Update Bij youtube(na anderhalve dag bija 5000 x bekeken) inmiddels door klacht van AIVD Informant Hoerenjong Bruine Rat bas van Hout verwijderd maar hier onder aan dit artikel nog te beluisteren.

( door Fleur en ondersteun door ing S.K.A. Brown)


AMSTERDAM-NOIR- Bij de VARA/BNN ‘Subsidie- Miljonair- Jaknikker Pauw’ mag iedereen Steve Brown altijd strafwaardig (smaad en laster) door de  ‘(AIVD)-Riool-sensatie-Strot ton’ halen.
Wordt hij daartoe gedwongen door de ‘AIVD-& Justitie & Politie- Misdaadgroep Peter R. de Vries & Bas van Hout’. Wat weten zij voor misdadige vuiligheid van Pauw? Ondanks dat Pauw en zijn redactie weet dat ik geen strafblad heb noemt hij mij toch steevast  in zijn uitzendingen die Crimineel Steve Brown en daarmee pleegt hij opzettelijk smaad en laster en is dus zelf een laf TV- Crimineeltje.Eergisteren heb ik gesproken met de NOS en die stelde herhaaldelijk met enige schaamte begrip voor hetgeen ik feitelijk stelde over hun misleidende en grotendeels deels onware uitzending met  ‘AIVD- Bloed Miljonair- informant- Van Hout’& ‘Jaknikker- Pauw’.  Luistert u maar naar het gesprek en oordeelt uw zelf :

Even later belde de woordvoerder van NOS  Stan Rombouts mij terug en stelde in het kader van hoor en wederhoor te gaan publiceren wat ik had gesteld in deze in het kader van hoor en wederhoor. Nou dat werd dus één zinnetje: “Brown zegt in een reactie dat het verhaal van Van Hout niet klopt. Van Hout zou hém namelijk hebben bedreigd. Brown zegt daar bewijs voor te hebben en aangifte bij de politie te overwegen”. Ik had gezegd aangifte te gaan doen( Luister u maar naar de audio hiervoor)!

‘AIVD- Miljonair-Informant-Bas van Hout’ & De Vries & Volkskrant bewijzen hoe corrupt de Misdaadjournalistiek en hun bazen de AIVD &Justitie & Politie zijn(Video).

Steve Brown: Even de feiten van AIVD Informant Bas van Hout op een rijtje.

Voor de Crime Liefhebber en de kritische burger: Dossier ‘AIVD informant Bas van Hout’(Video).
Daarnaast vroeg Rombouts mij zodra ik aangifte heb gedaan tegen  de ‘AIVD-Bloed-Miljonair-informant ‘ ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ voor zware bedreiging en uitlokking van Moord en smaad en laster in vereniging met o.a. de extreem corrupte aarts lafbek Jeroen Pauw op mij hun daarvoor op de hoogte te stellen. Ik heb inmiddels met de politie gesproken tot hun grote verdiet en hun geïnformeerd aangifte te doen op grond van Uitlokking van Moord en Bedreiging en smaad en laster gepleegd door ‘AIVD-informant- Van Hout’ & Pauw en heb een afspraak voor a.s woensdag 19 juni 2019.  De  laffe ‘AIVD & Justitie & Politie-informant Van Hout’ heeft inmiddels een klacht ingediend bij youtube zodat de burgers( nu ff niet Burgerplicht als het gaat om de waarheid van de zijde van de Bruine -AIVD –Rat- Van Hout) niet het hele zuig en uitlok gesprek Van Van Hout met mij  kunnen beluisteren ,waarin hij mij zwaar bedreigd met ‘Zware maatregelen ‘ in het licht van de 500.000,-  beloning die hij voor een moord op mij heeft uitgeloofd gedoogd door zijn informele Baas de AIVD en dus de DDR ‘D66 Minister Ollongren’ en  in het verlengde daarvan bepaalde corrupte Justitie& politie. Van Hout laat ondertussen wel fladderen die hem goed uitkomen bij zijn Gabber in media crime  ‘Jaknikker- Pauw’ horen van dat gesprek tussen hem en mij. Zeg maar de walgelijke  ‘Politie- informant- Peter R de Vries& Judas-Holleeder-zussen -methode om Holleeder’ voor bepaalde corrupte OM om Holleeder Levenslang te bezorgen. Dat heet Fake News met manipulatie van de Kijkers. Kan de ‘VARA/BNN-Subsidie-Miljonair-Pauw’ wat schelen, want die behoort ook tot de corrupte  ‘AIVD&Justitie- kring’ van ‘Hoerenloper-Junkie De Vries’& ‘Hoerenjong -Bruine Rat Bas-van Hout’ Overigens beweerde de kinderlijk aantoonbaar liegende Van Hout, dat ik naar zijn huis te Zandvoort ben gereden om daar een foto van te maken. Pure debiele lariekoek  Kan je nagaan hoe geestelijk gestoord en oerdom hij is, die foto is gewoon van google maps.

Arthur Docters van Leeuwen van de AIVD wilde Brown het land uitzetten voor zijn ‘AIVD-Informant-Bas van Hout’(Video).

