achter de hand hebben, is er soms te weinig informatie om zo’n zware maatregel te rechtvaardigen (kuch, Kuch). Dat Haagse Tuig en hun ‘Doofpot-AIVD’ zijn niet alleen corrupt tot op het bot maar ook nog eens een keer echt schaamteloos.

Schokkende Beelden van de SS&‘NSB-Elite’ in 1940(Video) op de Dam en na 1945 weer  de’ Taxfree-Royal-SS&‘NSB-Elite’ op de Dam tot heden: