(Van onze ‘VVD &CDA Klasse-Justitie’-redactie’ i.s.m. onze ‘dr. Goebbels-misdadige Staats-NPO- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-‘Graai en Naai-Salarisstrookjes”Staats-Omroepbobo’s’: zoveel subsidie gelden cashen de grootverdieners.
Is Nederland van ‘Taxfree-Shell- Rutte&Co’ het sluwste corruptste  ‘Rat in pak land’ ter wereld, alwaar de Persvrijheid en de Rule of Law  een Farce is ? Oordeelt u zelf: De Witwasser & Fraudeur Klein ‘stopt’ als baas NPO 1 en wordt direct Directeur NPO1 met behoudt van het zelfde ‘Graai & Naai salaris’ van ver boven de 200.000,- plus 150.000,- euro ‘onkosten’ vergoeding( voor cocaïne, hoeren,dure etentjes,VIP-snoep-reisjes ,ect) per jaar. ‘Loopjongen Westerloo ‘van ‘Media-Maffia Boss John de Mol ‘vervangt hem in het oplichten (Zakkenvullen & Fraude middels subsidie gelden),liegen en bedriegen van het Volk .Bij een fatsoenlijk bedrijf zou Frans Klein ontslagen zijn op staande voet.Vergeet u niet deze deze NPO oplichters, witwassers en fraudeurs  jaarlijks meer dan 1 miljard per jaar subsidie vangen van u de belastingbetaler. Daar kan ‘Mocro Maffia’ en de MotorbendesClubs en wie dan ook van het gewone Volk alleen maar van dromen.

Bagger-John de Mol’ gaat de strijdt aan met Facebook & Google kopt De Volkskrant met ‘Hoer-Menno’ op de Voorpagina en is wanhopig op zoek naar domme Investeerders(Video).

LOL: NRC ontdekt nu pas wat Volksnieuws al in 2012 publiceerde :VARA directeur Frans Klein bedreigt, afgeperst en gechanteerd door de Maffia(Video).

Volksnieuws dwingt‘Nep & Fop Integriteitsonderzoek naar ‘NPO-Witwasser&Fraudeur-Pimp Frans Klein’ en corrupte Raad van Bestuur NPO(Video).
M.a.w. nu is de ‘Media-Maffia Bos John de Mol’ indirect de Baas van de Staats-NPO met zijn loopjongen Westerloo. Indien de Rule of Law zou bestaan in Nederland zouden John de Mol, Frans Klein en Remco Westerloo al jaren in de cel en/of een Tbs-Kliniek zitten. De extreem corrupte en gewetenloze Remco van Westerloo gaat aan de slag voor Staats-NPO 1.De corrupte oud-programmadirecteur van onder meer Net 5, ‘Talpa- misdaadgroep’ van (media)-Maffia-Boss en grootste drugsdealer van Nederland John de Mol en RTL5 is vanaf 1 juli interim-netmanager van de zender, maakte de Staats-NPO schaamteloos bekend. Justitie en de FIOD blijven zwijgen en hebben nog steeds niet bekend gemaakt dat zij conform de wet ‘Pimp Frans Klein’ en zijn broer Peter Klein gaan vervolgen voor fraude, witwassen en een illigaal Bordeel runnen op de Wallen.

NPO & ex VARA Boss Pooier-Frans Klein’ ontdook straffeloos de belasting en licht de boel op met ‘Witwas & Fraude-Trustkantoor(Video)’.
De ‘Elite Boef-Van Westerloo’ rapporteert vanuit zijn’ Naai &Graai functie aan directeur Video, ‘Pimp-Frans Klein’, die verantwoordelijk blijft voor de volledige ‘dr. Goebbels-televisieprogrammering ‘van Staats-NPO. ‘Pimp Klein’ is blij met de komst van zijn ervaren nieuwe oude Graai&Naai- collega’.  Zij hebben samen heel veel spannende uurtjes doorgebracht in Klein zijn Thaise restaurant Bordeel op de Wallen en menig grammetje cocaïne weg gesnoven. Dolle pret met de al dan niet gedwongen Illegale jonge meiden ,,Remco van Westerloo verstaat de ‘dr. Goebbels-kunst’ van het programmeren om hte Volk dom te houden en af te leiden met Fake News en heeft daarbij ook een goed geen gevoel voor publieke waarde en kwaliteit. Ik kijk ernaar uit om met hem het komende jaar samen te werken Graaien en Naaien rond de programmering van onze ‘dr. Goebbels-Staats-NPO 1‘ en ondertussen verder te bouwen aan een nieuw dr. Goebbels programmeermodel en bijpassende misdaad organisatie voor al onze ‘Staats-NPO-kanalen’ om de massa dom te houden voor de corrupte Gevestigde Orde en onze Zakken te vullen, hahahahahah.”

In  2012  publiceerde Volksnieuws  al dat Klein corrupt  is tot op het bot en pas mei 2019 publiceerde NRC dat het klopt wat Volksnieuws had gepubliceerd.
Daarna kwam Volksnieuws uit Amsterdam-NOoir met een serie schokkende artikelen over de gebroeders Klein en de “Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV”  wijdde er een aantal uitzendingen aan over o.a. een Engelse ‘Witwas Fraude-vennootschap’ met als directeur een ‘Joego- Maffioso‘ die in handen is van gebroeders Klein en dat zij hoeren exploiteren( mensenhandel). Bij de ‘Witwas en Fraude –  vennootschap’ van ‘Elite-Maffioso –gebroeders-Klein’ als economisch eigenaar van die vennootschap is het in strijdt met de wet omdat in het Engels handelsregister niet vermelden. In de gepubliceerde ‘Fraude-balans’ van de ‘Witwas-vennootschap’ worden belangrijke bezittingen zelfs niet vermeld, hetgeen o.a.,boekhoudfraude, witwassen, fraude en belastingontduiking is. Allemaal strafbare feiten waar Jan de Pet al lang en breed voor in de cel zou zitten, maar niet NPO Boss Klein!

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).


De Corrupte Minister Arie Slob (‘dr.Goebbels -Media’, ‘CU-Incest-Bijbelbelt’ ) noemde in juni het feit dat ‘Pimp-Frans Klein’, die recentelijk in het nieuws kwam omdat hij ‘Witwas & Fraude-nevenfuncties’ die verband houden met twee Thaise restaurants  Bordelen niet heeft gemeld bij de Staats-NPO, behalve netmanager ook tv-baas van de NPO is „geen goede combinatie nu het bekend is geworden ”. De ‘Staats-NPO’ zegt nu in een leugen verklaring dat Klein een tijdelijk opvolger krijgt vanwege de organisatorische veranderingen bij de omroep (die moet onder meer gaan werken met de ‘Fake News-coördinatoren’ per programmagenre) en de komst van het Eurovisie Songfestival naar Nederland(kuch, kuch).

Opmerking van Algemene Importantie:Volgende Week bij de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV  Real Crime Time: “AIVD& Justitie- Informanten Bas van Hout & Peter R. Vries”met nog nooit vertoonde schokkende beelden(Video)!!!!!!