AIVD- Miljonair-Informant-Bas van Hout’ & De Vries & Volkskrant bewijzen hoe corrupt de Misdaadjournalistiek en hun bazen de AIVD &Justitie & Politie zijn(Video).
Duidelijk is dat Bas van Hout  keihard mag liegen bij ‘Jaknikker- Pauw’. Hij beweert tien jaar lang zijn Judas werk’ voor de AIVD( en Justitie  & Politie)  geheel gratis te hebben gedaan. Hij ziet de bui al hangen door publicaties van Brown die anders dan de corrupte Volkskrant en de Telegraaf en Het Parool en de AD wel stelt dat hij zoals alle AIVD Informant wekelijk zo tussen de 1000,- en 1.500  euro zwart is betaald en mogelijk als nog een belastingaanslag met 100% boete  opgelegd gaat krijgen conform wet en regelgeving.  Zelfs een onkostenvergoeding wilde hij niet, aldus zijn eigen woorden.( maar wel weer 860.000,- euro schadevergoeding   zwijggeld) Paul knikte heftig  Ja en kreeg zichtbaar( zat steeds aan zijn neus met grote Coke-ogen) al weer trek in een Mega-snuif- cocaïne en een hele fles Whisky.  Dus Bas heeft al die jaren ” vrijwilligers ” werk gedaan voor de AIVD. Alles gratis inclusief alle risico’s die hij liep als verklikker….haha. Hij beweert ook geen namen te hebben genoemd aan de AIVD. Dat is dus maar de vraag…. bij iemand die zonder blikken of blozen publiekelijk moeiteloos liegt voor TV en overige media. Wat als hij geen namen heeft genoemd  hoe kan hij dan gevaar lopen? Daar vraag Pauw niet na.
Die van Hout is door en door onbetrouwbaar en de naam die Brown hem al jaren geleden heeft gegeven ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ heeft hij meer dan waar gemaakt . Dat ziet zelfs iedere leek hoe infantiel hij mag liegen van Pauw!
“Dat hij aanbiedingen om hem te betalen of anders minstens een onkostenvergoeding te geven afhoudt, is geen bezwaar. Dan krijgt hij geen geld.” (Zie Pauw &Van Hout)De AIVD en de D66‘DDR- Minister Ollongren’ blijven zich op hun zwijgrecht beroepen.Ik ga a.s. woensdag aangifte doen tegen de AIVD c.q. de Minister  en Bas van Hout en Jeroen Pauw bij de politie Amsterdam. Tegen de AIVD voor het verzaken hun informant  Van Hout een dienstorders te geven om de Beloning voor de moord op mij in te trekken en mij en de mijne niet meer strafwaardig en onrechtmatig te Stalken.Dat Stalken heeft hij  meer dan een decennia lang straffeloos gedaan, hetgeen mij aan inkomstenderving van 2 miljoen heeft gekost. En stalken heeft hij niet alleen mij en de mijne aangedaan, maar ook Bart Middelburg van Het Parool, maar daar horen wij zijn collega Parool Misdaadmisdadig ‘AIVD& Justitie & Politie journalist- lafbek- Paul Vugts’ niet over.

Volgende week komt De Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTv met een schokkend en onthullend ‘Groot-(echt)-Crime-uur :”de corrupte -Misdaadjournalistiek van de AIVD & Justitie & Politie’ met ‘Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout’ &’Junkie Peter R de Vries’ en de Media-huurmoordenaars Paul Vugts en John van den Heuvel. Met o.a. Arthur Docters van Leeuwen van de AIVD wilde Brown het land uitzetten voor zijn ‘AIVD-Bloed-Miljonair Informant-Bas van Hout’(Video).En AIVD- Miljonair-Informant-Bas van Hout’ & De Vries & Volkskrant bewijzen hoe corrupt de Misdaadjournalistiek en hun bazen de AIVD &Justitie & Politie zijn(Video).Nou, we weten nu al één ding zeker en dat is dat de laffe en corrupte en extreem, domme Volkskrant journalisten Willem Feestra en Menno van Dongen & Xander van Uffelen niet gaan kijken, want die zouden de schaamte niet overleven en direct stoppen als ‘(Nep en Fop)-journalisten en net als Van Hout een schadevergoeding eisen van de AIVD!

Bij youtube(na anderhalve dag bija 5000 x bekeken) inmiddels door klacht van AIVD Informant Hoerenjong Bruine Rat bas van Hout verwijderd maar hier nog te beluisteren.

( zie ook de Stem van de Straat van deze week:Beloning 500.000,- Levend of Dood Steve Brown & Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr. & VVD-kamerlid Haga slaan weer toe in De Pijp(Video)

Noot 1 RTL Nieuws: “Volgens Van Hout staat Brown bekend om zijn grote mond, dus erg onder de indruk is hij niet van het telefoongesprek”. Dit terwijl toen ik hen tegen kwam bij de Raad voor Journalistiek en hem herhaaldeijk in zijn gezicht spuugde hij gelijk op zijn rug ging liggen en alleen maar uitkermde:” Politie Help, Politie Help, ik word vermoord’ en ik o.a.  probeerde zijn broek van zijn reed te trekken en hem  ‘Bitch-sloeg’ in zijn gezicht met zijn eigen schoen.