( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nog niet zo lang geleden was al het voedsel gezond en seizoen gebonden en liepen de dieren op het erf bij kleinschalige boeren.
De voor het merendeel ‘Christelijke’ Boeren in Nederland opereerde kleinschalig en in beginsel zonder de giftige Monsato landbouw besproeiing en de verschrikkelijke misdadige ‘Mega-BIO Dieren-Stallen’. Maar toen moesten de boeren met name van Misdaadbanken,zoals de RABO en de ‘Taxfree-EU-War-Crime-Killer-Elite’ gaan exporteren naar het buitenland voor ‘Bloed-Winst‘.

War Criminal Abrams’ calls to ‘imagine’ Venezuela with billions of ‘Monsanto-dollars’ from the ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ and to became a poisoned ‘Slave- State’(Video).

Moordende EU-Elite’verkiest de Bloed-winst van Monsanto boven de waarde van natuur, dier en mens.
En toen deed het landbouwgif van Misdaadgroepen als Monsanto zijn intree. 50% van alles wat de boeren produceren gaat naar het buitenland en van de Dierenleed productie zo rond de 80 procent. En werd het voedsel extreem ongezond en het Dierenleed ongekend met ook nog eens grove Milieu vervuiling. Nu heet gezond voedsel biologisch en is peperdure en alleen weggelegd voor de Hoger inkomensgroepen. En is de Laagste Klaas aangewezen op het relatief goedkope giftig voedsel en voor uit eten op frikadellen en patatje oorlog. Het gevolg is dat zij 9 jaar korter leven met dank aan loopjongen ‘The Praise the Lord-CU Minister Schouten’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’.

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).

Laffe en corrupte Tweede Kamer en de MSM woest over geweldloze bezetting ‘Martel- Mega-Varkenshouderij(Video)’.

Terwijl eten in het algemeen in de supermarkt almaar duurder wordt en gezond biologisch eten al decennia lang onbetaalbaar is voor ‘Jan met de Pet of te wel de Labbekakken, vindt de CU Minister Schouten dat er nog wel een schepje bovenop kan. Volgens haar is dat nodig om de ‘Christelijke’  ‘Bloed-Winst-landbouw’ te hervormen. De kritiek is niet van de lucht. De timing is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Op de dag dat Godsdienst Krankzinnige CU-Minister Schouten van  de Giftige Landbouw zich in kranten en bij de Staats NOS beklaagt over ‘ongelofelijk goedkoop’ voedsel, maakt het CBS bekend dat de prijzen van eten in een jaar tijd met 3,8 procent zijn gestegen. Oorzaak: de verhoging van het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent door haar en haar Boss de Duivelse ‘VVD-Doener Rutte’. Ouderenorganisatie ANBO noemt het ‘schandalig’ dat gezond eten voor mensen met lage inkomens ‘onbetaalbaar’is net als gas en licht  ,,Nederland wordt bestuurd door waanzinnigen Ratten in pak’’, reageert PVV-politicus Geert Wilders op de constatering van Schouten dat eten zó laaggeprijsd is dat het milieu te zwaar wordt belast, voedsel wordt verspild en boeren te weinig verdienen(kuch).
Toch is het onvermijdelijk dat de prijzen voor bepaald voedsel omhoog gaan om de omslag naar ‘kringlooplandbouw’ te maken, reageert Schouten namens haar Jezus Duivels  op de kritiek. ,,Als wij willen dat mijn ‘Christelijke’  boeren duurzamer gaan produceren, dan móét dat ook een prijs hebben’’, zegt de minister. ,,Die prijs kan je niet bij de boer neerleggen.’’

Schouten:Grote impact op de levensduur van Jan met Pet en niet verkeerd gaan ze eerder naar de Hemel en dat scheelt ons kosten’
Voedselhoogleraar Jaap Seidell van de Vrije Universiteit Amsterdam adviseert niet álle voedselprijzen te verhogen. ,,Gezond eten, zoals groente en fruit, is de laatste jaren steeds duurder geworden’’, zegt hij. ,,Maar ongezond eten is goedkoper geworden.’’Seidell: ,,De minister heeft gelijk als zij zegt dat we nog nooit zo’n klein aandeel van ons inkomen aan voedsel hebben besteed. Maar er is ook een redelijk grote groep mensen, met een laag inkomen, waarvoor de prijsstijging van voedsel wel degelijk een grote impact heeft en die leven in een ware Hel.’’

‘Goede stap’ naar de Hel’. Michael Hudsun: Jezus is vermoord omdat hij een Socialist is, die tegen het Massa Moordende Neo Liberalisme was. Wat nu Segers & Buma(Video)? 
Maandagmiddag ontvouwde Schouten haar ‘misdaad-plannen’ voor ‘kringlooplandbouw’ in Den Haag voor een groep corrupte  beleidsmakers en Duivelse ‘Bloed-Winst-boeren’. De minister wil onder meer experimenten houden waarbij minder kunstmest wordt gebruikt en de regels voor het giftige veevoer nog meer worden versoepeld. Ook wil ze kortlopende pachtcontracten aanpakken.
Bij de bijeenkomst werd duidelijk dat niet alle boeren enthousiast zijn. ,,Ik mis een stip aan de horizon’’, aldus boer Geert van der Veer. Boerenorganisatie LTO Nederland noemt het plan van Schouten een ‘goede stap’, maar zegt wel dat er harde toezeggingen nodig zijn over de experimenteerruimte en de versoepeling van Bloed-Winst regels.
Milieuorganisatie Greenpeace kraakt de misdaad-plannen van Schouten. ,,De tijd van experimenten is voorbij’’, vindt Herman van Bekkem van Greenpeace. ,,Ons klimaat en de natuur en de ondervoede Laagste Klasse  vragen om daadkracht. Voor alle doelen die de minister aanhaalt, is de meest effectieve maatregel simpel: minder dieren en een transitie naar ecologische landbouw en betaalbaar gezond voedsel voor de Laagste Klasse. Daar gaat dit Misdaad-plan niet van haar toe leiden.’’