( Van onze ontspoorde Junkie GroenLinksRechts redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-‘Burgemeester Halsema loog dat zij nooit cocaïne gebruikte en AIVD-Van Hout& De Vries pleegde Moordaanslag op Brown ( zie ook de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV (Video) van deze week).

‘Junkie-Jorrit Nuijens’, GroenLinks-Wethouder in Diemen en voormalig corrupte gemeenteraadslid in Amsterdam, is vanmiddag door de politie voor de Stopera gearresteerd en met kop en kont afgevoerd. Die zit binnenkort in het Luxe Wachtgeld te snuiven en te hoereren, de straf voor perverse Junkie  politici die wan en misdaden plegen. Hij spuugde even goed nog de politie in het gezicht en bralde keihard : “Weet u wel wie ik ben, ik ben de GroenLinks Wethouder van Diemen en Here To StayOp diverse video’s, die journalist Mike Muller op Twitter heeft gezet, is te zien hoe de wethouder na een verwarde Junkie dronken gebral met agenten in de boeien achterstevoren met zijn kop bijna in zijn kont wordt afgevoerd. Hij mummelende nog ‘ik zie Groen in mijn gat’ and don’t Want Here to Stay, wie heeft mijn cocaïne’.

‘Treiter -Burgemeester Halsema’&Dijkstra hebben de jacht geopend op uitstervende Diersoort de Snorcooter & Amsterdammer(Video) .

Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video).

Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).

Een corrupte en laffe woordvoerder van de politie wil na vragen van het’ Noord Korenaars-AT5′ niet ingaan op de aanhouding, omdat het om een GroenLinks Rechts Wethouder gaat die op het terras stoned en dronken als een Aap Amok zat te maken met wat te jongen (illegale) opzichtige  ‘VVD- Burgemeester -Onno Hoes-schandknapen’en krijste: “Onze Halsema heeft de beste cocaïne  in Amsterdam”. De Politie woordvoerder: “Wij verstrekken alleen( Fake)-informatie over types als Willem  Holleeder en de Mocro maffia en dat de Russen de MH17 hebben neergehaald(Video)”. ‘We gaan samen naar het bureau en dan gaan we deze bandopname in mijn bijzijn vernietigen en blijf van mijn ‘GroenLinks- kontje’ af’, bralde de verwarde ‘Junkie-Nuijens’. Op enig moment zegt de agent dat hij het ‘een beetje zat is, we zitten helemaal niet aan dat kleine stikkende kontje van jou Junkie ‘, waarna Nuijens op de grond wordt gesmeten als een zak aardappelen en als een opgevouwen krant aangehouden.

‘Boy-Klaver’ schopt de enige echte GroenLinkser “Uncle Tom”-Zihni Özdil uit de Kamer en partij en maakt hem zwart als #Metoo-er(Video).

‘US-Killer-Elite -think tank’ goes big-game hunting for Russia just Like the NATO & ‘GroenLinks/CIA-Trol- Van Oijk’& ‘D66-DDR66-Sjoerdsma’(Video).

Crisis bij daklozenopvang &Woningzoekende in Amsterdam: ‘Junkie Halsema’& Krankzinnige Wethouder Wassink, nou en?(Video)

Agenten zijn volgens omstanders naar het naastgelegen terras opgeroepen, vanwege een melding van Liederlijke extreem luidruchtige overlast, openlijk drugs gebruik en te jonge jongens Prostitutie.De omstanders wisten ook nog te melden dat de buitenlandse Schandknapen die in het gezelschap  waren van Wethouder Nuijens’, tijdens de commotie er met de zichtbare wikkel cocaïne vandoor gingen met de luxe SUV Bakfiets van Nuijens’ en zijn uitgeprocedeerde en al erbij: Zij riepen met zijn alle in koor:” We are now gone with the coca van Nuijens”. De GroenLinksRechts partijleider Klavers wilde er niet te veel woorden aan vuil maken,maar liet wel weten: “Yes we can !!!” en daar was de geobsedeerd krankzinnige ‘GroenLinksRechts- Wethouder Wassink’, de Godfather van #Weareheretostay het volmondig mee eens.