( door de zwaar bedreigde& geboycotte Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Fake News:Gisterenavond heeft De Stem van de Straat-Amsterdam-NoIr (video) alle kijkcijfers gebroken voor een Amsterdamse  regionale zender  en een nieuw record gezet: meer dan 1,5 miljoen kijkers zagen:”De totale Ontmaskering van ‘AIVD& Justitie informanten-Peter R. de Vries & Bas van Hout & Minister Ollongren (1).”En dan te bedenken dat de Stem van de Straat sinds zijn 3 jarig bestaan door alle corrupte Media en Pers wordt doodgezwegen, terwijl ze wel allemaal iedere week stiekem met de corrupte ‘Fake News-Van Hout-AIVD &Justitie & Politie-informant De Vries & Co’ er naar kijken met rode oortjes en verstand en schaamte op nul. Brown haalt alleen de corrupte NPO, Bral-progamma’s a la de laffe en corrupte ‘Subsidie-Miljonair-Ja-Knikker -Pauw’ (video) als (Drugs)-crimineel in tegenwoordige tijd, ondanks dat Brown in die zin een blanco Strafblad heeft en zij dat als geen ander weten.

Dat Brown al 3 jaren de Underground Presentator van De Stem van de Straat is en de Hoofdredacteur van Volksnieuws-Amsterdam leest en ziet u nergens. Ze kijken wel uit dat corrupte ‘AIVD-Justitie-dr. Goebbels’ zooitje Tuig dat zich Pers noemt. Maar er is ook triest en schokkend news: De  vrijwilligers redactie in het algemeen en Steve Brown in het bijzonder worden al tijden dagelijks  bedreigt door anonieme AIVD-Jusitie-Media-Maffia-Trollen. De ergste bedreiger is een bizarre psychopathische vrouwenachtige stem waarvan deskundigen zeggen dat moet de ‘AIVD-Hoerenjong-Bas van Hout’en/ of zijn Gabber in Crime ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries’ zijn. Tja, wie het ook zijn de corrupte Amsterdame Polite en Juiste doen er toch niets tegen. Maar wie deze  uitzending van de Eeuw over de corrupte en laffe (Misdaad)journalisten en hun MisdadigeBazen de AIVD, Justitie en ‘MaffiaBoss -John de Mol’ heeft gemist kan de uitzending nog woensdagavond 22.00 uur, Vrijdag 22.00 uur en zondagnacht 0.00 uur zien en /of bij Salto on Demand.
Volgende week Deel 2:

“Politie frustreert en bagatelliseert aangifte Brown tegen AIVD-Politie Informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries” (video).
Met o.a. ‘AIVD- Miljonair-informant-Van Hout’ is van alle misdadige- (‘AIVD)-markten’ thuis: Zo maakte hij en de AIVD sluikreclame voor een Levensgevaarlijke variant van LSD uit de USA,waar hij  zelf ‘aandelen’ in had en bedacht er ook nog een  zwaar misleidende naam voor de”B-Sting ,The Love drug van de US” in het op één  haar failliete Vod Panorama. Brown legt ook uit waarom hij van Hout zijn adres on line heeft gezet. En is Bas van Hout en de AIVD volgens Bart Middelburg verandwoordelijk voor de Moord op Ron Ondank middels een artikel bij wederom ‘ Panorama-Vod’ getiteld “5 voor 12”, die Brown en Baas der Bazen Jotsic voor miljoenen had Opgelicht en geript en nog veel meer schokkende beelden en feiten die u nergens ander hoort en/of ziet.